Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Theodor mitt hjärta ♥

Skrivet: 2012-08-17 Klockan: 14:26:00
bloglovin


 
 
 
 

Theodor

Skrivet: 2012-08-15 Klockan: 17:50:00
bloglovin
 
Min nya bebis. Gu va ja har saknat kaninkärlek... Theodor heter han :)

As long as you love mee

Skrivet: 2012-08-14 Klockan: 20:19:09
bloglovin
Justin Bieber på beställning. Haha. Ja gillar inte att rita killar... Och absolut inte händer........ Och inte mörkt hår. Hahaha.


Men det här får duga i alla fall.
 
 
 
Ska fortsätta leka med mina nya telefon nu som jag köpte dag. MIHI. Trött på min gamla xperia som inte gjorde nånting rätt. :P Hoppas ni haft en bra dag PUSS

GodMorgon

Skrivet: 2012-08-14 Klockan: 09:58:25
bloglovin
 
Wow.... Flera tusen besökare igår efter att jag var med på Hannas blogg.. Och de ledde till massa mail om porträtt och sånt. Superkul som alltid! Ska skicka iväg en beställning nu idag så tänkte visa er den i eftermiddag. En bild på Justin Bieber ;)
 
Men nu ska jag äta frukost och duscha och sånt dära. Sen träffa Sarisen lite senare. PUSS


Btw så gillade fröken widerstedt min design och ville att jag skulle designa hennes blogg.. Fast det har jag inte riktigt tid med. Men kul hade det varit :D
 

hanna.W.

Skrivet: 2012-08-12 Klockan: 20:12:23
bloglovin
 

JAG HATAR SCANNER!!! Bilden e ju 1miljon ggr finare på riktigt. Där har hon fina rooosa läppar och rosa kinder. SUCK!!!
Va inte igår jag ritade i alla fall, men jag hitta en bild på Hanna som va superfin och var bara tvungen och rita lite!! Hihi.
 
 
 
Nu har jag i alla fall 1 veckas semester. Ladda upp som tusan inför att börja jobba vilket ska bli superskönt. PUSS o KRAM

LIte sims :)

Skrivet: 2012-08-04 Klockan: 20:30:28
bloglovin


 


Lite av det senaste jag gjort :D SOmmarhus och så :D
 

Snart dags för stickade mössor!

Skrivet: 2012-08-03 Klockan: 11:39:19
bloglovin
Fy tusan.. Imorse var det regnigt och ruggigt. Mörkt med. Och löven börjar falla av.. Tur är att jag gillar hösten och allra mest gillar jag modet. Och att man får ha stickade mössor. Superfint till lockat hår, eller för att dölja en bad hair day.
 
Jag har hittat en stickad mössa, eller ja flera som jag vill ha! Finns på www.Manky.se som har massor av mössor från kända märken.Så spana in Manky.se ! Bra priser och snygga mössor från bra märken!

Arkiv