Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Torsdag..

Skrivet: 2012-01-26 Klockan: 18:58:21
bloglovin

Molly ♥


Blä.. Sovit hela dagen. Oooh. Allt är så himla tråkigt. Om man ändå hade en molly.. Eller jag vill ha en kanin egentligen. Och vill rida igen. Saknar allt såå mycket. Gråter när jag tänker på det.  Får panik på allting faktiskt. Speciellt pengar och sånt. Nä. Måste rita nu så jag blir klar med blyertsbeställningen nån gång.. Sjukt svårt äre att rita barn i alla fall..
Min blogg ska inte vara som dom där bloggarna på topplistan. Vem i hela världen döper sin blogg till att mamma har dött, ja har blivit våldtagen? Okej att bloggen handlar om det. Men att försöka locka folk genom en TyckSyndOmMig - rubrik är bara patetiskt. Ja , det är synd om er, men jag vill inte läsa era bloggar just för att ni försöker för mycket. Såg att en tjej på topplistan döpt sin blogg till Inte en jävla deppblogg! Sjukt bra haha. Så här slutar deppandet. eller?
Postat av: Jonas

var är du? :D

2012-01-26 @ 19:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv