Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Xlash

Skrivet: 2012-10-25 Klockan: 16:36:33
bloglovin



Ja, för några veckor sedan fick jag  hem ett bloggexemplar av Xlash som man hört så mycket om! De stora bloggarna har provat det och om man ser till resulatbilderna här ovan är det ju amazing! Det ska alltså ge mig längre och tjockare ögonfransar, eller om man vill ögonbryn! Vem säger nej till det???

Sååå attteee, om några veckor kommer ni att få se mitt resultat av användandet. Jättemånga av mina vänner har senaste tiden gillat Xbeauty och Xlash på facebook så det verkar vara många som använder det. Ja, vi får se om ögonfransserumet fungerar på mig :)

Postat av: Linda

Hej hej! Hur får du huden att inte bli randig med promarkers? Har precis börjat rita med dom och min blir rätt randig på många ställen. :/ Och vilken penna använder du till ögonfransarna? Vad är en vit gel penna som du använder till ögonen? :P

2012-11-05 @ 15:53:35
URL: http://littledolly.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv