Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Helgen

Skrivet: 2010-06-06 Klockan: 21:33:25
bloglovin

Bilder från helgen. Herregud. Vi hamnade ute i Finsspång, världens håla! Hade vi festat här i Norrpan hade inget speciellt hänt, men när man är i värsta hålan så händer allt? Ah gud vilken kväll. Sista bilden är från när jag och Josefine smet in backstage på Neverstore. Står där bakom scenen hahaha. Förstår inte hur vi lyckades :D

Vi va på 2 krogar där med. Först hotellet, som sög och sen på kristallen:D Värsta 40plusarna och grejer, men lite ungdomar med eftersom det var lite som en festival i stan.. Så fort vi kom in gick ja fram till dj:n och sa åt han och spela lady gaga:D Tro fan att nästa låt som spelades var badromance. Hur ofta händer det, snarare att man får vänta 1h på låten man vill höra! Är ju rätt bra i små hålor ändå ;)

Sen blev vi bjudna på shotrundor och jossan bjöd mig på cider med. Herregud. Vart så mycket att idag har jag gömt mig bakom solbrillorna. Åkte till Jossan och käkade kinamat, vi hade mycket att prata om som alltid dagen efter:D

Ah det hände så mycket som jag inte ens kan berätta för ni hade inte förstått., men ändå. Vi hörs sen eller imorrn kära ni! puss!
Postat av: Leia ♥

Fin blogg :)

2010-06-07 @ 12:01:53
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Fifiona

åh Neverstore <3 är lite avis!

2010-06-07 @ 12:48:22
URL: http://fifiona.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv