Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Fint till jul

Skrivet: 2013-11-05 Klockan: 19:32:36
bloglovin
Inredningen i min älskade lägenhet går framåt.. Något som kommer att bli jättekul att inreda är julen! Min första alldeles egna jul, i min alldeles egna lägenhet.. hihi. Sara och jag var på stan häromdagen och jag såg så himla mycket fint som jag vill ha.. Bland annat sjukt  söta och fina tomtar.. Det har jag i och för sig några men dem är hos Sofie..  Men, något jag inte har än är ljusstakar eller julstjärna. Det är mycket jag vill ha, men jag har bara 2 fönster.  Som tur är så är det 2 stora fönster så jag kan ha i princip vilken ljusstake jag vill, och då vill jag inte ha någon liten sak.. :) Har kikat runt lite på julbelysning i affärer och på nätet och det är så mycket fint... vita stakar.. guldiga.. julstjärnor... julkulor.. ljusslingor...

Jag har satt ihop ett litet kollage med fin julbelysning från en sida som heter prylgrossen, dem hade nämligen 10% om man anger rabattkod JUL2013. Funderar på att göra ett köp där :)

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv