Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Flexmarkers

Skrivet: 2012-03-31 Klockan: 10:13:15
bloglovin
Ja nu har det gått en liten tid sen jag fick hem flexmarkers från Letraset! Tänkte skriva en liten recension om dem men först kan vi gå igenom skillnaden mellan flex och pro-markers. 
Både flex och promarkers har 2 spetsar. En bred och en tunn. Men den tunna på flexmarkers är lite mjukare, och också lite spetsigare. Lite mer "pensel".
Flexmarkers finns i 92 färger, och de kompletterar promarkers färgskala. 51 av färgerna finns inte på promarkers färgkarta! Precis som till promarkers så finns det en blender för att få fina övergångar mellan färgerna. Promarker. flexmarker och triamarkers är alla alkoholbaserade och går att använda tillsammans.



Här kan ni se hur spetsen är:



Vad tyckte jag om dem då?
Jag har ju bara ritat med promarkers tidigare, och för mig var den största skillnaden spetsen. Jag gillar spetsen jättemycket. Det går att göra fina linjer om man vill, men även färglägga en större yta snabbt eftersom spetsen är lite böjbar.
Jag har bara provat "färgglada" färger, och jag måste säga att jag tycker färgen är lite starkare än med promarkers. Det blir liksom mer färg! Finns såklart nån promarker som ger stark färg också men ja, det kändes som man fick mer färg  med flexmarkers. 

En superbra sak med dem är att på korkens ände ser man vilken färg det är. Om man vill ha dem i en burk eller liknande är det superbra!
Sammanfattningsvis kan vi säga såhär då:
  • 92 färger!
  • En annorlunda spets (mer penslig)
  • Fungerar utmärkt tillsammans med pro & triamarkers.
  • Finns blender
  • Kompletterar promarker-färgskalan
  • Blir mycket färg när man ritar
  • Färgmarkering på korkarna
Pennorna finns att köpa på letraset.com . Supersnabb leverans! Jag vill verkligen köpa mig lite flexmarkers och prova lite mer naturliga färger och blanda med promarkerpennorna. :)

Just nu

Skrivet: 2012-03-29 Klockan: 08:40:25
bloglovin


Fixar mig och lyssnar på den här underbara låten. Verkligen bäst är den ♥

Lite the sims!

Skrivet: 2012-03-29 Klockan: 08:13:12
bloglovin

Lite vardagsrum! Ljust med lite lila accenter haha.


Lila sovrum :)





Liten kontorsdel. Där min sim kan sitta och spela online poker !

Ja det var ju ett tag sen jag la upp lite the sims! Formaterade datorn så jag måste ladda ner alla saker på nytt. Buhu! Det tar ju sin lilla tid liksom haha..
Och idag är det Torsdag. Veckan går sjukt fort. Fööör fort! Solen skiner med hihi! Det gör en verkligen tusen gånger piggare och gladare. Men nu måste jag ta och äta frukost och blåsa håret! PUSS

Now You're just somebody that i used to know.

Skrivet: 2012-03-27 Klockan: 19:33:43
bloglovin


Old pic. ProMarkers


Hej på er trogna läsare som  läser även om jag varit lite down ! Är så himla trött när jag kommer hem på dagarna att ritandet blir inte bra, även fast jag försöker. Får se vad det blir av det jag börja på igår. Nu ska jag i alla fall slänga i lite slingor i håret, själv. Får se hur jag ser ut efter det haha. Sen se lite TopModel och sen sova. Åkte iväg med mamma och Sofie direkt när jag sluta så nu är jag mer slut än vanligt haha.

Ska skriva ihop recension av Flexmarkersen också! Kommer den här veckan. PUSS

Awesome!

Skrivet: 2012-03-23 Klockan: 13:33:54
bloglovin

Busis

Skrivet: 2012-03-22 Klockan: 13:14:31
bloglovin


Mitt lilla blogghusdjur Leia. Dör på den här bilden haha :)

Jag har inte uppdaterat något för jag är såå trött när jag kommer hem om dagarna. När jag ritar blir det inget fint och aaa.. Det har inte funnits så mycket att visa helt enkelt :) Men det ska jag fixa!

Nu måste jag laga lite snabbmakaroner haha. Dagens lunch eller ska jag säga varje dags lunch hahaha. Närå!
Aja, ciaao!

Some die young

Skrivet: 2012-03-18 Klockan: 22:42:49
bloglovin

Hard work

Skrivet: 2012-03-15 Klockan: 17:20:45
bloglovin


Är helt död i fötter och rygg. buhu! Har diskat också så nu kan jag tare lugnt. :D Inte hunnit rita nåt speciellt heller så får försöka göra de:P Nej jag har verkligen nada att skriva.. höörs.

Matching Promarkers

Skrivet: 2012-03-14 Klockan: 13:34:31
bloglovin



Här är lite tips på färger som passar ihop! Om ni ska köpa en färg, så ere bra att köpa i alla fall 1 till som matchar. De ser bättre ut på riktigt, t.ex Teagreen. :)

Föralltid min favorit ♥

Skrivet: 2012-03-12 Klockan: 15:58:35
bloglovin

Euphoriaaa

Skrivet: 2012-03-10 Klockan: 23:00:34
bloglovin


Ja men det där blev ju bra! :D Är supertrött och klockan e bara 23 ... men det är bra, så jag går upp i tid imorrn med :) Då blir det att photoshopa och rita som tusan. Mkt att göra! PUSS!

Heja Loreen ikväll!

Skrivet: 2012-03-10 Klockan: 16:26:00
bloglovin


Min favorit sen jag hörde hennes första ton i framträdandet. Mystiskt, snygg och sååå bra! Go Loreeen!

Lördag !

Skrivet: 2012-03-10 Klockan: 11:48:46
bloglovin

Randombild från förra året.


Vaknade tidigt idag! Superduktig:D Håller på och städar.. Ikväll äre ju melodifestival så vi ska titta här. (Ja jag älskar det och har alltid gjort).
Ska ta och skriva till min hyresvärd med......... Igår hade det kommit typ kol eller nåt sånt på mitt golv (sånt man ritar med) så jag skulle flytta på sängen och fixa de. Så märkte jag att benen satt dåligt, så jag ställde upp den och skruvade fast dom. Sen ställde ja ner den och skulle sätta mig i den o rita. Då bara SAÖFKALÖFKALÖ så gick termostatsaken till elementet av. hahaha. Den där man skruvar på. Sängen hade ställt sig lite på. Suck. Blev rädd och ringde mamma ♥ Men de va ingen fara, förutom att jag inte kan ändra på värmen haha:P Tur den va på högsta redan (A)

Hihi. Hörs seeen. PUSS

Paket!

Skrivet: 2012-03-09 Klockan: 17:38:50
bloglovin


Vilken bra fredag det blev :D Hade ett paket i brevlådan-  från Letraset! De hade skickat ett set med flexmarkers som jag ska börja rita med och sen kommer jag tala om vad jag tyckte hihi :D Har ni ritat med dem än? Skillnaden är typ att ena spetsen är mer "spetsig" än promarkers. Färgskalan kompletterar promarkers och de funkar vad jag vet nu utmärkt tillsammans. Även till dessa finns en blender. Men ja. Ni får en full utvärdering inom en snar framtid !

Btw. jag borde kanske styra upp en kategori till. Eller ändra till bara Markers. Kommer ju säkert blanda haha.. Yeye whatever kanske ;)

SötLeia

Skrivet: 2012-03-08 Klockan: 21:24:04
bloglovin


Hihi. gullegrisen! Sofie och Anna skulle handla så jag passa Leia idag! Hon va så mysiiig. Gråtig ett par minuter när Anna gått, sen va hon jätterar :D Låg i soffan o chilla ahaha.

Nä nu måste jag äta! PUSSS

prinsess naglar ?

Skrivet: 2012-03-07 Klockan: 21:24:36
bloglovin


Hej hej :)

Gjorde dessa häromdan med ett nytt babyrosa lack jag köpte, de ska va en prinsesskrona på tummen ifall ni inte ser det ;P

Miss redhead

Skrivet: 2012-03-06 Klockan: 21:38:43
bloglovin

Godkväll kära ni! Va gör ni? Jag har sett på topmodel och nu äre project runway på tv:n ...  Tänkte mest bara lägga ut den här bilden. Drog till stan och köpte mig en ny ginger till hennes hår så den kunde bli klar! Som vanligt tröttna jag lite efter ett tag haha!

Kan ni inte ge lite förslag på tutorials jag kan göra? Rakt hår och fräknar ska jag visa iaf :)

If i was a rich girl. nananna..

Skrivet: 2012-03-06 Klockan: 15:49:00
bloglovin



Några svar

Skrivet: 2012-03-06 Klockan: 00:42:21
bloglovin
Åhh! Du är så duktig!!! Skulle inte du kunna göra en likadan tutorial där du ritar rakt hår? :D<3
En tutorial på rakt hår.. I can try ;)



Jag ÄLSKAR den här bilden, men jag undrar vilken färg du använder för att få fräknarna och kinderna sådär söta och liksom helt sjukt fina!?
Jag ska försöka göra nåt inlägg om hur jag ritar fräknarna. Vilka färger och så! Videoinlägg kanske?



Jag köpte ju som ni vet en scanner med, på clas ohlson för 499kr. Superbra! Funkar utmärkt.



Jag beställde ju även mina fine-nibs från Letraset.com. Det gick på 35 kronor allt som allt! Vääldigt billigt för att vara ifrån england. Hade nästan blivit dyrare att köpa dom från sverige haha.




Det var lite av det nyaste ni frågat om. Nåt mer ni undrar just nu? :)

W.I.P

Skrivet: 2012-03-05 Klockan: 14:08:08
bloglovin


Palalallaa att ginger och ivory  e slut.. Ska gå till Panduro och se om jag kan hitta några där! Tveksamt men men.. :)

Men glad tjej?

Skrivet: 2012-03-04 Klockan: 17:15:18
bloglovin

Kolla va gulliga Michis lagt upp på sin blogg haha! Massa bilder från när jag hade lugg och så.. Hon kallar mitt hår drömhår! Hallå? glad man blir eller! Dock håller jag inte med ;) Inte på dessa bilder iaf haha!
Meen.. När man kollar tillbaka så kan man tänka att aah va fint de var DÅ.. Men då måste jag komma ihåg att det var just DEN dagen haha.

Lite olika man haft ändå haha..

Lalala

Skrivet: 2012-03-04 Klockan: 13:00:09
bloglovin

Blöö.. konstiga ögon.. Hon har så stora och jag råka göra lite små och fick rätta till det.. Sen vart dom för mörka haha. Och fult i scannern som vanligt. BUHU!


Söndag. Ritade lite igårkväll. Behövde en paus från allt kladdande som jag gör nu. Till skivomslaget. Känner mig sååå dålig för jag är inte van vid att rita fantasifulla plotterbilder.. Men ja. Lär väl öva på det också!

Beställde btw FineNibs nyss! Ifrån Letraset. Ville bara beställa just fineNibs, och här i Sverige var det en för liten beställning. Suck! Men Letraset var ändå billigt att shippa ifrån så det rekommenderas. Det är dom som gör promakerpennorna. :)
Fick mail av dom också nu efter tävlingen. De tyckte att ni lämnat massor av bra bidrag och vi kanske gör om det om ni har tur! :)
Men men. Ha en bra söndag ♥

rösta på mig ? :D

Skrivet: 2012-03-03 Klockan: 00:55:40
bloglovin


Hej hej!

Är med i en tävling på facebook, 20 bidrag med flest röster vinner en goodiebag från kicks.
Skulle va sjukt snällt om ni ville rösta på mig, det är samma bild som ovan.

röstar gör ni här:
https://www.facebook.com/kicks?sk=app_262506463822083

Veckeliveck

Skrivet: 2012-03-01 Klockan: 13:16:28
bloglovin



Här är exempel på hur ni ritar veckade kläder. Man kan ju göra de mer och mindre verkligt och det här är väl nåt lite mittemellan. Hope you like it.

Arkiv