Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Poker på nätet

Skrivet: 2012-06-14 Klockan: 11:25:00
bloglovin
Tänkte ta upp det här med att spela poker på nätet. Sjukt många killkompisar som gör det, och dom tjänar på det också!?

Loggade in på Facebook imorse, och de första jag läser är att en kompis uppdaterat : "Fy fan vad göööööööött :D jag vann 1140 kr på 10 min :D...här ska det vinnas meraa!!!!! ".
Det var såklart på poker.. Samma sak en dag när jag kom till jobbet. En jobbarkompis försov sig, och det var för att han spelat poker hela natten.  Ibland bruka han allt berätta hur mycket han faktiskt vann. Helt sjuka summor för tusan!

En annan kompis brukar ge sin pojkvän lite pengar ibland... När hon vill att han ska spela fram mera åt henne haha! Så kan hon gå och shoppa ;)
Själv har jag ingen koll på poker alls, förutom när jag brukar se på det på Eurosport HAHA! Tycker det är kul att se på deras pokerface... Riktiga stonefaces. Finns ju faktiskt en del tjejer bland alla dom där killarna med. Grymt tycker jag!

Jag tror faktiskt aldrig jag spelat det överhuvudtaget.. Det har liksom inte verkat roligt.. Men på internet hade det nog varit en annan sak.. Datorn sköter allt liksom! Sen måste man ju ha ett hum om vart man ska spela också.. Det finns en bra sida på nätet , där man kan hitta alla de bästa pokererbjudandena.

Kanske får ta och öva lite utan cash först dock.. :)


Bild lånad härifrån


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv