Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Bad day 2

Skrivet: 2010-12-09 Klockan: 18:38:52
bloglovin

En dålig dag till . Fast, sämre igår. Alltså. När allting inte kunde gå sämre, jag va ledsen och tänkte "nu går jag o sover istället". Vad händer när jag ska borsta tänderna? Glasögonen ramla ner och gick sönder. Paniklimmade ihop dom vilket inte hjälpte......... Hallå Karlssons klister suger. Måste köpa superlim så får jag lämna in dom när jag kommer till Norrköping.........


Hade redovisning i skolan idag. Jag skulle berätta om hemsidan i projektet, och vad händer i powerpointen? Jo , den tar slut och hemsidan finns inte med. Vi fick leta upp den så det löste sig ju, men vadå typiskt.
Insåg när vi satt och lyssnade att jag även bara hade en strumpa på mig? Den andra låg hemma. Seriöst. Blir så trött :(

Färdigklagat hej

Postat av: malin

sanna, sminkar du dej med foundation m.m? tycker du har så himla fin hy :D och jag är som du, ganska blek i hyn. så undrar bara vilka märken du använder för jag hittar aldrig tillräckligt ljust smink ? (:

2010-12-09 @ 21:07:41
URL: http://malinalice.devote.se/
Postat av: Ida

Jag...jag, har faktiskt inte hört orginalet :$ :D Men gryyyymma röster! :D Ska kika mer på youtube :)Hoppas förresten du får några bättre dagar här framöver :)! Kör inte slut på dig.

2010-12-09 @ 22:13:27
URL: http://idawiren.blogg.se/
Postat av: Barre

Fan vad snygg du är då! :D Men kommer ställa många frågor i framtiden. Ok men då har jag lite koll på vad som händer i ditt liv. ^^ Ska du flytta till Skövde? Varför flytta dit? =O

2010-12-10 @ 09:20:47
URL: http://forkmaster.blogg.se/
Postat av: KIWIN

åh snygg sanna, det var länge sen!

har du gått ner i vikt? snygg som aset är du i alla fall! kram ifrån kiwin!!

2010-12-19 @ 20:16:38
URL: http://pdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv