Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Min Jul del 2

Skrivet: 2011-12-25 Klockan: 20:43:40
bloglovin

Lite julklappar. 3 paket promarkerpennor. Skintones, greytones och skin accents typ. Har redan alla men det är alltid bra att ha såna :P Papprena är också lite finare än dom jag använder nu. Ska ha dom till era beställningar och så. Tjockare och dyrare :D "heavy weight" heter dom. :)
Sen spela vi julklappsspel. Tradition har det blivit. Morbror är alltid lika anti det för han jämt blir utan.. men inte i år :DMin morbror i sitt första paket hahaha. Han satt och sa hur man fick den på köpet om man tog nåt av han.. Sen bråka han tillbaks den iaf haha. Den vandrade...Sötnos! Även hos honom, mormor och morfar var mössan hahah.Såhäääääääär mysigt var det imorse...... Juligt va????När jag fotade bilden innan så kom en av husdjuren på besök. Picka lite på rutan "NÅN HEMMA ELLER??"Det han ville va att ha ost hihi. Så det fick han.


Nu räcker det:D Orkar icke mera...

Postat av: Amanda De Vil

Jag fick också lite markers i julklapp! (Av mig själv visserligen ;DD ) Du peppade mig till att börja med dom, så tack! :D Om du vill se så ligger det en bild på min blogg hur mitt första försök blev. Har dock inte så många färger så det var väldigt svårt att få ett bra resultat.^^

2011-12-25 @ 21:17:56
URL: http://amandadevil.blogg.se/
Postat av: Louise&Maggie

fin blogg! allt bra med dig? :)

2011-12-25 @ 22:45:21
URL: http://trathie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv