Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Kkkinda busyy

Skrivet: 2010-02-20 Klockan: 14:34:00
bloglovin

Bild från LadyGagas musikvideo till Telephone.

 

Snöovädret förstör. Antonia kommer inte ifrån Tidaholm och Cassandra är fast i Nässjö. Undrar hur kvällen ska sluta haha. Hoppas trafiken kommer igååång.

Postat av: Alma

grymt härlig blogg ;)

2010-02-20 @ 15:06:54
URL: http://ensvartalma.blogg.se/
Postat av: mollie

Hejsan!

Jag har läst din blogg ända sen du började blogga. Och jag tycker att du fångar en dirket man börjar läsa. Du skriver om väldigt intresanta saker på din blogg tycker jag. Har väldigt väldigt fina kläder. Love them! Skulle vilja ha dom själv. Verkligen! :) Nu är de så att jag har ju en blogg, men tog bort alla mina inlägg för jag tyckte bara att jag skrev en massa skräp. Då är de så att jag behöver hjälp med bloggen.Hur ska jag skriva på min blogg? Om min vardag (?), mitt liv (?)Jag vill gärna lägga ut bilder på mina kläder varje gång jag bloggar. Outfit bilder. Men de kanske bror på vad man bloggar om (?) Isåfall, blir de för mycket eller kan man lägga ut de varje dag (Om man har lust, satt säga!) (?)

Man kanske ska lägga ut på musiktips?

Jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om. De är verkligen kul att blogga. Men inte om allt onödigt.Jag behöver verkligen hjälp med de. Du kan ju adda min msn, så kan du skicka svar?

De vore oerhört snällt!

Ha de bra. Puss&kram!

2010-02-21 @ 10:38:45
URL: http://mollanskrollan.blogg.se/
Postat av: SANNAH

mollie:du har inte skrivit nån mail, och eftersom du inte har några inlägg kan jag inte svara på din blogg heller:]

2010-02-21 @ 11:05:02
URL: http://saanzil.blogg.se/
Postat av: mollie

ursäkta mig, förlåt! :)

m-molliee@live.se

2010-02-21 @ 11:11:03
URL: http://mollanskrollan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv