Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Djurcirkus

Skrivet: 2010-09-13 Klockan: 10:57:56
bloglovin
Plågade djur är inget nöje. Miljöpartiet vill förbjuda djur på cirkus Cikusdjurens vardag ger ytterst begränsade möjligheter till ett naturligt liv. Dag ut och dag in skumpar de runt på vägarna på väg till nya föreställningar, där de ska uppföra mer eller mindre onaturliga konster för att roa oss.

 

Miljöpartiet tycker inte att det är underhållande att titta på djur som berövats ett naturligt liv. Vi vill förbjuda användningen av djur på cirkus.

Det finns goda exempel på den nya generationen av cirkus som utgörs helt av människor som uppträder och som dessutom har vunnit stor popularitet världen över, så som t.ex. Cirkus Cirkör och Cirque du Soleil.

 

 


 

 

Bilder från cirkus maximum.

 

Hur jävla normalt är detta då? Djur i fångenskap ska vara i fångenskap av den anledningen att dom inte klarar sig i det vilda. Djuren på kolmården har ju från början hamnat där av den anledningen, sen att dom föds där och inte vet annat gör ju att dom inte skulle klara sig i det fria. Dom här djuren får åka runt och om dom har tur gå i en liten provisorisk hage. Sen gå runt i strålkastare med massa människor som applåderar. Dom är intelligenta och kan lära sig saker visst, men 300(?) dagar om året och med alla omständigheter. Nej. Har alltid tyckt synd om cirkusdjur. Go MP.

 

Vad tycker ni om cirkusdjur?

Postat av: Maria

Jag tycker det är djurplågeri med djurcirkus. :( På kolmården går dom ju i stora hagar och bara lever, dom plågas ju inte av att lära sig en massa onödiga konster och fraktas inte runt i trånga utrymmen större delen av året.

2010-09-13 @ 13:20:25
URL: http://mariakostekivi.blogg.se/
Postat av: Karin

Håller med dig till 100%, Sanna!

2010-09-14 @ 15:51:17
URL: http://karinlindqvist.blogg.se/
Postat av: linda

GILLAA!! jävla cirkus!

2010-09-15 @ 10:24:27
URL: http://lindaboquist.blogg.se/
Postat av: Bunny

Läs detta och kommentera gärna på Magiarkivets blogg!http://katidis.wordpress.com/2010/10/02/jag-anser-att-cirkusdjur-far-illa-och-inte-borde-fa-finnas/Mvh

2010-10-03 @ 08:11:20
URL: http://katidis.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv