Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

There’s nowhere we can hide

Skrivet: 2014-09-26 Klockan: 21:45:34
bloglovin
 
When the days are cold
And the cards all fold
And the saints we see
Are all made of gold

When your dreams all fail
And the ones we hail
Are the worst of all
And the blood’s run stale

I wanna hide the truth
I wanna shelter you
But with the beast inside
There’s nowhere we can hide

Träningsoutfit

Skrivet: 2014-09-03 Klockan: 14:06:00
bloglovin
Sommaren är över.. Den olidliga värmen har äntligen (om man frågar mig) gett sig av.. Jag har inte tränat på hela sommaren men tog mig i kragen och gick till gymmet nu i alla fall. Det känns så sjukt bra efteråt! Men något som verkligen peppar mig är att ta på mig fina träningskläder. Dessa här över till exempel. Hur snyggt?! Man kan sätta upp lite mål med träningen och belöna sig själv med t.ex nya outfits när man når dem så känns det lite bättre och som att man förtjänar det :)

När jag tränar så är jag bara i gymmet så då kan det vara skönt med en snygg hoodie som matchar tightsen också, som de här. Helst har jag svarta kläder med haha..

Har en lång väg för att nå dit jag vill men jag är på G igen! :) Hoppas på att jag får med min blivande norrköpingsbo så att jag får lite sällskap snart också! ;)
Inlägget är sponsrat.

Arkiv