Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Tråkig söndag!

Skrivet: 2008-12-28 Klockan: 16:39:21
bloglovin


hey!
Hmm.. skulle åka skridskor idag haha:p Men vi var otaggade så vart o sova lite längre och sen jobba lite.. Vill bli klar med det jag gör nu så jag kan få lite pengar:p hihi.. Igår var i alla fall en bra dag. Shoppade som attsingen! Där rök mina julpengar, men hitta massa fint:p
Här är lite av det!

Hoppas ni hade en bra jul och att ni får ett superbra nyår!
Jag är ju lite seg på att uppdatera så lika bra o skriva det nu ;)
Puss&Kram!

She remember me

Skrivet: 2008-12-21 Klockan: 15:12:56
bloglovin
Vill bara skriva ner en sak.
Jag var i stallet och tittade på lucia showen för en vecka sen. Då hälsade jag såklart på min favorithäst av ridskolehästarna, som jag skötte om. Hade även hand om 2 privathästar, men just min sköthäst hon var och är en väldigt speciell häst.
Hon blev inte så väl omhändertagen när hon va mindre, så hon har svårt att lita på människor och det tog lång tid att bygga upp det vi hade..

En sommar för några år sen. Hästarna skulle hem från betet. Någon vecka innan hade jag varit ute på betet och hälsat på.. Jag hälsade först på henne såklart, sen skulle ja även hälsa på dom andra 2 jag tog hand om. Då följer hon efter. Hon går efter mig i hagen som att liksom, "jag följer dig". Veckan efter skulle dom hämta hem hästarna och jag skulle ta hand om henne i 2 veckor, men dom fick inte med henne hem. "vi får inte tag i henne" Jag tänkte bara va? Så jag fick följa med. Då sa dom att, aa Sanna du kan ju va kvar här så tar vi 2 andra hästar först och kommer tillbaka.(Det är nån halvtimme till betet) För att de trodde inte ja skulle få tag i henne. Mjo, gick fram till henne direkt. Inga problem. Då litar man verkligen på varann^^

För ett år sen slutade jag med hästar för att jag inte riktigt hade pengarna till det och har saknat det något sjukt mycket.
En tid efter det kom en hästpratare och pratade med några av hästarna, bland annat Sandy som hon heter:)
Hon berättade för hästprataren att hon ville bara ha en person på sin rygg, och inte massa personer som sliter i hennes mun. Hon e ganska svår och rida och vill inte gärna gå så fint.. :) Hon berättade , att hon saknade en person som brukade ta hand om henne. Att hon tyckte jättemycket om henne men att den personen hade lämnat henne.

Man kan ju tänka sig att en hästpratare skulle kunna hitta på massa , men varför skulle hon då säga det där? Hon har ingen aning om att jag hade tagit hand om henne, eller att jag hade slutat..

 Det är något speciellt mellan Sandy och mig. När jag var där och hälsade på förra helgen var det så tårarna kom. Hon är så speciell. Kunde jag få en häst i världen, skulle det vara hon.
Killberry Sandy.

Söndag.

Skrivet: 2008-12-07 Klockan: 15:04:08
bloglovin
Blä, hatar söndagar! Tänker bara på måndagen, även om min måndag imorrn inte kan bli bättre!!!!! :D Har en lektion, HAPPY. Brukar börjar kl.8 och sista lektionen slutar 21. Men imorrn har jag bara den sista.
SÅ SKÖNT!

Helgen har varit okej, inte hänt så mycket ! Har massor i skolan och lite jobb att göra, så nu ska jag plugga näthandel.. ;(

Händer i alla fall mycket kul nu framöver :) Bra det. Synd att vädret ska vara så sämst. Jag vill ha sol och snö! Vill åka iväg och bli bra på snowboard med :D Hoppas det kan bli nåt med det;p

Aja, Ha en bra söndag. Pusspuss!

Good music!

Skrivet: 2008-12-02 Klockan: 10:57:34
bloglovin
Jaaa, musik är det nåt av det bästa som finns så här får ni :DDD Ville lägga in brandy- right here men fanns ingen där det var tillåtet på youtube:p Därför blire Pink-sober!

faiiiiL

Skrivet: 2008-12-01 Klockan: 10:20:10
bloglovin
Tjafan!
Haha.. är hemma från skolan ett tag. Skönt. Fast spårvagnarna var strömlösa imorse, KUL. Typ 3e gången nu på nån vecka? Fick vänta på ersättningsbuss >.< Svintrångt och försent kom jag också. Fast det var det fler som gjorde och det var ju inte mitt fel^^ Somnade sent som attsingen igår med. Inte så konstigt kanske, gick upp halv tre igår,, Kalla mig sovarN?? :D
Idag äre skola som gäller hela dagen. Slutar sista lektionen kl21. Blöö. Fast helt okej, ja sitter med photoshop och hemsidan så tiden går fort (;
Känner att det är väldigt mycket att göra just nu. Både skola och annat. Måste ta tag i nya hemsidan ja ska göra med. Gaah. Men bra att ja har lite extra så man kan tjäna lite cash..;P Sen juljobb med på posten som vanligt, mikket bra. Med syrran och Simon så det blir nog helt okej=)
Nej nu ska jag hitta nåt att äta. Var inte så pigg på att äta innan jag gick till skolan imorse.

Snygg bild btw. Geek-sanzil. :DDD

Arkiv