Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Flexmarkers

Skrivet: 2012-03-31 Klockan: 10:13:15
bloglovin
Ja nu har det gått en liten tid sen jag fick hem flexmarkers från Letraset! Tänkte skriva en liten recension om dem men först kan vi gå igenom skillnaden mellan flex och pro-markers. 
Både flex och promarkers har 2 spetsar. En bred och en tunn. Men den tunna på flexmarkers är lite mjukare, och också lite spetsigare. Lite mer "pensel".
Flexmarkers finns i 92 färger, och de kompletterar promarkers färgskala. 51 av färgerna finns inte på promarkers färgkarta! Precis som till promarkers så finns det en blender för att få fina övergångar mellan färgerna. Promarker. flexmarker och triamarkers är alla alkoholbaserade och går att använda tillsammans.Här kan ni se hur spetsen är:Vad tyckte jag om dem då?
Jag har ju bara ritat med promarkers tidigare, och för mig var den största skillnaden spetsen. Jag gillar spetsen jättemycket. Det går att göra fina linjer om man vill, men även färglägga en större yta snabbt eftersom spetsen är lite böjbar.
Jag har bara provat "färgglada" färger, och jag måste säga att jag tycker färgen är lite starkare än med promarkers. Det blir liksom mer färg! Finns såklart nån promarker som ger stark färg också men ja, det kändes som man fick mer färg  med flexmarkers. 

En superbra sak med dem är att på korkens ände ser man vilken färg det är. Om man vill ha dem i en burk eller liknande är det superbra!
Sammanfattningsvis kan vi säga såhär då:
  • 92 färger!
  • En annorlunda spets (mer penslig)
  • Fungerar utmärkt tillsammans med pro & triamarkers.
  • Finns blender
  • Kompletterar promarker-färgskalan
  • Blir mycket färg när man ritar
  • Färgmarkering på korkarna
Pennorna finns att köpa på letraset.com . Supersnabb leverans! Jag vill verkligen köpa mig lite flexmarkers och prova lite mer naturliga färger och blanda med promarkerpennorna. :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv