Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Liten guide till att köpa promarkers

Skrivet: 2011-12-17 Klockan: 21:03:01
bloglovin
Ni verkar vara sugna på promarkers ni också? På begäran kommer här en liten guide på internetshoppar som säljer Promarkers. Finns säkerligen massa andra men de här verkar bra i alla fall!
Priserna här är på EN (1) penna. Det finns massa set också att köpa. De ser ut såhär bl.a :


Men jag rekommenderar ändå att köpa styckvis. Förutom skintones om du vill rita mycket människor som jag... Jag vill helst ha minst 2 i samma färg men olika nyans för att kunna få till bra skuggor. Även en blender är bra att ha. Så ja, köp några i taget helt enkelt!Klicka på varje logga för att hamna på deras hemsidor.
Pris: 24kr /promarkerpenna.
Frakt: Avgift för frakt tillkommer. Hittar dock inget fast pris på sidan.
Leveranstid: Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar.

De har alla färger på promarkers färgskala och allt annat man kan tänka sig för konstnärer. Här kan du bli medlem och logga in när du ska handla. Antar att de är för mer personlig service och koll på ordrar.Pris: 22kr /promarkerpenna.
Frakt: 0-1kg 49kr.
Leveranstid: Normal leveranstid 1-3 arbetsdagar.

De har alla färger på promarkers färgskala. Har även mycket annat som tillbehör och så. Även här kan du bli medlem och logga in när du ska handla.


Pris: 25kr /promarkerpenna.
Frakt: 59 kr per beställning.
Leveranstid: Varorna leveras omgående från deras lager.

De har alla färger på promarkers färgskala och allt annat man kan tänka sig för konstnärer.


Pris: 25kr /promarkerpenna.
Frakt: Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, och detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Vid beställning över 649kr är det gratis.
Leveranstid: Normal leveranstid är cirka 1-4 dagar.

Lite mer personlig hemsida, med inriktning på scrapbooking. Dock finns många promarkerfärger även på denna sida, även om jag inte tror att det är precis hela letrasets utbud.Enligt mina eftersökning är alltså artistbutiken.se det billigaste valet!
Hoppas ni fick lite hjälp! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv