Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Drömmar

Skrivet: 2015-12-10 Klockan: 10:06:00
bloglovin

Jag tänker ganska mycket på framtiden. T.ex vad jag ska bli när jag blir stor. För stor känner jag mig inte ännu. Jag är långt ifrån där jag vill vara men samtidigt vet jag inte riktigt vart jag vill just nu... Jag har läst grafisk design och webbutveckling tillsammans med min syster och drömmen har alltid varit att vi skulle ha ett företag inriktat på det..

Det skulle inte vara något jättestort företag, kanske mellan 8-10 anställda med olika uppdrag såsom design, programmering, marknadsföring och ekonomi. Det där med siffror är inte min grej så det skulle jag ha någon annan till att göra medans jag sålde in uppdrag hos kunder och fick vara delaktig i den kreativa processen.  
Webbyrån skulle vara inriktad på att göra hemsidor som kunden sen själv kan uppdatera, t.ex genom wordpress. Vi skulle arbeta mycket med att få kunden att förstå vikten av sociala medier och digital marknadsföring som för många idag är en självklarhet att ett seriöst företag ska ha.

Jag kan verkligen se mig själv på ett modernt inrett design kontor, gåendes i kavaj längs med min egna konst som hänger på väggarna. Lokalerna är ljusa och gärna i gamla sekelskifteshus med stora fönster. Ja.. vem vet var jag hamnar i framtiden..
 
 
 inlägget är sponsrat.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv