Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

No one is too old for fairytales

Skrivet: 2013-03-26 Klockan: 18:58:00
bloglovin
Bild från när jag var på lägenhetsvisning..... Ljust och fint.. Ni får se mer sen när jag flyttat in och så..  :)




Efter en monstervecka med nattjobb, kvällsjobb och morgonpass hade jag en ledig dag idag. Dock vakna jag med hemsk huvudvärk, eller jag kanske borde kalla det "BakomÖgonenVärk"... Det bara kommer ibland, nån gång varannan månad ungefär... Jag vet inte hur migrän känns men nån typ av migrän skulle inte förvåna mig om det är. Det finns verkligen inget som hjälper mot det, förutom när jag tar nåt kallt på ögonen.. Men i alla fall. De blev att träffa Ulrika idag och köpa lite saker till min lägenhet. Hade lite presentkort på Cervera och Dimoda. Köpte tabletterna och fjärilarna här ovan på Dimoda, och på cervera blev de köksredskap.. Köpte även 2 lådor på netto. Fjorton kronor styck kosta dom och dom är jättestora.. Kanonbra o ha sen i garderoben.

När jag kom hem la ja mig i sängen med kall blöt handduk på ögonen.. de hjälpte lite i alla fall.. Sen lagade jag baconlindad kyckling med ris och sås. Stolt :D


Aee.. gu va ja skrivit nu. Hejdå bloggeen..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv