Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Färger

Skrivet: 2010-02-17 Klockan: 22:43:04
bloglovin
Skrivet av: Maja

Hallåjsan! Har följt din blogg ett tag nu och är väldigt fascinerad över ditt hår. Det är sååå fint! :) Det är nästan så att jag själv funderat ett par gånger på att fixa håret i någon tuff röd färg. Dock undrar jag om det inte är svårt att välja färg på kläderna och få det att matcha med håret? Många har ju sagt att man t.ex. absolut inte kan ha rött och rosa. Om du förstår? :) Men du kanske är en sån där modig typ och struntar i om det passar ihop eller ej? ;)

Tyvärr har jag ingen blogg men hoppas du vill svara ändå :)

Keep up the good work!

/Maja
först, TACK :)
Alltså. Jag tar på mig det som jag gillar. Mer än gärna färger. Jag som är fräknig och rödlätt passar i "höstiga" färger som dom här:

Ibland orkar man ju inte bry sig i sånt där, ser det snyggt ut så äre ju bara att go for it. Jag tycker absolut att jag kan ha rosa kläder till mitt röda hår, men det finnns ju olika nyanser av allt. Alla kan inte ha allt, alla passar i olika plagg och färger, men jag älskar att ha på mig udda klädesplagg som sticker ut. Vissa dagar känner jag inte alls för att gå i färgglada kläder och då äre ju bara att piffa till med accessoarer och det blir genast roligare, så gillar du svart, kör med lite accessoarer:D
Hoppas svaret var någorlunda bra. KÖR PÅ DET DU GILLAR!!
Vilken årstid är ni??
Färgkarta:

Vintern

Hud: De kan ha vit hy med eller utan en rosa underton, beige eller olivfärgad. En olivfärgad hy ser ju gyllene ut, men de vintrar som har sån hudfärg passar ändå bäst i de kalla vinterfärgerna. Det största kännetecknet är att huden har en sval, blå underton. Ibland fräknar.

Hår: De har mörkbrunt, mellanbrunt, blåsvart, vitt, salt-och-peppar eller silvergrått hår. Vintern är den årstid som oftast blir gråhårig i förtid, men då får en väldigt vacker grå färg.

Ögon: Svartbruna, mörkbruna, hasselbruna, gråblå, blå, grågröna eller gröna.


Våren

Hud: Den är elfenbensvit med eller utan fräknar, persikofärgad, rödlätt eller gyllenbeige. Den kan ha rosa kinder och därför kan man lätt förväxla det och tro att man är sommar. Men precis som hösten så har vårens hud en gyllene underton så det är det man bör titta efter.

Hår: Linblont, gyllenblont, rödblont, rött, gyllenbrunt, kastanjebrunt eller gulgrått. Inga asktoner. Vårens gråa hår är inte så jättesmickrande så därför bör man färga det i sin ungdomsfärg när man blir gammal.

Ögon: Blå som kan se grå ut på avstånd, klarblå, klargröna, akvamarin, ljust blå med turkos ton eller ljusbruna.


Sommaren

Hud: Huden har en sval, blå underton och den kan vara rosa eller blek beige med eller utan kindfärg. Kan ha fräknar.

Hår: Håret kan vara ljusbrunt till mörkbrunt, cendré, ljusblont, askblont eller blågrått.

Ögon: Blå, ljusblå, gråblå, grå, grågröna, akvamarin, hasselbruna eller mörkare bruna.

bilder härifrån: carolthompsonbeautysecrets.com
text från: http://home.swipnet.se/anemon/farganalys.htmlBtw. dagens blogg är igång igen för nu är jag hemma :] Ni anmäler i genom att trycka på texten uppe i headern, och baaara där. :)
Postat av: Victoria ♥

sv: aaa.. fast jag är sjuk de är därför jag lägger mig så tidigt haha för mitt huvud exploderar typ om jag är vaken xD men va skönt att du är ledig!

2010-02-18 @ 07:27:23
URL: http://natdhasis.blogg.se/
Postat av: emma

Vill du att jag mailar lite bilder? De som sitter uppe nu är väldigt gamla nu nämligen, haha. Jag är lärare nu också och många av mina elever läser, så jag skulle vilja ha nåt mer flashigt... om du förstår vad jag menar? Färg spelar nog inte så ofantligt stor roll... jag litar på dig! ;)

2010-02-18 @ 12:20:21
URL: http://misslilstar.blogg.se/
Postat av: danyH

jag vill vara dagens blogg :o ?

2010-02-18 @ 15:59:27
URL: http://danyh.blogg.se/
Postat av: Maja

Tack för svaret! :D Förstår precis vad du menar att alla inte passar i allt och att det finns olika nyanser. Men då vet jag hur du tänker iallafall och det var ju det jag ville ha svar på :)Har nämligen svårt att hitta min egna stil. Jag vet ju lite vad jag gillar och så, men känns inte riktigt som jag hittar just Det där extra ändå men försöker bli bättre påt:)KEEP UP THE GOOD WORK (igen) :D

2010-02-18 @ 17:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv