Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

fake hair

Skrivet: 2010-03-08 Klockan: 20:04:56
bloglovin


Hajjjjj! Blev ingen skola idag! Antonia och Cassandra kom hem nu i eftermiddag, så imorgon blir en heldag i skolan då vi ska göra klart det vi inte gjorde idag. Men det känns mycket bättre än att göra det själv i alla fall. Istället drog jag och hälsa på syrran och Andreas på it-cafet. Haha, Andreas var stolt över sin nyinköpta tvålsak. Men det är bra, fräscht hahaha. Killar är väl inte alltid bäst på sånt. Glassgubben kom också, dom ska börja sälja det, så jag sa bäst för dom att dom tänker sälja solero ;)

Sen åkte syrran och jag till A6. Köpte en fin bustier typ, roooooooosa. Men aa, måste äta pulver för annars ser det inte bra ut hahha. tagga sannah taggaaa.

Nu ska jag färga löshåret. Mitt egna orkar jag inte. Vilade när jag kom hem, somnade och nu är jag helt förstörd. skitjobbigt. Menmen. Hörs imorrn! Pusss
Postat av: ayti

ååh vad kul, tack så mycket!!! :D <3

2010-03-08 @ 22:08:33
URL: http://ayti.blogg.se/
Postat av: Glitzy

Hej

Du är bjuden på bloggfest. För mer info och osa titta här http://glitzybloggen.se/bloggfest-2/#Kommentarer



OBS! 18 års gräns



MVH

Glitzy.se

2010-03-09 @ 14:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv