Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Skoluppgift!

Skrivet: 2009-09-21 Klockan: 20:19:22
bloglovin

Fina Nallis ♥

 

Bad update. I know. Men jag har fortfarande inte hittat min kameraladdare, så några nya bilder har jag icke. Får väl ta min gamla så länge... I alla fall. Just nu sitter jag och fixar med en skoluppgift! Retuschering och nu  ska det bli ett tidningsomslag. Grafisk design är kul! Mjau!

Postat av: Victoria ♥

åh de är så jävla roligt att retuschera :D:D

2009-09-21 @ 20:55:42
URL: http://natdhasis.blogg.se/
Postat av: Mia

duktig du är på att retuschera, fast båda bilderna var fina :)

2009-09-21 @ 21:53:57
URL: http://notapoet.blogg.se/
Postat av: Barre

Hur kan man inte gilla det? =D Och najs retuchering.

2009-09-21 @ 22:45:27
URL: http://forkmaster.blogg.se/
Postat av: Malin B

Du går då sannerligen en utbildning som du är som klippt och skuren för!

2009-09-22 @ 07:53:22
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej! Jag har följt din blogg ganska länge och jag vet att du gör väldigt snygga designers till bloggar. Det är så att jag håller på att få panik just nu! Jag har råkat ta bort hela min design som jag hade förut och nu är det väldigt konstigt helt enkelt =/ Jag har fått sätta dit en gammal (som jag tror att du har gjort till och med!) men den är väldigt vårig och passar inte. Det jag undrar är om du möjligtvis inte har någon design på lager, eller har lust att göra någon? Det jag söker är bredare skrivfält, så att jag kan lägga ut bredare bilder och så att det täcker mycket med av dataskärmen, sedan vill jag ha "menyn" till vänster. En annan bild på mig! Höstiga och kalla murriga färger, och lite kanske "gammalt" men ändå stilrent...Om du tar emot beställningar alltså, hehe :) Du får säga isåfall hur mkt du vill ha för det! Mvh Madeleine

2009-09-22 @ 13:28:07
URL: http://madeleine1989.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv