Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Lady Violet... gaga?

Skrivet: 2013-04-27 Klockan: 12:47:00
bloglovin
 
Jag fick en knäpp och kom och tänka på den här låten... Eller jag hade glömt helt vad den hette och jag googlade Purple för jag kom ihåg att de var något med lila haha.. Sen fick jag en glödlampa över huvudet som sa att de var lady violet och det var det:D
 
Jag kommer ihåg att hon va Veckans hitvarning på ztv och jag hade tvn på jämt för att få höra den HAhahaha. Då fanns det inget spotify inte... Och samlingsskivor kunde ja köpa och önska mig för att det fanns 1 eller 2 låtar som jag gillade hahah.........
Nu tycker jag hon påminner om min stora idol Lady Gaga,, Eller hur?? Och namnet med :D Redan när jag va typ 12 vare alltså Lady som idol lol.

Now You're just somebody that i used to know

Skrivet: 2013-04-24 Klockan: 10:01:00
bloglovinMiss Coral

Skrivet: 2013-04-21 Klockan: 16:05:00
bloglovin

Med det här filtret ser hon ju inte så korallig ut, men på riktigt är hon det. Jag ska försöka scanna in nån dag när jag orkar. Kände mig väldigt ringrostig haha, och inte fungera hudfärgen heller. Får väl köpa en när lönen är här om jag ska rita lite nya teckningar. Det går nämligen framåt i lägenheten och jag ska sätta upp tavelhyllor och ha lite saker jag gjort på den.. :) Men de får ni se när det blir dags!

We can learn to love again..

Skrivet: 2013-04-17 Klockan: 14:38:09
bloglovin
 

Love you

Skrivet: 2013-04-14 Klockan: 18:23:12
bloglovin


Theo mitt älskade hjärta.. Han får absolut inte vara i soffan egentligen men idag hade vi som sagt en liten fotosession ... Jag vill att de ska bli några perfektaa bilder som jag kan göra tavlor av men det är svårt att fota Theodor han är inte så gärna still ;)  Men han p0sa ju på andra bilden i alla fall haha. Den första va bara så gullig :D

Bilder från kameran..

Skrivet: 2013-04-14 Klockan: 17:58:47
bloglovin


Jag hade en liten fotosession med Theodor idag... så hade jag massa kort från mormors födelsedag. Hade helt glömt av dem men lägger upp några stycken i alla fall..

Det där med parfym..

Skrivet: 2013-04-10 Klockan: 20:50:00
bloglovin
Ja, det där med parfym.. Jag önskar att Lady Gagas hade passat mig, men det gör den verkligen inte. Jag stinker om jag har den på mig. Nä, Jean Paul Gaultier har alltid varit en av mina favorita parfymer. Den här gången blev de dock  ett säkert kort nämligen Escada och deras nya Cherry in the air. Somrigt hihi.. Hos Parelle finns alla parfymfavoriterna till bra pris ! Dom har även smink och nagellack, bl.a det bästa nagellacket som enligt mig är O.P.I :) Vilken är eran favoritparfym? Har ni någon som ni alltid går tillbaka till?

Arkiv