Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

FlowerBitch

Skrivet: 2011-12-28 Klockan: 13:45:14
bloglovin


Haha Jadu. I gymnasiet ritade jag modebilder jämt jämt jämt eftersom jag sydde kläder. Ibland saknar jag att rita det... (absolut inte att sy kläderna....) Så igår gjorde jag en.. Fast mer tecknad sådan. Förut var jag väldigt så att de skulle se äkta ut.  Sen när jag skulle fota blev det inget bra, så skulle fixa till bilden i PS. Och då bara drog det iväg och slutade med det här. HAHA.

Annars då.
Igår så var jag och Sofie och tittade på the girl with the dragon tattoo.. Den va ju som man kan tänka sig lik den svenska.. Men lite mer "action" kanske? råare typ. Nånstans så kom vi fram till att den svenska versionen är faktiskt bättre.. De blev så konstigt att dom prata engelska fast hela filmen utspelades i sverige och de fanns massa svenska skådespelare.. Är nog inte samma sak om man inte är svensk och ser på filmen.. Menmen . Helt OK liksom eftersom handlingen är bra :)

Nu ska vi gå till centrum och kolla lite på rean. Hörs senare!
Postat av: Jennifer Nilsson

Grym bild :)

2011-12-28 @ 14:30:02
URL: http://jennifernilsson.devote.se
Postat av: Sandra

Men lägg av..... DU ÄR SÅ JÄKLA DUKTIG!! :O

Kramar

2011-12-28 @ 22:19:18
URL: http://sandranilson.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv