Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Byxorna

Skrivet: 2011-01-27 Klockan: 12:01:00
bloglovin

Nelly.com


Hata eller älska? Jag har gillat dom sen första gången jag såg ett par såna här. Mina kompisar kollade som att öööh, men som alltid "På nåt sätt ser det bra ut på dig Sanna". Yey ;)

Ett plagg kan liksom se förjävligt ut på  galgen, men man måste liksom kunna se hur det ser ut på. Oftast ser det grymt mycket bättre ut då, men kan absolut vara tvärtom också haha! (Hänt föör många gånger? :( )

Gillar ni den här modellen och att byxorna har tuffa mönster?
Postat av: Ida

jag behövde värma upp mig för de, men köpte ett par i höstasoch är helt kär! :D fick många komplimanger också, så det kan ju inte ha varit helt fel? :p Jag gillar de ovan, dock liknar de de jag har så jag skulle vilja ha enfärgade :)

2011-01-27 @ 14:08:28
URL: http://idawiren.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag tycker de är snygga :)

2011-01-27 @ 16:49:14
URL: http://lovisawanhatalo.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag har ett par liknande från cubus som jag absolut ælskar! De ær galet bekvæma och supersnygga med rætt mix av andra klæder!

2011-01-27 @ 17:32:08
URL: http://jeldh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv