Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Buu på 3;s försäljare.

Skrivet: 2009-09-10 Klockan: 19:16:32
bloglovin


HejHopp! Hur mår ni? Hoppas att allting är bra!
Alltså jag stör mig på en sak, en sak som nog många stör sig på. Folk på stan som vill sälja på en saker. I tisdags kom dom fram på tele2/comviq. Frågade om jag eller syrran hade det, och syrran har det, "KOM SÅ FÅR DU EN PRESENT" . Syrran tvekar, men han tjata som fan så vi gick fram. Det slutade med att hon gick därifrån med ett bättre abonnemang än det hon har idag. Det var ju bra. Men i alla fall till saken.

Igår kom det fram en ny. Att hon var största puderfejset jag skådat hör inte till saken men fyfan va jag inte tålde henne. Hon va från 3 och babbla på som fan om hur bra allting var, FAST syrran sa att hon skaffade ett nytt dagen innan. Hon visa upp nån ny mobil o bla bla.. och när jag sa den va ful skratta hon och sa att jag måste skoja. Hon va övertrevlig och börja berömma syrrans nya klocka, kollade märket osv osv. När syrran sen säger att "Nej, jag är faktiskt inte intresserad" då vänder hon ryggen bara "eh okej, hej" typ så. Fan syrran och jag bara kolla på varandra och undra om hon skämta. Seriöst. Hon skämmer ut 3, alla kan inte ha deras mobiler och nu kommer man ju ännu mindre skaffa det. Okej om hon sagt att "aah visst, ni vet var vi finns om ni ändrar er, får tacka ändå" nånting sånt? Nej, vilken bitch. Pinsam.

Hörs lite senare hörrni, jag ska baka lite kladdkaka.
Puss!
Postat av: anna

Vilken otrevlig säljare! Jag stöter jag på de varje dag när jag ska hem, ibland går de efter en och försöker övertala en, galet :p

2009-09-10 @ 21:06:43
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: jennifer

vilken skön stil du har! jag gillar din blogg, puss (:

2009-09-10 @ 21:22:32
URL: http://ddalberg.blogg.se/
Postat av: O L I V I A

Jo, det vore ju lite sött sådär :D

Har du en sån? (A)

2009-09-10 @ 22:07:46
URL: http://picoh.blogg.se/
Postat av: Marcus

Tre / 3 är fan i mig det sämsta alternativ som finns. Min syster har det, men ska försöka slå sig loss. Dåliga tjänster, otrevlig och falsk personal o.s.v. 3 är väl telefonoperatörernas motsvarighet till teknikaffrernas OnOff, haha ^^

2009-09-11 @ 13:36:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv