Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Klant

Skrivet: 2011-03-20 Klockan: 12:26:45
bloglovin


Klant kanske är fel ord. Det var bara sån sjuk otur.
Jag sover alltid med mobilen bredvid mig i sängen. Om jag har ett glas vatten vid sängen står det alltid under. Nånstans har jag liksom tänkt att tänk om mobilen ramlar i där. Ni har väl hört spotifyreklamen? :P
Inatt hade jag mobilen bredvid mig. Den ramlar ner. Glaset står inte under sängen för fööörsta gången. VARFÖR prickar mobilen ett jävla glas. Att den ens fick plats där i. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Så nu måste jag åka till a6. Gabbe vägrar vakna också så jag får åka själv. Hoppas fan inte att jag måste betala nåt för jag har en försäkring på den... Betala e la bara om man behöver få en heeelt ny? Så hoppas dom kan fixa den. :'(
Det är liksom helt fel tid att allt ska kosta. Jag måste spara pengar till sommaren. Jääävlar va bra det gick liksom. Skolan kosta massa pengar nu, medicin, sjukhus, födelsedag. Ja allt. fuckfuckfuck.

AJA.
Uppdaterade designen lite snabbt. liiite vårigare. Puss
Postat av: Ida

Ja, typiskt!! :/ Jag ska också spara pengar till sommaren, men det är ju nästan omöjligt när allt ska kosta. Hoppas du får ut det på försäkringen :)!

2011-03-20 @ 17:26:09
URL: http://idawiren.blogg.se/
Postat av: danten89

Stackars Sannas X8! :(

Dränkte du den? ;D

2011-03-20 @ 23:18:29
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Anonym

Wow, att du bara lyckas =o

2011-03-21 @ 16:47:43
Postat av: martina

fin bild och fin header! massa avundsjuk på ditt hår :o

2011-03-22 @ 18:54:52
URL: http://mtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv