Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Bags

Skrivet: 2011-04-27 Klockan: 15:11:28
bloglovin



Gimmiiiiiie . Alla är från HM.
Speciellt den nere till vänster :)

I hear the ticking of the clock

Skrivet: 2011-04-26 Klockan: 21:33:25
bloglovin


Blev jobb på förmiddagen och kvällen idag. På dagen blev det stan med Nattis och Johanna. Sööötungen va med. Kan va sötaste ungen på hela jorden. guu. Glaad hela tiden är hon också haha.

Imorgon blire kontoret igen. Känns sådär med att sitta inne men det får man ta. Jag vill lära mig mer mer mer! ciaaao

I'll wash his feet with my hair if he needs

Skrivet: 2011-04-25 Klockan: 18:25:36
bloglovin


Leggings: Gina Tricot?  T-shirt: Cubus  Jeansjacka: 2hand  Skor: Maxi  Väska: Accent

En simpel dagens.

Monki Vår

Skrivet: 2011-04-24 Klockan: 01:47:35
bloglovin




Lite fint från Monki! :) Ingen favoritaffär för fem öre, men aah ibland så! Haaatar inredningen?! Asdryg?

PUSS

Skrivet: 2011-04-22 Klockan: 00:11:30
bloglovin

 

Fail på att Jossan har min kamera. Ville visa er dagens outfit.. Mammas gamla skjorta. I just love it! :)

 

Kvällen har bestått av grillning. Först va vi Hagebycentrum och  kollade lite och handlade mat. Sen gick vi hem och lagade maten. MMmmm sjukt gott ;p Min nya granne verkar vara ett freak. Han började först härma allt ja sa o bara nanana. Och sen bara ojoj här kommer rödtotten igen. Och kallade syrran för blondinbella. Började snacka om BigBrother (min granne e typ, 60?). "Den där gurkan, o han roddan. Det är väl inget ni tittar på va?" Hahahha. heeelskum. Börja fråga vilka vi va. "Ah vi bor här" "Nehe, de gör ni inte alls" HAHAH . MM vi får se hur han kommer vara. :D Nu måste ja nog sova. Natti!

Leopardnails

Skrivet: 2011-04-22 Klockan: 00:00:22
bloglovin



Syrrans snygga naglar! Det är alltså Sanna som uppdaterar nagelkategorin idag ;) haha! Har inget internet hemma i lägenheten så jag är hos mammsen. Därav har inte syrran kunnat blogga någe! Menmen. Snart så.

Om ni undrar hur man gör leopardnaglar så har ni tutorialen hon gjorde HÄÄÄÄÄR.

Judas

Skrivet: 2011-04-21 Klockan: 14:10:58
bloglovin


Älskade Gaga. Måste ju uppdatera med hennes nyaste låt såklart! :)

Idag är jag hemma från Praktiken. Lite ledig. Men jobbar ändå! Ska åka o möta Jossan sen, vi ska shoppa och sen ska vi ha middag! Myyyyys! grill maybe?
Hööörs.

Romantic

Skrivet: 2011-04-19 Klockan: 11:46:00
bloglovin

Söta toppar från Lindex. Perfekt under skinnjackan liksom. Vill haaa !


Update. SMS från josefine:
Hej Slinka jag testade den röda toppen du la upp på din blogg! Jag blev kär haha ska köpa imorgon.

Fuck You Josefine. HAHA

There's no time to regret

Skrivet: 2011-04-18 Klockan: 19:14:44
bloglovin



Ännu en dag över. Det går så himla fort.. Jag hänger inte med. Helgen gick på ett kick. Min bästaste var här och vi va på Scream4 på fredagen. LOL. Har ju sett alla screamfilmerna 1miljon ggr. Kommer ihåg när jag och My drog ner alla persienner mitt på dagen och såg på dom.. Jämt. haha ;) Men aa. Hela biosalen skrattade åt filmen, :D

Sen i lördags vare fest hos Jossan. Alltid kul o träffa alla igen :) Söndagen var bara chill. Jag och  Gabbis bestämde oss för att grilla så vi köpte oss en grill hahaha. Grillade massaaa mat så mamma kom och hjälpte oss äta upp .. :P Men det var väl allt... Om ja har några bilder får ni väl dom sen.. Glömde kameran hos jossan i helgen.
PusspussSss

It's so easy when you know how it's done

Skrivet: 2011-04-13 Klockan: 22:06:36
bloglovin


Ni vet väl att det är bättre att göra sig ful, än att försöka se snygg ut och misslyckas? eh?



Torsdag. 1! dag kvar. Sen kommer Gabbis. Wiiie ♥ Veckan har gått sjukt fort. Jag känner att jag jobbar hela dagarna, kommer hem. Klockan är 18. Några timmar kvar sen ere sova liksom. Men så ääre.

Idag har jag i alla fall klippt mig. Känns kooort men de behövdes som faan! Thx Syster ♥

Har inte så jättemycket att skriva.. Praktiken går snigelfart framåt men ändå. 1 snäpp snabbare än förut. Kul äääre :) vi höööörs!

Something to die for

Skrivet: 2011-04-10 Klockan: 22:57:15
bloglovin


Spotifylänk på bilden. :)



Aee asså. Ja har sagt att ni ska lyssna på några låtar. Men ni måste lyssna på hela skivan. Loooove it. Verkligen sååå bra. Älskar alla låtar  men specillt YeahYeahYeah, Better of dead och Dance with the devil.

Helgen

Skrivet: 2011-04-10 Klockan: 22:52:31
bloglovin

Haha. randombild som Sara skickade. G33K.


Huvudet gör ont. Ögonen e svullna. Ja.. Nu har min älskling åkt hem...Hatar det :(
Bäst helg i alla fall.. Chill som tusan! Men det går ju så himla fooort. Imorgon är det måndag igen, vilket betyder praktik. Det är ju roligt men hade velat att helgen va myyycket längre.

Ah måste försöka sova snart. Puss

Dance with the devil

Skrivet: 2011-04-06 Klockan: 20:49:52
bloglovin

old pic. Hittat massa roligt :)

 

 

Hallååjaaa! Läget va? Bra va? Sleten va?

Kom precis hem. Lyssnar på den hääär låten!
Dagen har bestått av praktik. 9-17. Med lite pauser idag. Lunchen spenderades hemma hos Nathalie och sen gick jag ett ärende åt Jimmy. Nya skor + promenad = Skoskav. Meen who cares.

Sen kom Saris och hämta mig så åkte vi till min lägenhet. Där packa vi upp massa saker och fixa lite och sen blev de mat och nu sitter jag här. Känner att jag är verkligen slut hela tiden. Varit lite för mycket på en gång. Men det blir bra. Praktiken är rolig och jag tar myrsteg framåt! C00l så att säga.

 

Aja. Vi hörs laaaa! :*

Dance the night away

Skrivet: 2011-04-06 Klockan: 00:05:39
bloglovin

Lalala. Hej bloggen ♥

Klockan har precis slagit 00.00 så jag måste sooova. Imorgon äre praktik igen. Idag har jag jobbat hemifrån och det gick helt okej. När jag körde fast lite så börja jag fundera och spåna på nästa projekt som jag ska göra. Hoppas jag klarar av det liksom, men med hjälp ere klart jag kommer göra det! Lär mig så himla mycket hela tiden.

Igår var vi på BNI möte. Massa företag som byter kontakter. Där fick jag ställa mig upp vid bordet och presentera mig. Trodde jag skulle dö lite men det gick bra tror jag :p

Lägenheten är färdigmålad och tapetserad nu också! Jättefint och dom va så noga och duktiga. Nu ska bara allt på plats. Det jobbigaste är kläderna..................... Det är ganska jättejättemånga kassar och säckar......... Ändå rensar jag jämt. Förstår inte. Saknar redan min walk in closet i jönis :(

Menmen. NEJ, nu MÅSTE jag sova. Natti!

 

Uppdatering

Skrivet: 2011-04-02 Klockan: 16:48:41
bloglovin

Syster & Jag.

 

Dags för en uppdatering om vad som händer va?

Till att börja med. Syrran och jag har flyttat in i lägenheten nu. Eller "flyttat in". Våra saker är där. Dom kom idag och börja fixa med väggarna för allt ska tapetseras så i början på veckan blire la klart och då kan allt komma i ordning.

Kan säga att den här flytten va den värsta ever. Först nere i Jönköping städa vi som tusan i torsdags. Så var det dags att packa in allt, men inte fick det plats. Så det blev en resa hem till Norrköping,lämna av saker och sen åka tillbaka. Mitt i natten vare och grannarna blev inte så glada för allra helst ville vi bara hämta allt o åka igen. Men nä. Sov nån timme på golvet med min dunjacka o frös ihjäl. Haha! Hemskt vare. När klockan blev 6 så fortsatte vi och vid 8 åkte vi tillbaka till Norrpan. De blev typ 10h bil det dygnet.. Bläää!

När vi kom till nya lägenheten vare inte så bra städat heller, suck.. Så städfirman fick komma. Och tapeterna hade han typ lagat som en kråka. Lappat över och haft sig så det blev att välja nya direkt. Men det var ju najz, ja klagar inte ;)

Det kommer säkerligen bli hur bra som helst!

 

Annars då. Praktiken har börjat också! Hos Jimmy på Webbyrån AngryCreative. Ska vara där 3dagar i veckan och resten får jag jobba hemma. Men det funkar bra det med. Jimmy är en grym lärare och jag känner att jag kommer lära mig jättemycket när jag är där! Var sjukt nervös först. Har lärt mig allt jag kan typ själv och det är ju inte alltid rätt men nuså. Nu ska jag lära mig!

Just nu håller jag på med en sida som Jimmy designat. Jag ska sätta ihop den och vi kör HTML5 på den så nu lär jag mig det också! Det går lite segt men framåt :) Känner att jag måste läsa massor ibland också så att jag hänger med på allt för mycket är nytt! Ska uppdatera om praktiken några gånger för det har jag blivit tvingad till ;)

Så aa. förhoppningsvis skärper jag till mig nu. Bloggar om praktiken, kläder, vad jag gör, visar lägenheten och sådär.

 

Peppa mig för tusan!

 

 

Arkiv