Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Att teckna fräknar med Promarkers.

Skrivet: 2012-10-14 Klockan: 22:12:36
bloglovin

ALltså. Jag fick ett så sjukt gulligt mail från Ida. Hennes fina ord fick mig att tänka på att ni är faktiskt en hel del som kikar in på bloggen trots att jag inget skriver... Liksom. Om en blogg som jag gillar sluta skriva ett tag blir jag sjukt besviken.. Men så får jag se till mig själv att jag har också perioder. Ida fick mig i alla fall att peppa till lite nu så jag slängde ihop en fräknetutorial. Superenkel och man får ju göra hur man vill men ungefär såhär gör jag.

Tänk på att ni kan blanda med lite blenderpenna emellanåt och gå tillbaka till fräknarna efter du ritat lite annat. De sjunker nämligen in och bleknar bort vartefter teckningen torkar, så de krävs några omgångar fräknar om man ritar så många lager som jag gör. Börjar lite lätt med småfräknar och avsluta med mörkare fräknar på t.ex näsan och kanske nån lite extra stor här och var som ni ser att jag gjort på kinden.


Hope you like it! PUSS o KRAM
Postat av: Malvina

Du är vidrigt duktig med promarkers!
Vet själv att det är MYCKET svårare än det ser ut.
Sluta aldrig måla! Kram

Svar: Aww tack :D Nej jag ska aldrig sluta hihi, även om de går i perioder med att teckna :D
sanzil.se

2012-12-26 @ 09:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv