Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Lördag

Skrivet: 2010-05-15 Klockan: 15:26:00
bloglovin


Lördag. 2 veckor kvar. Exakt 2 veckor kvar tills skolan är över och jag får åka hem till Norrköping. Jag längtar så sjukt mycket. Det ska bli underbart. Den här sommaren kommer bli den bästa ever. Det är jag helt säker på! Har mycket kul att göra , och med så underbara kompisar blir det bäst. Det här skolåret har jag lärt känna 2 av min nu bästa kompisar, Cassandra och Antonia. Förstår inte att det redan har gått ett år. Det var vi som pratade på facebook innan skolan började, nervösa och osäkra. Det är fortfarande vi som är med varann. Man brukar ju annars hitta andra efter ett tag, men icke :) Och det är jag sjukt glad för. Ni är bäääst. ♥

Nu ska jag färga syster hår. Leoparden has to go.
Och förresten. Jag hade sjukaste drömmen inatt. Seriöst. Det går aldrig att förklara en dröm i efterhand, och den inatt var inget undantag. Men det var som stora gorilla-buffel vita mjukisdjur med horn. Dom pratade med mig. HAHA alltså allting fungerar så bra i drömmar, men det går inte att få ut i ord. Så jag struntar i att ens försöka förklara.


Vi hörs sen.

Kärlek till frugan :D ♥
Postat av: Lindha, Livet är det som händer nu!

Fin bild!

Allt bra idag?

2010-05-15 @ 19:20:32
URL: http://liindischas.blogg.se/
Postat av: Micheliina :3

Älskar bilden :)

2010-05-15 @ 20:30:49
URL: http://michiiiiz.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Love to you<3

2010-05-15 @ 22:10:48
Postat av: Olivia

Har veckans blogg på min blogg hoppas du vill va med;)

2010-05-16 @ 16:39:01
URL: http://oliviabws.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv