Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Ny design!

Skrivet: 2009-08-30 Klockan: 21:17:50
bloglovin
Ny design med lite höstigare färg, min favorit. Liiiila!
Vad tycker ni? :)


gamla

Sjuksyster

Skrivet: 2009-08-30 Klockan: 19:52:43
bloglovin


Old pic.

 

Hej bloggen! Idag har jag agerat sjuksyster, åt min sjuka syster:P Har ringt sjukvårdsupplysning, sjuktaxi, 112. Ja allt typ. Hon hade jättesvårt att andas och grejer och ett av symptomen för svininfluensa är just andningssvårigheter men i övrigt lindriga symptom. Nu äre nog inte det hon har som tur är, men hon fick i alla fall lite mediciner. Man blir ju nojjig haha, hon såg verkligen jättesjuk ut stackarn. Nu sover hon så får hoppas hon blir frisk. Jag ska ta och skriva lite på mitt tal som vi ska ha i skolan. Eller aa tal, vi ska hålla ett föredrag på maax 5 minuter. Ska prata om panikångest för det kan jag mycket om så det känns lite tryggare så. Hatar att prata inför folk! Men jag ska fan fixa det.

Annars så har det inte hänt så mycket idag. Orkar inte ta några bilder heller, känner mig bara allmänt asful just nu. Ni får stå ut med gamla haha=) Kika in lite senare eller imorrn ska ni få se på ändringar :)

PUSS!

 

 

Saturday night

Skrivet: 2009-08-29 Klockan: 18:36:26
bloglovin


Ingen ny bild..

Mihi, hej! Sry för att jag inte uppdatera igår, gjorde annat :] Idag har jag och R varit på A6 köpcenter och sen på biltema. På A6 va jag in på Scorett för att kolla efter stövlarna som Jenna tipsa om! Dom är gorgeus. Va lite för korta i min storlek i skaftet så jag tog lite större, får ha sula i, gör ju inget när det blir kallt. Dom är rena drömmen fan. Morrrrrrrrr. Jag längtar så till man får gå i lite mer kläder, knästrumporna, stövlarna mockajacka osv! Underbart.

Nu sitter jag och dör av mätthet efter att vi ätit tacos. Ska baka blåbärspaj med ju.. Får bli senare. Sen på måndag måste jag börja äta sallad, det här håller inte haha.
Hoppas ni får en superbra kväll bästa ni! Puss!

Redhead

Skrivet: 2009-08-27 Klockan: 18:18:21
bloglovin


Väst:
HM Tshirt: GinaTricot Jeansshorts:Avklippta jeans Leggings: Kappahl Skor: Converse

Hej bloggen! Ännu en outfit bild, dålig. Så tråkigt att dom aldrig blir bra nu haha. Färgade håret igår ju, så nu är jag väldigt redhead ett litet tag igen. I like it a lot. Nu orkar jag faktiskt inte skriva så mycket mer, är så sjukt hungrig och maten är strax klar. Sen blir det film, ska se män som hatar kvinnor. Den är bra!
PUSS!

Let's get freaky now

Skrivet: 2009-08-26 Klockan: 18:14:41
bloglovin
Mjau, R har lyssnat på den typ 20 ggr om nu, minst. Haha. Let's get freaky blabla alltså ! ;) Idag har vi tvättat, jag är så kass på det. Varit så bortskämd förut.. (L) Mamma. :) Sen efter det drog jag och R förbi skolan så jag fick mitt passerkort och sen ner på stan. Shoppade!! Äntligen. Det kommer ni få se senare, lite höstkläder. Längtar tills man får gå ut i knästrumpor och stickade tröjor. Åh, det är så snyggt!
Nu ska jag färga håret på R och han på mig! Haha! Får se hur det gåår ;) Puss!


Jeans: Cheap Monday (Sönderklippta själv) Tshirt: Carlings (också klippt själv) Väst: Indiska

Sämst bild i know. menmen!

Haha Uggla hånar videobloggarna:D

Skrivet: 2009-08-26 Klockan: 17:18:25
bloglovin


Haha, älskade Uggla=D

Money money money

Skrivet: 2009-08-25 Klockan: 19:59:57
bloglovin

Skinnjacka: VeroModa Väst: ? Shorts: Avklippta Lee-jeans Tights: Gjort själv Skor: Converse

Tisdag, den 25e. Mycket bra dag om man får lön, mjau! Den var efterlängtad. Imorgon ska jag ner på stan och köpa hårfärg :] Behöver det snart känner jag, bara samma som jag alltid har nuförtin=) Så skönt att slippa utväxt!
Tvingade syrran att ta en outfit bild när vi vänta på bussen till skolan, hade kvällslektion, skissteknik. Jag älskar att rita, men att bara rita av saker är jag mindre bra på. Är bättre på att bara rita modebilder eller nåt :D Btw tightsen klippte jag idag, hade lite tråkigt. Bara ta en sax och klippa lite som man känner fört. Lättast om man har dom på sig med!

Nu ska jag se på tv, hörs imorgon bästa ni! Puss!

Chilllll

Skrivet: 2009-08-24 Klockan: 19:31:50
bloglovin


Hej hej hej hej hej hej!?!!??! :)
Robin smartis hade ju inte sagt att dom skulle skicka vårat bredband till oss riktigt, lite knepigt när jag står för adressen och så vidare, så vårat internet har fortfarande inte kommit! seeegt som tusan! Men what ever:] Vet att jag varit kass på att uppdatera med bilder och så, men det blir snart bra. Ska bara komma i ordning med allt här hemma i lägenheten och komma igång med skolan. Kanske kan fixa redan imorgon! :)
Nu ska jag spela sims 3 mjau. PUss!

Don't stop, make it pop DJ, blow my speakers up

Skrivet: 2009-08-23 Klockan: 21:11:24
bloglovin


Helluuu! Lite bilder från helgen! Orkar inte skriva speciellt mycket nu! Jag är supertrött!
PUSS!

Hemma i Norrpan !

Skrivet: 2009-08-22 Klockan: 10:27:04
bloglovin
Helluuu!
Är hemma hos mamma i Norrköping. Känns lite wierd men bra:D Igår sög vädret och det spööregna, men vi drog ut på Otten och det var kul! Saknat Nathaliiiiieeee<3 hihi!
Just nu sitter jag på mammas lappy, och där hittar man gaamla bilder! ni kan ju få se lite ha!
PUSS!


Ja och Alice som jag hade hand om:)


Världens bästa ridskolehäst <3 killberry Sandy. Fick jag en häst i världen, vill jag ha henne!


Jag och lillkusinen 2007


Humlan!


Jag och Syrran

Haha okej?


Modevisning 2007. Jag gjorde affishen faktiskt. Hihi!

TikTok

Skrivet: 2009-08-20 Klockan: 21:14:30
bloglovin

Haha, vet inte hur jag lyckats, men jag ser fan gravid ut på bilden. Mjau!

Tjingeliiing!
Hoppas allt är bra med er! Har inte blivit mycket uppdatering, är så mycke annat just nu, men snart blir det ordning på det. Får nog vårat internet imorrn, eller på måndag!
morgon åker jag i alla fall hem till mamma igen, det är Augustifesten i Norrköping! Skönt, vill hämta mina jackor! Tur att vädret har varit bra här när jag är så dum så jag glömmer dom kvar i Norrpan. :] Nu blir det tv eller nåt, jag är död!  PUSS

Bjuder på en asbra låt! Ke$ha - TikTok


I'm alive

Skrivet: 2009-08-17 Klockan: 21:25:03
bloglovin




Hellu bloggeeen!
Jag lever. Idag var första skoldagen! Känns bra,,, igår var jag och några nya klasskompisar ute och käka på stan. Skönt att träffa några innan man börja! Idag var det upprop och såna saker, och beställt overall. Sen nu ikväll blev det välkomstmiddag, och egentligen akademien men sofie och jag var alldeles för sega för det haha. Imorrn får det bli :D
Hoppas allt är bra med er! Vi hörs! PUSS!


Jönköping

Skrivet: 2009-08-15 Klockan: 21:45:27
bloglovin
Hellu! Ligger och kollar på 17 again i nya lägenheten! Very nice. Skriver från robins itouch! Liiite lagom jobbigt sådär haha. Surfar på mån grannes trådlösa:p nu orkar jag inte skriva mer! Puss

Busy woman.

Skrivet: 2009-08-14 Klockan: 22:34:55
bloglovin


Jeansjacka:
SecondHand   Tröja: Lindex   Jeansshorts: Avklippta jeans



Hellu bloggen! Haft en bra dag idag. Först jobb, trött som tusan. Fick sluta en timme tidigare idag, sista dagen. HAPPY! Sjukt skönt. Efter jobbet drog papi jag och syrran till Rusta, köpte en snygg matta till vardagsrummet. Sen åkte jag hem gjorde mig i ordning, och så drog jag Robin och hans syrra till deras land. Där grilla vi, det var mys=)
Nu ska jag väl plocka lite mer här, imorrn jäklar flyttar jag.


stökigt som tusan äre. Men men!

BTW! Jag vet inte när jag får internet, imorgon lär jag nog inte kunna blogga iaf, kanske inte söndag heller. Men sen börjar skolan på måndag och där har vi ju i alla fall internet om vi inte får vårat hem direkt. Ni får lägga till mig på Bloglovin' så ni inte missar nåt! :)

PUSSSSSSSSSSSSSSS Bästa läsare.

I gotta feeling

Skrivet: 2009-08-13 Klockan: 19:43:57
bloglovin
Håller på och packar! Medans vi gör det spelar vi den här låten på repeat haha

The Black Eyed Peas- I gotta feeling

pussss

Skrivet: 2009-08-13 Klockan: 00:19:57
bloglovin


<3

Kvällsinlägg!

Skrivet: 2009-08-12 Klockan: 23:32:12
bloglovin


Tjocktröja: Volcom    T-shirt: GinaTricot Shorts: BikBok   Leggings: Klippt själv



Tjillevippeeen!
Såhär har jag chillat omkring hemma sen jag kom hem från jobbet. Min nya volcom tröja, man kan vända den ut och in så de den blir helsvart med. Det gillar vi! Rörig bakgrund med eftersom det är så nu när det ska flyttas (;
Har inte riktigt orkat blogga idag, så himla trött när jag kom hem och direkt kom Robin. Det är jobbigt att vara arbetare, speciellt när man har vändningen! Jobbade ju sent igårkväll och börja 6.30 idag. Woho! men jag va pigg imorse i alla fall. Värre var det när jag kom hem. Förstår faktiskt inte vad det är med mig, vaknar jämt tidigt ju! Nu ska jag krypa ner i sängen, ignorera mitt röriga rum och försöka sova.
Vi hörs imorgon bästaste ni!
PUSS!

Gnatt.

Skrivet: 2009-08-11 Klockan: 22:30:52
bloglovin

Ingen ny bild!

I'm back home. Skönt att sluta klockan 22. känns som lyx när man brukar sluta vid 23, även fast vi alltid annars slutat halv tio eller tio. Jaja whatever! Gull Robin fick skriva förut. Jag hann inte innan jobbet. :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite, sen sova. Ska gå upp klockan 5 imorrn. woohoooo! Natti puss!

Inte långt kvar nu

Skrivet: 2009-08-11 Klockan: 18:50:38
bloglovin
Tjingeling!

Nu är det inte alls långt kvar tills flytten, kommer bli mest skoj och hon längtar! Sanna har kommit en bit på vägen med sitt packande, värsta duktig. Tror inte det är allt så farligt mycket kvar att packa. Hon får se till att packa nu varje dag efter jobbet så det inte blir för stressigt mot slutet. ;D
Så pga. allt hennes packande och fixande tills lördag så har hon tyvärr inte hunnit tagit så många dagens outfit som ni säkert ha märkt, men det kommer. Jag lovar! :D

Igår så fixa hon kläder och andra småsaker, så nu ser det ganska tomt ut i hennes garderober. :o Men det får bli att fylla dom andra i lägenheten på lördag. Kanske blir att visa sen hur det blir när alla kläder är uppackade. :D

Och idag så slappades det för det mesta innan hon skulle jobba. Rörmokaren kom på morgonen och fixade rören under diskhon som det hade blivit stopp i, sen blev det att laga mat och fixa ordning sig till jobbet för attt tjäna lite peeeengar ;D

Hoppas eran dag har varit bäst!

PS. Tog upp detta i ett tidigare inlägg, och ni är mer än välkomna att komma med tips, idéer och förslag vad ni skulle vilja läsa om igen här på bloggen. Kanske köra dagens låt ihop med dagens outfit?
Bomba med förslag, det gillas! DS.

/Robin skrev inlägget åt Sanna.

Beck

Skrivet: 2009-08-10 Klockan: 22:02:45
bloglovin


T-shirt: HM  Jeansshorts: Avklippta jeans   Sweatjacka: Josefines, FredPerry


Chill dag idag! Fått lite gjort i alla fall.
Resten av vardagarna den här veckan blir det jobba. Need money yes yes!
Nu ska jag krypa ner och se klart Beck när det börjar, det är nyheter just nu.
Godnatt ♥

Tinkerbell

Skrivet: 2009-08-10 Klockan: 21:52:33
bloglovin
Helluuu! När jag packa massa idag hitta ja en hel del av mina tingelingsaker. Tänkte att ni kunde få se:D Penna, örhängen, kudde aa.. allt möjligt. Samlar ni på nånting??
 



Fashion.

Skrivet: 2009-08-10 Klockan: 11:41:51
bloglovin


Haha. Tänkte visa mitt första verk från ritplattan! Tog väl sådär 10 minuter max haha! Men men, jag lär mig:D
Sitter och är irriterad över att jag inte får min e-legitimation att fungera på csn. Jävla skit det där...................... Ska göra mig i ordning och åka till IKEA för att hämta möblerna. Det är ju nånting positivt idag i alla fall! Vad ska ni hitta på?
PUSS!

Man får ju bara sallad här?

Skrivet: 2009-08-09 Klockan: 21:29:22
bloglovin
Pics från när vi fiska ikväll! Myys. Fick lite fisk med, tur det. Sa att vi åker inte hem förrän vi fått nåt, men nåra små söta fick vi:D Dom fick hoppa tillbaka hihi. Mötte en skön kille där på piren, haha så rolig.  "Man får ju bara sallad häär" sa han med lite utländsk svenska,  fan va jag garva:D  Nu har jag massor att göra, som hela tiden just nu känner jag. Vi hörs imorgon bloggen. Godnatt ♥ ♥ ♥ ♥





Come into my life

Skrivet: 2009-08-09 Klockan: 17:38:54
bloglovin

me and sara.

Helluuuuu. ´Lyssnar på velvet- come into my life at the moment. Helt såld haha, bra för att vara hon.  Har inte hunnit med nå update, har packat och så. Ska åka ut med båten och fiska snart, det blir najzzzzzzzz. SKa försöka ta kort!
Vi hörs later. Har inte så mycket att skriva.
PUSS!

Packa packa packa

Skrivet: 2009-08-08 Klockan: 17:40:55
bloglovin
Hej bloggen! Hemma från IKEA nu. Fy tusan så varmt det är. Men det får inte göra mig slö, jag har massor att göra. Hörs senare, nu ska jag packa massooor! Slänger in dagens, lite dålig tog snabbt bara:D PUSS!



Jeansshorts: Avklippta jeans   Linne: GinaTricot   Skor: Wedins   Väska: Accent

Saturday

Skrivet: 2009-08-08 Klockan: 11:50:13
bloglovin

Bild från Intervjun med NT (NT.se)

Ah lördag idag. Jag slapp jobba. Sköööööönt. Blir att packa en massa idag, har fått lägenhet och allt, så om 1 vecka flyttar vi in. En 3a på 82 m2. Sjukt bra! Ska åka till IKEA snart, se om vi hittar lite saker till nya lägenheten! Men först, lite frukost!
PUSS!

Do you know what's worth fighting for

Skrivet: 2009-08-07 Klockan: 10:43:52
bloglovin

Godmorgon bloggen! Sitter och lyssnar på Green day- 21 guns! Love it. Ska fixa mig och dra ner på stan. Måste till banken, äta mat och så ska syrran köpa lite saker, efter det blir det jobb. Förhoppningsvis inte till 23 idag. :/ Vad ska ni hitta på för kul i fina vädret?
PUSS!

Pics ♥

Skrivet: 2009-08-06 Klockan: 22:53:55
bloglovin
Lägger in lite bilder från dagen. Myyys vare. Nu ska jag och R se på film. ♥ ♥ ♥

Intervju med NT

Skrivet: 2009-08-06 Klockan: 17:42:49
bloglovin


Tshirt: LadyGaga konserten  Jeansshorts: Avklippta jeans

Såhär chill gick jag på stan idag. Jag och Sara myste runt lite och sen satt vi i Vasaparken och spånade på lite kläder till kollektionen. När vi satt där kom NT (Norrköpings Tidningar) och intervjuade oss, och vi berätta om lite allt möjligt. Så är nog i tidningen på lördag. Läskigt:P Nu ska jag ta och dricka massa isvatten, det är så hiiimla varmt. Gosh. Uppdaterar senare med massa bilder från idag. PUSS!


Jönköpingsbo snart!

Skrivet: 2009-08-06 Klockan: 00:12:18
bloglovin
JAG, JAG JAG har kommit in på högskolan! Ni som följt bloggen ett tag vet att jag blev reserv och trodde aldrig jag skulle komma in. Så om mindre än 2 veckor börjar jag skolan i Jönköping. Herregud. Kan inte tro det. Need an apartment. Men syrran har en på G, vi kommer  gå i samma klass. Det är galet. Jag är hyper. Hörs imorrn när jag inte är övertrött och såhär uppspelt. Ingen bra blandning.

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned

Skrivet: 2009-08-05 Klockan: 10:33:24
bloglovin


GoodMorning bloggen! Hur mår ni? Jag mår helt okej, blir lite seg av tanken på att jag ska jobba till 23 ikväll, men men. Ledig imorgon igen, innan jag har schema fredag lördag igen. :) Ska göra mig i ordning nu, sen blir det att åka till El-giganten. Ska införskaffa mig en Wacomplatta. Hoppaaas det finns en. Det står på lagerstatus att dom har i alla fall. Men med min otur så skulle det inte förvåna mig om alla tog slut igår liksom=D För alla som inte vet vad det är för nåt så är det en ritplatta som man ritar med i datorn=)

Jaja, gotta go. Vi kanske hörs innan jag drar till jobbet. Annars blir det väldigt sent. PUSS!

Mera Grönan bilder

Skrivet: 2009-08-04 Klockan: 22:49:58
bloglovin
Lägger in lite fler bilder från Stockholm. Enjoy :]


Kitty kitty

Skrivet: 2009-08-04 Klockan: 19:57:03
bloglovin


Favorit Jeansshortsen:
Avklippta jeans   Kavaj: Second hand   T-shirt: GinaTricot

Mjau. hej bloggen! Hoppas allt är bra med er. Det första jag vill skriva är HUR SJUKT GLAD JAG BLIR, av era gulliga kommentarer. Ni skulle bara veta. Jag har inte alltid tyckt om mig själv och hur jag ser ut osv osv.. Men det har verkligen förbättrats, och ni gör det ännu bättre!! Wiiiiiiiiiiiie. TACK.

IDag gjorde jag som jag sett lite bloggare har, eftersom mina strumpbxor ändå gått sönder lite waaay too much. Korta av dom. Ska köpa nya att ta sönder, i like it that way.

Ser ni föresten kissekatten på bilden? Haha! Den kom och hälsa på lite, och ville väl också va med på bild. Så himla rar är den, och tjooock. Man kan tro den har ungar i magen. :D




Sötkatten:]

Känner att det här inlägget blir väldigt yrt?! Men aa.. Shit happens. Dagen spenderades med R på stan. Han skulle byta lite piercingar och så. Efter det kom Nattis, hennes kusin och Josefine. Vi spelade spel, mjau. Nu måste jag rita.. Klädkollektionen gör mig stressad. Ni får veta mer om det sen hoppas jag. Puss!

Pink

Skrivet: 2009-08-03 Klockan: 20:29:26
bloglovin


Mjau. Såhär chill är jag efter jobbet idag. Fin t-shirt va=D Köpte den igår på Grönan. Seriöst, jag diggar den som fan och ska använda den.  Färgerna är dönice och hon är cool! Så why not! Ni får se en bättre bild på den en annan gång. Nu ska jag sätta på tv:n och slappa för jag är nära på att avlida. Va hemma halv 2 inatt och gick upp 5. Deeee eeee nice. Eller inte? Var en pina på jobbet, ännu värre för att det inte fanns så mycket att göra heller. Ögonen orkade bara inte med. Menmen. Inge mer klagan, imorrn har jag en ledig dag. Happy!
PUSS!

Lady Gaga

Skrivet: 2009-08-03 Klockan: 16:00:00
bloglovin
Igår var det alltså Lady Gaga på gröna lund! Jag hade väääntat flera månader, och grym var hon! Sjöng massa låtar från sin skiva FAME och hmm, vet i tusan hur många klädbyten hon hade. Minst 5 haha? Åkte karuseller och så med, men det får ni se later! Har bara bilder från min kamera nu, så får blir mer sen när Malin skickat:)







På bussen

Skrivet: 2009-08-02 Klockan: 08:58:29
bloglovin
Hej bloggen sitter på bussen! Är på väg till sthlm! Skriver från robins i-toutch haha. Vi hörs imorrn! Puss

Mjaaau.

Skrivet: 2009-08-01 Klockan: 21:06:02
bloglovin


Skjorta:WearIt  Linne:GinaTricot  Skor:Converse

Ah inga bra bilder idag, syrran va inte på humör haha? Hon ville bara spela monopol ;)
Ska se på tv nu och äta godis, imorrn äre Stockholm tidigt. Yey! Grönaaan:D
Får se om jag skriver innan jag går och sover. Ska klippa R mihi:D

PUSS!

Sommaren med Göran

Skrivet: 2009-08-01 Klockan: 09:17:11
bloglovin


Jacka:BikBok  Klänning:GinaTricot  Skor:DinSKo

GodMorgon bloggen!
Ja vakna vid 8? Inget ovanligt haha. Ändå så somna jag vid 3! Kanske är bra så att jag kan somna ikväll när jag ska upp tidigt imorgon.. Igårkväll var jag och R ute på stan, vi åt thai och sen va vi på biopremiären av Sommaren med Göran. Riktigt rolig! =D
Nu ska jag försöka äta lite frukost, om R vill gå upp snart. Haha stackarn. Inte kul att sova med mig när jag vaknar så tidigt(A)

Hörs senare, PUSS!

Arkiv