Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Lördag !

Skrivet: 2012-03-10 Klockan: 11:48:46
bloglovin

Randombild från förra året.


Vaknade tidigt idag! Superduktig:D Håller på och städar.. Ikväll äre ju melodifestival så vi ska titta här. (Ja jag älskar det och har alltid gjort).
Ska ta och skriva till min hyresvärd med......... Igår hade det kommit typ kol eller nåt sånt på mitt golv (sånt man ritar med) så jag skulle flytta på sängen och fixa de. Så märkte jag att benen satt dåligt, så jag ställde upp den och skruvade fast dom. Sen ställde ja ner den och skulle sätta mig i den o rita. Då bara SAÖFKALÖFKALÖ så gick termostatsaken till elementet av. hahaha. Den där man skruvar på. Sängen hade ställt sig lite på. Suck. Blev rädd och ringde mamma ♥ Men de va ingen fara, förutom att jag inte kan ändra på värmen haha:P Tur den va på högsta redan (A)

Hihi. Hörs seeen. PUSS

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv