Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Vårtrenden ♥

Skrivet: 2016-04-22 Klockan: 12:50:00
bloglovin
Är det bara jag som är glad att de rippade jeansen är tillbaka?! Shorts, tighta byxor och boyfriendmodellen.  Jag har alltid älskat det och jag kommer ihåg hur ni för många år sedan fick en tutorial här på bloggen, om hur jag gjorde slitningar med hjälp av skruv och sandpapper typ... Man kanske skulle testa det igen nu haha!

Det bästa är att singoallatopparna är tillbaka också. Det är en perfekt överdel till slitna jeansplagg då det bryter av och toppen får gärna vara lite romantisk i stilen. Jag tänker mig en ljus färg, kanske lite spets, volanger, you name it. Jag tänker bära de tillsammans med ett par vita sneakers och ruffsigt sommarhår. Det funkar ju liksom till allt också. En dag på stan, grillfesten eller varför inte midsommarfirandet om du slänger sneakersen och istället matchar med ett par snygga sandaler och en blomsterkrans i håret?
Det är inte långt kvar tills man kan gå klädd såhär ute och bara tanken på det gör mig lycklig ♥
 
 
 
inlägget är ett samarbete.
Postat av: Jesper

Så jääklarns freeescht med ripppedjeans <3

2016-04-25 @ 21:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Arkiv