Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Träningsoutfit

Skrivet: 2014-09-03 Klockan: 14:06:00
bloglovin
Sommaren är över.. Den olidliga värmen har äntligen (om man frågar mig) gett sig av.. Jag har inte tränat på hela sommaren men tog mig i kragen och gick till gymmet nu i alla fall. Det känns så sjukt bra efteråt! Men något som verkligen peppar mig är att ta på mig fina träningskläder. Dessa här över till exempel. Hur snyggt?! Man kan sätta upp lite mål med träningen och belöna sig själv med t.ex nya outfits när man når dem så känns det lite bättre och som att man förtjänar det :)

När jag tränar så är jag bara i gymmet så då kan det vara skönt med en snygg hoodie som matchar tightsen också, som de här. Helst har jag svarta kläder med haha..

Har en lång väg för att nå dit jag vill men jag är på G igen! :) Hoppas på att jag får med min blivande norrköpingsbo så att jag får lite sällskap snart också! ;)
Inlägget är sponsrat.

Postat av: Markus

Så.. vad är ditt mål om man får fråga? själv ska man ner 25 kilo... wohoo.. och blivande norrköpingsbo ;) skaffat dej kille eller är de nån annan lyckligt lottad? :P

2014-09-04 @ 14:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv