Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Drömmar

Skrivet: 2015-03-03 Klockan: 14:48:00
bloglovin
När jag jobbar om nätterna är blocket bostad och hemnet mitt sällskap. Jag kan glo i timmar och drömma om fina hus och lägenheter. Jag drömmer om en stor sekelskifteslägenhet centralt i stan.. Högt i tak.. En kakelugn.. Väggarna ska vara ljusa och gamla trägolv som gärna kan få vara mörka. Sen är det som så att jag har någonting för marmor. Grå sådan. Jag vill ha det som hallgolv. Tänk er en entré med marmorgolv som på bilderna här ovan? Fönstren vill jag ska vara jättestora och ljusinsläppet i lägenheten ska göra så marmorgolvet blänker lite extra. Haha ja ni hör ju, kraven är inte nådiga. Jag lär börja mitt sparande snarast om jag ska nå dit någon gång. Jag måste verkligen bli bättre på att spara för framtiden. En insats på 15% lär ju va ganska många hundra tusen om man ser till mina krav på lägenhet haha!
Det är någonting jag ska lova mig själv, att börja spara och det ska vara på ett konto som jag inte ser så mycket av för då lyckas jag inte. Även om det inte är jättemycket lär jag ju börja någonstans. Och ja, det ska jag göra nu.
 
 

Inlägget är sponsrat

Senaste Inläggen


Arkiv