Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Lalala

Skrivet: 2012-03-04 Klockan: 13:00:09
bloglovin

Blöö.. konstiga ögon.. Hon har så stora och jag råka göra lite små och fick rätta till det.. Sen vart dom för mörka haha. Och fult i scannern som vanligt. BUHU!


Söndag. Ritade lite igårkväll. Behövde en paus från allt kladdande som jag gör nu. Till skivomslaget. Känner mig sååå dålig för jag är inte van vid att rita fantasifulla plotterbilder.. Men ja. Lär väl öva på det också!

Beställde btw FineNibs nyss! Ifrån Letraset. Ville bara beställa just fineNibs, och här i Sverige var det en för liten beställning. Suck! Men Letraset var ändå billigt att shippa ifrån så det rekommenderas. Det är dom som gör promakerpennorna. :)
Fick mail av dom också nu efter tävlingen. De tyckte att ni lämnat massor av bra bidrag och vi kanske gör om det om ni har tur! :)
Men men. Ha en bra söndag ♥
Postat av: elin

Hade kunna köpt åt dig från en affär i Sundsvall o skickat, då jag köpte mina promarkers fick jag med 2 st helt gratis också :o så på den affären är dom säkert billiga haha. Men lite försent nu höhö

2012-03-04 @ 16:51:21
URL: http://esahlen.blogg.se/
Postat av: Caroline

SÅÅÅÅÅÅÅFIIINNTTT! <33333

2012-03-05 @ 09:48:48
Postat av: Lisbom

De har fine nibs på zinkvit :)

2012-03-05 @ 14:39:14
URL: http://lisbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv