Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Xlash

Skrivet: 2012-10-25 Klockan: 16:36:33
bloglovinJa, för några veckor sedan fick jag  hem ett bloggexemplar av Xlash som man hört så mycket om! De stora bloggarna har provat det och om man ser till resulatbilderna här ovan är det ju amazing! Det ska alltså ge mig längre och tjockare ögonfransar, eller om man vill ögonbryn! Vem säger nej till det???

Sååå attteee, om några veckor kommer ni att få se mitt resultat av användandet. Jättemånga av mina vänner har senaste tiden gillat Xbeauty och Xlash på facebook så det verkar vara många som använder det. Ja, vi får se om ögonfransserumet fungerar på mig :)

Min renovering!

Skrivet: 2012-10-18 Klockan: 20:58:00
bloglovinMitt hus i en simstävling.. Vi skulle renovera ett hus som redan fanns Tema HÖST.. Så måste bara ladda upp allt nånstans, då blev det här :D

Att teckna fräknar med Promarkers.

Skrivet: 2012-10-14 Klockan: 22:12:36
bloglovin

ALltså. Jag fick ett så sjukt gulligt mail från Ida. Hennes fina ord fick mig att tänka på att ni är faktiskt en hel del som kikar in på bloggen trots att jag inget skriver... Liksom. Om en blogg som jag gillar sluta skriva ett tag blir jag sjukt besviken.. Men så får jag se till mig själv att jag har också perioder. Ida fick mig i alla fall att peppa till lite nu så jag slängde ihop en fräknetutorial. Superenkel och man får ju göra hur man vill men ungefär såhär gör jag.

Tänk på att ni kan blanda med lite blenderpenna emellanåt och gå tillbaka till fräknarna efter du ritat lite annat. De sjunker nämligen in och bleknar bort vartefter teckningen torkar, så de krävs några omgångar fräknar om man ritar så många lager som jag gör. Börjar lite lätt med småfräknar och avsluta med mörkare fräknar på t.ex näsan och kanske nån lite extra stor här och var som ni ser att jag gjort på kinden.


Hope you like it! PUSS o KRAM

Min finaste..

Skrivet: 2012-10-09 Klockan: 19:07:00
bloglovin

Theodor mitt hjärta igår när vi bädda sängen.. Han e sååå gosigoos..

Annars så har det som vanligt inte hänt så mycket. Börjat tredagars utbildning på jobbet idag. Dags att lära texttelefoni så jag kan hjälpa döva och hörselskadade som behöver ringa!
Ska nog gå och duscha nu och sen se på tv.. Hollywoodfruarna och sånt på tv ikväll: Det gillas :)

Ciaaociaooo

Let me see you run,,,

Skrivet: 2012-10-06 Klockan: 22:26:31
bloglovin
 

Jag bara älskart. Trummorna.. Stämmorna.. Allt. Bästa på länge!

Arkiv