Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Sunday

Skrivet: 2010-05-30 Klockan: 15:15:38
bloglovinSöndag idag! Chill dag. Har suttit ute och solat med mami. Ätit tårta har vi gjort med för att de är mammornas dag idag :) Det är typ det jag har orkat med idag. Gårdagen var awesome! Först fest hemma hos födelsedagsbarnet, med dricka och kubb. Efter det drog vi till Vinkällaren. Det funkar liksom inte att gå på vanliga krogen där alla e pyttesmå, känner mig ju asgammal HAHA. Men vinkällaren är najz, blandat folk och dansvänlig musik :D hahah. Ja, väldigt blandat folk. Ja o Jossan prata med 2 stycken 30åringar. Vilka pack de finns. Vi lura i dom att Josefine gjort lumpen och allt va de va. Jävlar va kul man kan ha när man driver med folk ;)

Men men, idag mår jag bra men trött. Känner mest för att chilla med film, och så blir det;) Bio! SATC2 is coming up och det har jag längtat som fan till:D Kommer bli awesomeeeeee!
Puss!
Postat av: PsychoBlonde

åh tack :)

äälskar att spela kubb, de e sjukt kul :D

2010-05-30 @ 16:59:06
URL: http://psychoblondie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv