Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggenbloglovin

Eurovision!

Skrivet: 2009-05-12 Klockan: 19:43:10
bloglovin
Jaaa, äntligen. Jag älskar eurovision! Hoppas verkligen det går bra för Sverige och Malena, fast jag hade helst sett att Sarah Dawn Finer vann :( Men men, vårat nummer är tjusigt i år. Den har i alla fall växt i mina öron, första gången tyckte jag att hon skulle hålla tyst! ^^

Tycker att Grekland och Turkiet är bra med. Även om jag verkligen inte står ut att se på Greklands dans? Han är vidrig haha..

Jaja, chokladbollar har jag gjort:D Sjukt längesen. Kände att ja behövde något sånt idag, jobbig dag idag!

Puss!

Postat av: Malin B

Jag hejjar också på Malena - förstås!

2009-05-12 @ 20:28:14
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Ulrica

Jag missade givetvis hela kalajsibumset men han i allafall med att se att hon gick vidare. Jag håller tummarna för att hon vinner, låten blir bättre och bättre ju mer man hör den.

2009-05-13 @ 21:59:55
URL: http://ullabella.webblogg.se/
Postat av: Thommy

Malena har god potential, hon är ju ändå bördig från Sandviken! ;)Förresten så hoppas jag att du bjuder på fika någon gång, chokladbollar som är så gott :D

2009-05-14 @ 18:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv