Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Uppdatering

Skrivet: 2011-04-02 Klockan: 16:48:41
bloglovin

Syster & Jag.

 

Dags för en uppdatering om vad som händer va?

Till att börja med. Syrran och jag har flyttat in i lägenheten nu. Eller "flyttat in". Våra saker är där. Dom kom idag och börja fixa med väggarna för allt ska tapetseras så i början på veckan blire la klart och då kan allt komma i ordning.

Kan säga att den här flytten va den värsta ever. Först nere i Jönköping städa vi som tusan i torsdags. Så var det dags att packa in allt, men inte fick det plats. Så det blev en resa hem till Norrköping,lämna av saker och sen åka tillbaka. Mitt i natten vare och grannarna blev inte så glada för allra helst ville vi bara hämta allt o åka igen. Men nä. Sov nån timme på golvet med min dunjacka o frös ihjäl. Haha! Hemskt vare. När klockan blev 6 så fortsatte vi och vid 8 åkte vi tillbaka till Norrpan. De blev typ 10h bil det dygnet.. Bläää!

När vi kom till nya lägenheten vare inte så bra städat heller, suck.. Så städfirman fick komma. Och tapeterna hade han typ lagat som en kråka. Lappat över och haft sig så det blev att välja nya direkt. Men det var ju najz, ja klagar inte ;)

Det kommer säkerligen bli hur bra som helst!

 

Annars då. Praktiken har börjat också! Hos Jimmy på Webbyrån AngryCreative. Ska vara där 3dagar i veckan och resten får jag jobba hemma. Men det funkar bra det med. Jimmy är en grym lärare och jag känner att jag kommer lära mig jättemycket när jag är där! Var sjukt nervös först. Har lärt mig allt jag kan typ själv och det är ju inte alltid rätt men nuså. Nu ska jag lära mig!

Just nu håller jag på med en sida som Jimmy designat. Jag ska sätta ihop den och vi kör HTML5 på den så nu lär jag mig det också! Det går lite segt men framåt :) Känner att jag måste läsa massor ibland också så att jag hänger med på allt för mycket är nytt! Ska uppdatera om praktiken några gånger för det har jag blivit tvingad till ;)

Så aa. förhoppningsvis skärper jag till mig nu. Bloggar om praktiken, kläder, vad jag gör, visar lägenheten och sådär.

 

Peppa mig för tusan!

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv