Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Cafe world

Skrivet: 2010-02-23 Klockan: 18:54:29
bloglovin

Oooold pic.

 

Hej bloggeeen! Hoppas ni mår bra. Jag sitter och ser på OS, ovanligt haha. Och samtidigt spelar jag cafe world på facebook. Jag har avskytt facebook spelen, typ farmville och allt vfan det heter. Men aa, syrran har gjort såna spel på min för att få grannar hahaha. Det komemr jag då ALDRIG börja spela . Så himla drygt spel:D Iaf. När jag va hemma på jullovet och inte hade annat än mammas laptop att sitta på, så började jag spela petville, HAHA. Har en söt liten kanin jag tar hand om, och sist jag va hemma fick mamma mig att börja spela cafe world. Först fungerade det verkligen inte, för jag hade blockerat allt med dom där spelen haha. Men nu e jag lite fast. Mamma kan skriva på chatten, sanna skicka lite av det blabla. Igår hade hon gjort en facebook i mormors namn för att skicka saker HAHAH. Mamma ♥ Lilla nörd.

Spelar ni facebook spel? Eller andra spel?

Postat av: Victoria ♥

sv: haha taack va sööt! :) detsamma! ♥jag brukar spela massa facebook spel :D haha, spelar alltid Min stad, fishville, petville, Zoo world, pet society, happy aquarium och happy pets :D HAHA gaameeeeeer!!

2010-02-23 @ 19:43:57
URL: http://natdhasis.blogg.se/
Postat av: my elfstrand

fin bild! (:

2010-02-23 @ 19:49:29
URL: http://elfstrands.webblogg.se/
Postat av: Isa

haha, jag är helt beroende av farmville xd

2010-02-25 @ 15:14:56
URL: http://superisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv