Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Alpint

Skrivet: 2010-12-04 Klockan: 22:25:12
bloglovin


Hehehehehe. HEJ:D Sitter och kollar på alpint haha. Det bästa ja vet:D Men lite störigt att de är på kvällarnan nu.. Det ska liksom va när man äter frukost. Det är sååå mysigt :)

Snodde Antonias kamera förut. Fotade syrran haha när hon gejmaaa :P Vill så jävla gärna ha en jag med:p Såg en på blocket med, 1990kr. Det är liksom ingenting. Åååh:(

Aja, ska se på skidorna igen. Puss!
Postat av: Ida

Ja, men det är ju så mysigt :D! Åh, systemkamera.. jag vill också haa! :/ Synd att det kostar lite bara. Min pojkvän går en filmutbildning så han tog hem en värsting till systemkamera, jag vill typ sno den och åka till ett annat land och gömma mig? :D haha!

2010-12-05 @ 09:20:22
URL: http://idawiren.blogg.se/
Postat av: Ida

Verkligen!! :D Jag gick kursen på gymnasiet men det var så grymt längesen :/ visst har jag fotat sen dess men just den där känslan att hänga en systemkamera runt halsen och traska iväg på en fotopromenad saknar jag! Jamen jag förstår att du blir det! :D Är den där kameran du hittat något att ha då? :) Svårt att lägga ner de pengarna nu när man ska köpa julklappar kanske.



Haha, vad söt du är! :D Det gör jag med, gottigott :D Beställde lite saffransté nyss. Få se om det är gott. Tyckte inte årets glögg smakade så mycket saffran, men det luktade gott iallafall :D

2010-12-05 @ 13:13:29
URL: http://idawiren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv