Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Summer Edition

Skrivet: 2012-06-17 Klockan: 21:11:14
bloglovin

 

Kolla vilka härliga färger Promarkers har kommit med! Vill haaaa
Limited edition!

Söndag

Skrivet: 2012-06-17 Klockan: 18:42:39
bloglovinSöndag igen. I fredags blev det studentfirande för Linda, därifrån bilden är.. :) Sen igår åkte jag och fixade en snabbis på stan bara. Idag blev det att städa ordning lite och möblera om sovrummet. Blev jättebra faktiskt. Vi har så himla trååångt, men som vi gjorde nu funka de bra :)

Vet inte riktigt, har inte så mycket att skriva haha. Jobbmöte imorgon, sen träffa Josefine!
Hörs när jag känner fört osv ;)

Lindas student

Skrivet: 2012-06-15 Klockan: 08:26:37
bloglovin
Idag firar vi Linda som tar studenten! Grattis!!

Poker på nätet

Skrivet: 2012-06-14 Klockan: 11:25:00
bloglovin
Tänkte ta upp det här med att spela poker på nätet. Sjukt många killkompisar som gör det, och dom tjänar på det också!?

Loggade in på Facebook imorse, och de första jag läser är att en kompis uppdaterat : "Fy fan vad göööööööött :D jag vann 1140 kr på 10 min :D...här ska det vinnas meraa!!!!! ".
Det var såklart på poker.. Samma sak en dag när jag kom till jobbet. En jobbarkompis försov sig, och det var för att han spelat poker hela natten.  Ibland bruka han allt berätta hur mycket han faktiskt vann. Helt sjuka summor för tusan!

En annan kompis brukar ge sin pojkvän lite pengar ibland... När hon vill att han ska spela fram mera åt henne haha! Så kan hon gå och shoppa ;)
Själv har jag ingen koll på poker alls, förutom när jag brukar se på det på Eurosport HAHA! Tycker det är kul att se på deras pokerface... Riktiga stonefaces. Finns ju faktiskt en del tjejer bland alla dom där killarna med. Grymt tycker jag!

Jag tror faktiskt aldrig jag spelat det överhuvudtaget.. Det har liksom inte verkat roligt.. Men på internet hade det nog varit en annan sak.. Datorn sköter allt liksom! Sen måste man ju ha ett hum om vart man ska spela också.. Det finns en bra sida på nätet , där man kan hitta alla de bästa pokererbjudandena.

Kanske får ta och öva lite utan cash först dock.. :)


Bild lånad härifrån

Glajjjoorna

Skrivet: 2012-06-13 Klockan: 21:47:17
bloglovin
 

Hahahah. Jevla bild. Men ja har nya brills sen i måndags.
Ska försöka koppla in scannern imorrn.. För jag ska ju visa er lite pics jag ritat men inte kunnat lägga ut! Så snart kommer de äntligen lite bilder igen. PUSS

AmbraCast

Skrivet: 2012-06-12 Klockan: 21:16:05
bloglovin
Alice, jag saknar dig ♥
Världens finaste, och föl fick hon förra veckan hihi :)

Nya blogg.se

Skrivet: 2012-06-12 Klockan: 19:41:12
bloglovin

Jag är en av dem som provar det nya blogg.se.
Vid första anblick så är det snyggt, dock lite rörigt med kommentarerna. Under översikt kan man skriva ett snabbinlägg och publicera, annars fungerar det som vanligt. Tycker att bilduppladdning har fått sig ett lyft- super!

Jag ska vänja mig lite och ge dem feedback på hur nya systemet och utseendet är! Hihi :) Blir nog bra. Förändringar är ju alltid lite jobbiga i början..

 

HAHAHAHA

Skrivet: 2012-06-04 Klockan: 14:52:36
bloglovin


Fiona la upp denna på Facebook. Hahahaha. Ja dööööööööööör :D

Finisen ♥

Skrivet: 2012-06-04 Klockan: 12:20:43
bloglovin

Arkiv