Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Min Jul del 1

Skrivet: 2011-12-25 Klockan: 15:30:08
bloglovin
Hej Sötnosar! Hoppas ni mår bra och är nöjda med igår ni som firade julafton. Jag har precis kommit  hem och chillar i soffan framför Ensam hemma. Älskar den :D Klassiker you know. 
Jag började med att fira julafton hos pappa på morgonen, och sen for vi till Mormor och morfar. Firade jul med lilla nära släkten. Mysigt mysigt.
Tänkte lägga upp lite bilder från igår. Mer kommer sen. :)


När vi kom fram var klockan lite över 3 så det tittades på kalle anka. Inget måste i våran släkt men min morbror ser gärna på det, och min lillkusin älskar ju tecknat så. Själv längta jag bara till maten............Mormor i köket. Som vanligt hade hon lagat hur mycket mat som helst.. Sjuukt gott. Hade inte ätit någon julmat än i år så aa.. :D
Mat mat mera mat..Vi satt ute på  verandan och åt... Förra året kändes det riktigt häftigt. Snö upp på halva rutan och där satt vi i värme liksom. :P
The Christmas tree..Det kom faktiskt en tomte... :)
Resten av paketen delade min lillkusin ut.. :):)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv