Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Håkan och jag..

Skrivet: 2013-02-03 Klockan: 02:53:00
bloglovin
Sara I Love you.  Du är min bästa kompis forever and ever. bästbästbäst. hihi
Hoppas de kan bli lite som vi tänkt.. vore ju awesome.


Annars känner jag mig såhär.... Taffligt.........suddig...


Sen går väl inte allt som planerat just nu. Men de gör nog bara att de blir ännu bättre sen, i hope! Saknar min mamma varje dag, hon är världens bästa. Andra kan bara försvinna. Bryr man sig inte så bryr inte jag mig heller. Sjukt tråkigt att de ens kunde bli så. En del kommer en del går, men de riktiga vännerna består. eller? Undrar det....


One day at a time .. jag slutar att se tillbaka. Jag kan gå ur det här som världens starkaste. Men de blir inte kul för nästa person att komma nära för nu är muren högt högt upp. Högre än jag nånsin trodde va möjligt. Jaja hejdå dagboken. Jag skriver för att spara saker forever. Kan sitta och se tillbaka flera år i min blogg. De är häftigt. Jag hoppas att jag läser de här om nåt år eller två och har kommit förbi allt de här. Att jag gör något som känns vettigt och att jag mår bra.

På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv