Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

She remember me

Skrivet: 2008-12-21 Klockan: 15:12:56
bloglovin
Vill bara skriva ner en sak.
Jag var i stallet och tittade på lucia showen för en vecka sen. Då hälsade jag såklart på min favorithäst av ridskolehästarna, som jag skötte om. Hade även hand om 2 privathästar, men just min sköthäst hon var och är en väldigt speciell häst.
Hon blev inte så väl omhändertagen när hon va mindre, så hon har svårt att lita på människor och det tog lång tid att bygga upp det vi hade..

En sommar för några år sen. Hästarna skulle hem från betet. Någon vecka innan hade jag varit ute på betet och hälsat på.. Jag hälsade först på henne såklart, sen skulle ja även hälsa på dom andra 2 jag tog hand om. Då följer hon efter. Hon går efter mig i hagen som att liksom, "jag följer dig". Veckan efter skulle dom hämta hem hästarna och jag skulle ta hand om henne i 2 veckor, men dom fick inte med henne hem. "vi får inte tag i henne" Jag tänkte bara va? Så jag fick följa med. Då sa dom att, aa Sanna du kan ju va kvar här så tar vi 2 andra hästar först och kommer tillbaka.(Det är nån halvtimme till betet) För att de trodde inte ja skulle få tag i henne. Mjo, gick fram till henne direkt. Inga problem. Då litar man verkligen på varann^^

För ett år sen slutade jag med hästar för att jag inte riktigt hade pengarna till det och har saknat det något sjukt mycket.
En tid efter det kom en hästpratare och pratade med några av hästarna, bland annat Sandy som hon heter:)
Hon berättade för hästprataren att hon ville bara ha en person på sin rygg, och inte massa personer som sliter i hennes mun. Hon e ganska svår och rida och vill inte gärna gå så fint.. :) Hon berättade , att hon saknade en person som brukade ta hand om henne. Att hon tyckte jättemycket om henne men att den personen hade lämnat henne.

Man kan ju tänka sig att en hästpratare skulle kunna hitta på massa , men varför skulle hon då säga det där? Hon har ingen aning om att jag hade tagit hand om henne, eller att jag hade slutat..

 Det är något speciellt mellan Sandy och mig. När jag var där och hälsade på förra helgen var det så tårarna kom. Hon är så speciell. Kunde jag få en häst i världen, skulle det vara hon.
Killberry Sandy.

Postat av: Malin B

Å, så fin!!!

Jag tycker allt sådant där är så "spännande" (eller vad jag ska välja för ord). Jag förstår alla hästar som inte vill vara ridskolehästar!!! Att ha massor med olika människor som kommer och behandlar en så olika i mitt egna hem, som faktiskt stallet där är!!!Då har du fått en riktig dos av julkort nu iallafall. ;)

2008-12-21 @ 21:46:42
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Grandinar'n

Hej!

Har jagat runt som en galning efter någon som vill dela med sig av hur man gör för att få länkar uppe under headern...Vet du hur man gör så att det blir som en lista under själva länken när man klickar på den?

Ex.vis "Gammalt arkiv" och så kommer det upp "2007" och "2008" osv...Vore gulligt om du skulle vilja hjälpa mig...men jag förstår om du väljer att inte göra det.I vilket fall som helst så har du en kanonfin sida.

2008-12-22 @ 10:32:58
URL: http://ceekaay.blogg.se/
Postat av: Natalie

har du lust att ändra min bild ?(a)

2008-12-22 @ 12:12:06
URL: http://naataliiees.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s ♦

fin blogg :)

2008-12-27 @ 00:37:39
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Bellaboll

Vilken gullig berättelse=)

2008-12-27 @ 19:19:22
URL: http://bellaboll.blogg.se/
Postat av: Madeleine

ÅÅh vad fint :-) Djur är så otroligt smarta!

2008-12-30 @ 17:12:42
URL: http://madeleine1989.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv