Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Söndag

Skrivet: 2010-01-31 Klockan: 15:28:05
bloglovin

Den här dagen bara suger. Usch. Har verkligen inte nånting att göra, förutom att jag sitter på robins dator och spelar sims nu när han inte är hemma. Bäst att passa på .. :) Ska gå och sola med. Bläbläblä på dagen. Imorrn är jag ledig med. Det är ju i alla fall skönt, men hade nog varit bra o gå till skolan så jag har nåt att göra. Antonia är i tidaholm och cass är med sin pojkvän som kom hit idag. Gah. Jaja. Skriver sen istället!

Puss!

Världshistoriens huvudvärker

Skrivet: 2010-01-30 Klockan: 18:54:57
bloglovin


Ja, av alla världshistoriens huvudvärker så har jag nog den värsta. I alla fall känns det som så. Fyifan. Jag brukar inte ha det, men det bara kom. Hemskt. Har knaprat i mig 2 panodil och hoppas det ska hjälpa. . 

Shoppade i alla fall det på bilderna idag med syrran idag.. Okej, nagellacket är systers, men jag ska få låna för hon snodde mitt ;) Massa roosa, kul till våren :)

Nu ska jag fixa lite mat.. hööörs. pusss

can't help falling in love with you

Skrivet: 2010-01-30 Klockan: 13:21:39
bloglovin


Hihi.. om syrran ändå kunde vakna nu!!!! sitter och lyssnar på musik så länge :) Hans mimande stör mig.. nå sjukt. men dom är bra. Ub40.

Godmorgon

Skrivet: 2010-01-30 Klockan: 10:51:25
bloglovin

Posh24. Snygg Paris!



Godmorgon kära ni!
Dålig update igår, men det blev utgång så jag hann inte med. Kvällen var väldigt yr men det var helt okej!
Just nu sitter jag och väntar på att damernas störtlopp ska börja. Jag ääälskar att kolla på alpint. Det är nog roligaste sporten att se på . Jag kan tvinga upp mig själv tidigt bara för att se på de. Robin tycker jag är knäpp :D
Så kan det va. Idag blir det nog att åka till a6. Syrran ville de. Men hon kanske sover bort hela dagen, vi får se. I så fall ska jag gå in på ikea och köpa lite saker till sovrummet. :)

Jaja. Vi hörs senare! Puss!

Friday im in love

Skrivet: 2010-01-29 Klockan: 11:33:39
bloglovin
Oh yeah äntligen fredag! Har längtat efter fredag hela veckan, och veckan gick faktiskt fort:D De gillas. Tyvärr är ju helgen över lika snabbt men i alla fall! ;)



Om ni precis som jag tycker att kiwisar rockar, ska ni kika in hos dagens bloggare. Söt och charmig liten dam!
Anmäl er som dagens blogg där under med --->


Pussohej!

Flääta.

Skrivet: 2010-01-28 Klockan: 18:40:23
bloglovin

Körde på flätad lugg och sen gick flätan ända ner, fast det syns inte på bilden >.< Hihi. Någon hel outfitbild har jag inte idag.. Menmen! Sitter och väntar på att klockan ska bli 8.. tänkte se på Robinson! Under tiden ska jag nog underhålla mig med att rita. Haha förresten fastnade en av bilderna jag ritade för ett tag sen i dammsugaren igår hahaha. den hade hamnat under sängen (!?). Vart inte allt för förstörd iaf hahaha. Förresten vad har dom gjort för jobbiga ändringar här på blogg.se? Jag gillar det inte, men så är det ju med allting nytt.

Puss!

Ge mig helg

Skrivet: 2010-01-28 Klockan: 15:40:51
bloglovin

 

Hej bloggen!

Jag gick och la mig tidigt igår, gick upp tidigt idag och nu när jag kom hem vid 12 va ja sjukt trött. Blä. Så jag somna och vakna nu. Jobbig jobbigt. Ska göra min sallad nu för jag är så himla hungrig! Skriver nånting sen! Puss!

zebra.

Skrivet: 2010-01-27 Klockan: 17:45:28
bloglovin


Kofta: HM  Tights: GinaTricot Halsduk: Accent Väska: Accent Skor: Scorett

 

Haha. Bra fotat. Halva huvudet. Men så kan det gå ibland när man har bråttom!

Har varit i skolan idag, och nu när jag kom hem skulle jag prova att blanda shakesaken själv. . . . . .  USCH. Disgusting. Hoppas den blir bra om den får stå i kylen ett tag.. det var äckligt pulver konsistens, men vad vet jag. Kanske så det ska vara. Jag trodde ju det skulle vara som den lilla färdiga man skakar och dricker.. Köpte iaf 2 såna som jag kan ha 2 dagar. Så får jag väl lära mig dricka de. Istället ska jag äta lax och sallad nu.. Mjau. Hörs later. Puss!

School

Skrivet: 2010-01-27 Klockan: 13:23:07
bloglovin
Hej kära niii! ♥

Sitter i skolan och har gränssnittsdesign. Riktigt tråkigt faktiskt. Analyserar hemsidor.
Vi hörs när jag kommer hem!
Puss!

Lovehandles

Skrivet: 2010-01-26 Klockan: 17:23:31
bloglovin

 

Hello you!

Sitter här och väntar på syrran. vi ska gå och sola lite! Fräknar is the shit! ;)  Har satt i löshåret med as you can see.. Lite ljust äre.. Så ska fixa till det idag! Orange orange orange. Favorit!

Har köpt mig dietpulver sak idag. Mina lovehandles has to go.. Jag provade på choklad och caffe latte. Den sistnämnda va fan god. Så idag hade jag tur att dom hade caffe latte i sån där stor förpackning. Så mina promenader och att byta ut nåt mål om dagen hoppas jag fixar det här:D Och aa, det här ska man ju bara göra om faktiskt har kilon för mycket, vilket man sett små snorungar blogga om. Dom har inte ett dugg fett på kroppen, och då ska man ju verkligen inte äta sånt här! Det trodde inte jag att jag heller skulle behöva göra men mediciner och annat crap har gjort att jag gått upp i vikt. Bläää!

Yeahyeah, vi hörs sen eller så. Puss bästa ni!

off to school

Skrivet: 2010-01-26 Klockan: 12:07:20
bloglovin


off to school. vi hörs sen hörrni! Puss!

Monday

Skrivet: 2010-01-25 Klockan: 10:02:28
bloglovin

 

Måndag igen. Helgen går så sjukt fort, som vanligt! Sitter här och ska fixa nånting att äta till frukost. Om ett par timmar blir det skolan. Föreläsning om databaser och programmering i FYRA timmar. Kill me!!

Men men. Ska jag lära mig det måste jag ju. hihi. Hörs sen Puss!

Daylight

Skrivet: 2010-01-24 Klockan: 16:33:53
bloglovin

Bilderna tog jag med min mobil..

 

Hellu!

Har nyss ätit en sallad.. veery gott! Innan det var jag ute och gick i spåret. Var lite rädd att jag skulle gå vilse, har aldrig gått där själv förut, men det gick bra:D Supermysigt och fint var det. Jag gick på som bara faan....... och jäklar så trött. Jag har 0 kondition. Inte okej. Har köpt 2 naturdiet shake saker, ska prova om det är gott. Känns ju ovärt att köpa en stor om det är äckligt.. + att jag äter sallad nu varje dag. Jag måste komma i form haha.

Ae, jag sitter bara och yrar. Vi hörs later hörrni. Puss!

Good morning

Skrivet: 2010-01-24 Klockan: 10:29:16
bloglovin

Nya ögonskuggor från Nouba.

 

Good morning ladies and gentlemen.. öh.

Hoppas ni har sovit bra hihi. Det gjorde jag! Har precis ätit frukost och nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska hitta på för nånting. Blir en slappdag i alla fall! Ska i alla fall lägga upp dagens bloggare! Hörs senare. Puss!

Turkos

Skrivet: 2010-01-23 Klockan: 17:57:23
bloglovin

 

Äntligen!! Så har jag hittat det där nagellacket jag letat efter. Ett turkost! Och var hittade jag det då? Jo, på HM! Underbart!!! 39 kronor kostade det, så nu vet ni det. Skriver sen, nu sola. tjipp

Lilo

Skrivet: 2010-01-22 Klockan: 18:00:31
bloglovin

Posh24.

 

Äntligen börjar hon verka må bra. Hon är ju så himla fin Lilo! Älskar stilen.

Favoriter

Skrivet: 2010-01-21 Klockan: 23:45:44
bloglovin

Jag vill ha roliga bloggar att läsa. Vilken är din favorit? Eller dina favoriter?

Hair.

Skrivet: 2010-01-21 Klockan: 23:00:46
bloglovin

 

Fick mina  pengar idag, så nu har jag beställt löshår!!! happyyyy. Har saknat det såå :D

Beställer alltid mitt på tajmahal.se

Dreams

Skrivet: 2010-01-21 Klockan: 18:00:15
bloglovin

 

Hej you!

Jag vakna nyss. Alltså, jag gick upp 6 imorse också. Men jag somna när jag kom hem vid 12. Var ute igår så sov inte många timmar. Spontanutgång till kåren. Det var riktigt kul och bara chill! Nu när jag sov dröm jag såååååå läskiga drömmar. Fyyyy. Först, var det en dröm när jag kom hem, skulle öppna dörren efter att jag o sofie varit borta några dagar. Dörren va olåst. Hör massa ljud. Öppnar, det är fest med fullt av folk, som samtidigt gör inbrott. Så jävla läskigt. Paniken i kroppen haha. Sen drömde jag om en av mina 2 fåglar. Den va sjuk, helt skör. Svårt att förklara. Men sen så trodde jag den va död men icke. Den kom tillbaka men med ett ansikte som va min kompis:S

Ah ni fattar nog ingenting. Marddrömmar var det iaf.

Hööörs. puss

HM

Skrivet: 2010-01-20 Klockan: 15:54:11
bloglovin


Ett kollage med vårens kläder från HM.com . Love it! ♥

Allt fungerar igen,

Skrivet: 2010-01-19 Klockan: 23:25:27
bloglovin



Nu fungerar bloggen normalt iigen :) Tror jag iaf! :D

10över17

Skrivet: 2010-01-19 Klockan: 17:18:26
bloglovin




Hej bLoggen!

Sitter här och gör inte så mycket. Ska nog ta nåt att äta, är hungrig.  Lyssnar på Alicia keys och JayZ - Empire state of mind. live version. I like.. Lyssna från 3 minuter. =)

HM divided

Skrivet: 2010-01-19 Klockan: 11:56:55
bloglovin

HM.com


Jag är totally kär i shortsen.  Blusen med rosetten hon har till har jag redan.
Den är också kärlek. :) Ge mig vår så man kan ha lite mindre kläder på sig!

It's just soo mee!

Skrivet: 2010-01-18 Klockan: 20:15:12
bloglovin

Alla kläder + smycken - Bikbok , Skor - zoovillage.com

 

Kavajen är mitt favoritplagg. Jag skulle kunna leva i en! Sen att matcha det såhär, ooh. love it, så himla jag är det. Älskar sneakers med. Är väl för att jag med mina 180 centimeter aldrig varit ett fan av högklackat och under alla skolår gått i sneakers. Haha. Sooo fashion. men vafan, snyggt äre.

 

what do you think?

Soppa?!

Skrivet: 2010-01-18 Klockan: 17:01:14
bloglovin

google pictures. Kan ju hoppas att min blir sådär bra hahah.


Ja alltså, jag ska bli nyttig. Dagen spenderades i skolan först, ett möte med PWA. Ett företag. Sen när jag kom hem blev det prommis i skogen med Antonia. Mycket bra gjort! Tur att jag har lite promenadsällskap, vi ska sluta med onyttigheter. Vi flåsa uppför backarna men i vår så kommer det gå asnice hahaha.
Nu håller jag på med soppa. Jag har aaaldrig gjort det, förutom kanske på hemkunskapen?! Hoppas den går att äta bara :D
Welllll, nu måste jag kika till den. Hörs sen. Ny bloggare ska upp på dagens blogg senare med.
PUSS!

Update: Jävlar va bra ja e. Den gick verkligen att äta:D

Godnatt!

Skrivet: 2010-01-17 Klockan: 22:32:34
bloglovin

Favoritbild

 

Nu har jag lagt in första bloggaren. Så byter vi imorrn kväll, det blir nice. Ska försöka sova snart, så man kommer upp till skolan imorrn. Första skoldagen på en månad. Shit. Men det blir nog skönt när man kommit igång liksom. Hörs imorgon! Puss!

Vill du vara dagens blogg?

Skrivet: 2010-01-17 Klockan: 16:43:39
bloglovin


Ja, nu har jag bestämt att vi kör Dagens blogg! Varje dag får någon synas uppe i hörnet och får lite rampljus och förhoppningsvis nya besökare, eftersom att jag har en del. :) Jag lägger upp en varje dag av er som anmält er, så det kan ju ta ett tag innan ni blir det! Jag tar en bild från eran blogg, så om ni vill ha en speciell får ni väl länka den.. :D

Så vill du  bli dagens blogg? Anmäl dig med en kommentar i det här inlägget!

Closet

Skrivet: 2010-01-16 Klockan: 22:45:13
bloglovin

Bild på en del av mina kläder.. :]


Hey you. Sitter och gör faktiskt ingenting. Vet inte vad jag ska göra heller. Vill att bloggen ska bli lite roligare!
Typ, jenna har ju "dagens blogg". Där får en person synas varje dag i en ruta med bild och länk och få lite fler läsare och så. Vore det nåt??? Eller nå andra förslag?


GLÖM INTE DESIGNEN I INLÄGGET UNDER HELLER :)

PUSS!

Vill du vinna en lila design?

Skrivet: 2010-01-16 Klockan: 13:39:36
bloglovin


Klicka på bilden för att se hela :)


Vill du nu vinna den här, så skriv en kommentar om att du är med. Glöm inte att skriva din mail adress!
Drar en vinnare om några dagar!

Superficial

Skrivet: 2010-01-15 Klockan: 22:44:06
bloglovin
Såg Heidi Montags nya cd på spotify. Fy och fan så dålig. Varför ska hon skämma ut sig? Och varför  ger skivbolagen henne ens chansen när hon är så kass? Det blir ju massa jobb för dom att få henne att låta "bra" ;)
Stay away from the music Heidi!

Design Design Design

Skrivet: 2010-01-13 Klockan: 22:24:15
bloglovin




Hey you! Nu är jag klar med Elles design. Kika in hos henne : http://sarahemelieolsson.blogg.se/ Himla nöjd! :D
Dags att påbörja min egen. Måste bara fixa fram någon bra bild att ha... zZzz.
Hörs sen eller imorrn. Puss!

Yesterdays

Skrivet: 2010-01-12 Klockan: 12:36:34
bloglovin

Hängsleklänning: VILA Tröja: GinaTricot Skärp: Lindex Stövlar: Scorett

 

Bad picture.

Menmen, bättre än ingenting. :D

Kusin vitamin

Skrivet: 2010-01-12 Klockan: 12:26:29
bloglovin

 

Jag tycker inte om att rita porträtt. Inte när jag vet att det ska vara likt någon, bättre med fantasi. Är väl bara för att jag inte är någe bra på det. Menmen, den här får vara bra snart. Jag har ritat och ritat, suddat och suddat. Ena ögat gjorde mig tokig, och till slut pajjade pappret. Good job. Whatever. Hörs later! Puss!

I'm awake

Skrivet: 2010-01-11 Klockan: 02:20:54
bloglovin


Jag är vaken. Sitter och googlar på Lady Gaga. Alla vet ju att jag är lite kär i henne. Hon är bäst:D

Haircoloring

Skrivet: 2010-01-10 Klockan: 19:41:00
bloglovin
YEs, hårfärgning var det här. Syrran aka Smurfens hår blir rött efter katastrofen med blåfärgen. Mitt ska bli ljusare, mot orange. Mjau. Måste fixa igen, puss!


Teckning

Skrivet: 2010-01-09 Klockan: 19:45:54
bloglovin

 

Shit. Längesen jag rita. Men jag fick nåt ryck och det här blev resultatet. Ska nog börja rita igen, få tillbaka mina skills ;) Nu ska jag se på tv tror jag, typ Robinson eller nåt. Hööörs. Puss!

Lördag

Skrivet: 2010-01-09 Klockan: 16:48:23
bloglovin

 

Hey you!

Lördag idag. En seg sådan. Gick upp vid 9, men fanns inget att göra så gick tillbaka till sängen. och ja. Klockan blev 2 när jag gick upp . ILLA. Tvättid idag med så det håller jag på med, men en maskin håller dom på att reparerar!= 1 maskin. KUL. Vi brukar liksom knappt hinna med när vi har 2. Aja, det fixar sig! Ska gå ner och sola lite med tänkte vi jag och Robin. Behöver lite fräknar typ?! :D Och hårfärgen, den ska bort. Hoppas jag lyckas bara haha. :) Jaja. Hörs sen maybe! Puss!

Todays

Skrivet: 2010-01-08 Klockan: 16:31:36
bloglovin

Tröja: Bikbok  Paljettleggings: HM  Mössa: Åhlens

Avatar?

Skrivet: 2010-01-07 Klockan: 13:31:19
bloglovin
Jag hamnade på Nevnariens blogg och såg att hon gjort en avatar av sig själv. Coolt. Jag ville försöka men haha, som vanligt orkar jag inte lägga nån tid på mina bilder. Hennes tog 3h, min tog öhm, 20 minuter hahaha:D Menmen, ni kan få se ändå=)


Hårfärg

Skrivet: 2010-01-07 Klockan: 12:32:18
bloglovin
Jag är så trött på mitt hår just nu. Det är så tråååkigt! Jag vill ha det som jag hade det i somras. Det var finast, och skönt när inte utväxten syns eftersom det liknar min naturliga. Åh. Jag ska fixa. Ny färg, och nytt löshår. Jappjapp!

Design.

Skrivet: 2010-01-06 Klockan: 17:09:48
bloglovin
Mja, som ni ser fixas det här. Om nånting krånglar så tryck på att uppdatera ( F5 )  !!

Hiss lr diss?????????



FÖR ER SOM INTE SER ÄNDÅ:
http://www.mozilla-europe.org/sv/firefox/


Skaffa mozilla!!!

Arkiv