Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Röda färger

Skrivet: 2009-10-15 Klockan: 16:02:21
bloglovin
Hellu bloggen!
Tänkte att jag skulle skriva lite om mina hårfärger. Ni är många som undrar över dom.. Det finns en del röda färger, men som en sa, det finns rött , och så finns det rött! Om man vill färga, och inte tona så är Schwarzkopf bra. Dom har flera röda färger. Brukade använda de förut, då hade jag den här:

Schwarzkopf Intensiv röd

Ser lite extrem ut på bilden på förpackningen, men sådär blev det inte riktigt på mig.  På den här bilden har både jag och Nathalie den hårfärgen!  Ser väldigt rött ut på kort, men aa.  Sen beror det ju på vilken färg man har innan man färgar det röda.Lóreal Casting Cream Gloss 834

En favorit. En toning, som inte håller allt för länge tyvärr, men när det är nyfärgat är det så sjukt fint. Man måste ha ljust hår för att det ska funka. Efter ett tag när jag färgat med den, X antal gånger tyckte jag inte att det blev lika fint längre. Så nu har jag bytit igen. Brukar bli att jag har den där på somrarna, och mörkare på hösten/vintern.


 

Lóreal Casting Paris Röd Koppar

Det här är färgen som jag har just nu. I like it a lot. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den. Det är i alla fall en toning, som ska hålla i upp till 6 veckor. Vi får väl se om den gör det!
Ja det var lite om dom i alla fall. Har ingen bra bild på den sista men det är ju färgen jag har nu, så det kommer! ;)Så om ni funderar på att färga rött, do it ;)
Postat av: O L I V I A

jag vill tona som du har nu, så galet snyggt!

men får man tillbaka sin vanliga hårfärg exakt som den var innan efteråt? :)

2009-10-15 @ 16:09:58
URL: http://picoh.blogg.se/
Postat av: Jessica

bra inlägg! :D jag färgar ju med Casting Cream Gloss 834, men tkr att färgen går ut JÄTTE fort :P färgen är fortfarande snygg, men den blir ljusare hela tiden ;D är lite sugen på mörkare. men vå får väl se om jag vågar :D ditt hår är iallafall skitsnyggt i den färgen som du har nu!

2009-10-15 @ 18:16:18
URL: http://byjessica.blogg.se/
Postat av: Barre

Vilka fina bilder =D Och vad heter din kompis? ;)Hur gör man det så man taggar blogginläggen då? =O Ja det måste du verkligen, bra med det här inlägget ;D

2009-10-15 @ 20:15:02
URL: http://forkmaster.blogg.se/
Postat av: Emma

Väldigt bra inlägg måste jag säga!

Jo jag vill ha din åsikt nu, jag funderar på att go redhead men skulle den färgen som du har nu passa mig? Jag har rätt mörkbrunt hår med lite röda pigment och skiftningar(naturliga färgen). Vad tror du?

Kram :)

2009-11-06 @ 23:48:55
URL: http://emmahelenas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv