Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Tinkerbellan

Skrivet: 2010-05-31 Klockan: 21:27:41
bloglovin



Tinkerbell ram och nymålade naglar :D  Fick tavlan och det var också Sara som målade naglarna :) Hennes blogg får ni gå in på : http://designbyekberg.blogg.se/ !

SATC2

Skrivet: 2010-05-31 Klockan: 18:56:27
bloglovin



Igår såg jag SATC2 på bio med the girls. Hade ju fått höra redan innan att 2an inte går att jämföra med den första som va så sjuukt bra. Och ja, det är sant. 1an ägde allt, men just för att det är satc så kan man ju inte annat än att tycka om filmen ändå! :) Älskade första scenen när man fick se hur dom träffades. Jag äääääälskar the 80's!! Säga vad man vill om Miranda dock ;) Fast hon är en person som bara blivit vackrare med åren. Hoppas jag också blir det ;)

Promenix

Skrivet: 2010-05-31 Klockan: 17:44:03
bloglovin




Helluuu! Har umgåtts med Sara hela dagen. Vi var först här hemma och chillade, målade naglar och så.. ni får se sen ikväll! Sen blev det mat och efter det åkte vi iväg till strömmen. Där blev det promenad runt hela, duuktiga! Ska allt komma iform nu..!! Ni ska få se min present jag fick av Sara också.. En present till min samling, ni vet vad ;) Det tar vi om en stund! be back ladies and gentlemen haha.

Sunday

Skrivet: 2010-05-30 Klockan: 15:15:38
bloglovin



Söndag idag! Chill dag. Har suttit ute och solat med mami. Ätit tårta har vi gjort med för att de är mammornas dag idag :) Det är typ det jag har orkat med idag. Gårdagen var awesome! Först fest hemma hos födelsedagsbarnet, med dricka och kubb. Efter det drog vi till Vinkällaren. Det funkar liksom inte att gå på vanliga krogen där alla e pyttesmå, känner mig ju asgammal HAHA. Men vinkällaren är najz, blandat folk och dansvänlig musik :D hahah. Ja, väldigt blandat folk. Ja o Jossan prata med 2 stycken 30åringar. Vilka pack de finns. Vi lura i dom att Josefine gjort lumpen och allt va de va. Jävlar va kul man kan ha när man driver med folk ;)

Men men, idag mår jag bra men trött. Känner mest för att chilla med film, och så blir det;) Bio! SATC2 is coming up och det har jag längtat som fan till:D Kommer bli awesomeeeeee!
Puss!

Dagen D

Skrivet: 2010-05-29 Klockan: 10:05:01
bloglovin


Idag är dagen jag väntat på! Jag flyttar hem över sommaren!! Kan bli dåligt med updates för ska packa och ha mig nu, sen åker vi. Ikväll väntar födelsedagsfest. Ska försöka slänga in ett inlägg, och ta massa bilder ;)
Puss!

Locks!

Skrivet: 2010-05-28 Klockan: 17:04:39
bloglovin




Såhär såg det ut igår när jag locka håret. Sätter fast löshåret i typ en byrålåda eller liknande och sen bara lockar. Sen lockade jag lite i mitt egna och satte i löshåret. Sen gjorde jag lite mer där det behövdes! Awesome! Löshår överallt efteråt, det syns på bild 2 haha! Jag använd mig av min plattång/locktång som gör stora lockar. Tycker inte om min tunna locktång.. Den här kommer från i alla fall från babyliss och är jättebra :)

From the beginning

Skrivet: 2010-05-28 Klockan: 11:27:22
bloglovin


Hallå allaa!

Bild från igår. Jag hade fina lockar :) Dagen började bra, fast jag var galet nervös. Vi hade kul på bussen och allting kändes chill. Jag kommer till skolan och går in i tentasalen. Tanterna ber mig bocka av mitt namn. Finns jag med? Nej. Jag får lite av panik och kontaktar studieservice. Mina tentor har inte blivit anmälda. Ingen av dom. Jag får alltså inte skriva den, utan måste vänta 3 månader och skriva den efter sommaren. Hur kul är det att ta upp något efter sommaren igen?!
Sen får jag ett mail. Det står att jag HADE anmält mig, och sen AVANMÄLT MIG. Och det hade jag gjort på 9 sekunder. JOo tjena!! Jävla sär dom är. Skitsystem. Och jag ska gå på Tekniska Högskolan. Eller huuur.

Men jag måste försöka släppa det. Får se om jag får skriva morgondagens tenta. Tror inte det dock.

En rolig sak hände i alla fall idag. HAHA. Jag fick hem ett brev. I brevet låg en fruxopåse. Det är mina favoritgodisar!!!!!!!!!!!! En nörd som  har skickat det hahaha. Jag dog lite faktiskt! Men det var gulligt:p

Nu blir det att städa. Imorgon åker jag heeeeeeem!!!

aaaarg

Skrivet: 2010-05-27 Klockan: 19:02:29
bloglovin
Idag är jag SUUUUUUUUR!!!!!!!!!!!!!! Jag uppdaterar senare eller imorgon, sånt som märks. Då ska jag berätta allting varför också. Ska sura mig i tvättstugan nu, sen se på eurovision med mina darlings så jag får tänka på annat!

SJP

Skrivet: 2010-05-26 Klockan: 21:35:05
bloglovin



Posh24.se


Vackra Sarah Jessica Parker! Den första bilden är från Satc premiären, helt awesome! Hon passa galet bra i klänningen fast att det var en väldigt vågad färg. Hoppas man ser ut som henne när man kommer upp i hennes ålder :D Hon kan bära upp det mesta!

The byxdress

Skrivet: 2010-05-26 Klockan: 12:48:28
bloglovin


Jag har länge velat ha en sån här. Men jag vill hitta en tuff i affären, vågar inte beställa från Asos eftersom jag är så jäkla lång. Ganska stor risk att jag inte kan ha den liksom :D + att jag måste komma i form lite. Älskar nr2. Den är awesomeeee!

Vad tycker ni om jumpsuits?

Awaken

Skrivet: 2010-05-26 Klockan: 11:56:41
bloglovin

En bild i vårat ursnygga badrum hahaha. Not =(

 

Det är onsdag idag. Det betyder dagen innan årets första tenta, och det betyder plugg. Jag känner hur jag kommer sitta där om 24h och få panik. Det är inte kul, men jag gör mitt bästa :) Det betyder också att det är 2 dagar kvar tills det är Lördag. Lördag!! Det var nyss såå långt bort. Nu ere snart. Då blire först tenta på morgonen, sen kommer Mami och Josefine och hämtar mig och datorn och alla kläder:DDDD Hem till Norrpan for the summer. Shit, känns som jag skriver det varje dag, men jag längtaaaaar!! Hihi!

 

Vad ska ni hitta på idag dear bloggreadersSs?

goodnight

Skrivet: 2010-05-26 Klockan: 01:40:52
bloglovin


Natti girls aaand boys. Vi hörs imorgon! puss!

Pluggdag

Skrivet: 2010-05-25 Klockan: 20:49:10
bloglovin
Hallu bloggen!

Har precis ätit tacos. MmMmm. Fick bli nå enkelt för jag inte kan köpa saker som blir kvar i kylen, för på lödag åker ja hem!!! Happyface :D Dagen har ägnats åt plugg. Gick hem till Cassis och Antonia ett tag och pluggade med, sjukt bra. Man lär sig verkligen när man sitter flera och hjälps åt. Men, ja är ändå rädd för hur jag kommer sitta som ett frågetecken på torsdag. Ibland ställer lärarna verkligen frågorna sjukt fult för att man ska faila typ. Elakt :(

Jaja. Ska ta och se Eurovision. I'm a freak you know, dock har jag ingen koll i år.. Illa av mig:p

Frankrike är typ enda jag hört. Den e skön men aa. Dom verkar crazy och skitful dans på scen:D

En design

Skrivet: 2010-05-25 Klockan: 00:10:08
bloglovin


Vinnare blev http://michiiiiz.blogg.se

Vinn designen!


För att se hela klickar du på bilden.
Anmäl dig med en kommentar i det här inlägget. Glöm inte att skriva din mail!!

För att få designen behöver du vara aktiv bloggare, annars känns det som nån annan som behöver den mer borde vinna=)

Såklart blir det en bild som du väljer i headern. Väljer ut en vinnare om några dagar!

Med Sex and the city 2 i New York

Skrivet: 2010-05-24 Klockan: 20:20:19
bloglovin



Som den SATC galning jag är längtar jag som tusan till film nr2!
Jag har sett alla avsnitt och filmen flera gånger om. Ikväll är det en dokumentär om programmet!


"Följ med Sofi Fahrman bakom kulisserna till den efterlängtade nya
Sex and the city-filmen. Sofi träffar stjärnorna Sarah Jessica Parker,
Kim Cattrall, Kristin Davis och Cynthia Nixon för närgångna intervjuer
och besöker platser som varit centrala i serien. Dessutom får hon komma
in i den stora Sex and the city-garderoben och gå igenom alla kläder.
"

22.00-23.00 På TV3 därefter börjar serien igen, så 2 satc avsnitt visas! :D

Det måste ju bara ses. Är ni också SATC galningar som jag? :D Vem gillar ni bäst?

Lookbooken

Skrivet: 2010-05-24 Klockan: 12:08:11
bloglovin



Lookbook är galet bra! klicka på nån av bilderna för att komma till sidan. Sjukt mkt inspiration!

Awesomee

Skrivet: 2010-05-24 Klockan: 12:01:25
bloglovin



Det här va naaaajz! Kavajkillar. Fast helt skatekillar med kavaj. haha.

It's already monday

Skrivet: 2010-05-24 Klockan: 02:31:46
bloglovin



Klockan är mycket. Va tusan gör jag vaken. Ungefär. Jag ska gå och lägga mig nu och vi hörs imorgon bästa ni!

Wierd?

Skrivet: 2010-05-23 Klockan: 19:23:04
bloglovin



Haha så söööt:D , fanbild? ;) Av Forkmaster

And to me it's exciting

Skrivet: 2010-05-23 Klockan: 17:59:30
bloglovin

Va gör ni idag kära bloggläsare? Helt sjukt kul att ni bara blir fler och fler! Om ni använder bloglovin kan ni lägga till mig där! För er som fortfarande inte har det eller vet hur det fungerar så är det som en sida du loggar in på , jag tror man kan få mail med(?) när dina favoritbloggar har skrivit nya inlägg. Så behöver man inte gå in om bloggen inte har uppdaterats :) Awesome!

bloglovin

Make up

Skrivet: 2010-05-23 Klockan: 14:16:30
bloglovin


Sminkning ja hade häromdagen. Igår hade jag en fin med, men den har jag ingen sån bra bild på.. :)

lovade ju .

Skrivet: 2010-05-23 Klockan: 02:29:25
bloglovin


Haha muppbild! Men här har ni håååret. NAJS ELLER? :D

Black N White

Skrivet: 2010-05-22 Klockan: 16:48:02
bloglovin

 

Tjingeling!

Har precis duschat och ska göra mig i ordning. Tror att Antonia ska klippa mig lite idag. :) Hann inte riktigt med det igår. Ska visa håret och de när jag gjort mig i ordning också! Promise.

Såg sista minuterna på hockeyn med. Värt att förlora med 8sek kvar och sen loosa på straffar. Taffligt taffligt. Men vi hörs om en stund! Puss!

Girls night

Skrivet: 2010-05-22 Klockan: 00:51:14
bloglovin

 

Awesome kväll! Faast, nu har jag ont i huvudet haha. Alvedon jatack. Har färgat håret, fixat frisyrer och sminkat. Målat naglarna och kollat på filmen bootcamp. veeery nice. Imorgon får ni se håret och ska visa mina naglar med, har ett crazy nagellack=D pusss!

Tjejkväll

Skrivet: 2010-05-21 Klockan: 18:48:01
bloglovin


Ikväll är det tjejkväll hos mig. Myyys! Har känt att ja velat färga håret och idag hitta ja en färg. Är lite rädd att de blir mörkt bara.. Men aa. Antonia ska fixa de på mig och sen ska vi göra frisyrer sminka och göra manikyr:D Awesome!! nu måste jag fixa för snart kommer dom. Sorry för min update idag med men kom hem precis. Vi hörs senare!! PUSS!

Fläderiifläderii

Skrivet: 2010-05-20 Klockan: 19:23:25
bloglovin

 

Mmmmm det här satt jag på balkongen o åt:D Sorbet fläder. I lööve fläder.
Mjölkfri också, superbra när man e intolerant som jag. Men det brukar jag strunta i. :D

Dagen innan fredag

Skrivet: 2010-05-20 Klockan: 17:23:58
bloglovin

 

Hallo däär!

Har suttit ute på balkongen och chillat sen jag kom hem. Fan va skönt. Här har vädret varit kasst hela tiden, medans alla andra typ hemma i norrpan uppdaterar sina fb:s med ÅÅH VA FINT VÄDER, SOL 20GRADER. Man bara vafaaan :'( Men nu på eftermiddagen kom solen en liten stund, skönt. Verkar ju som att det ska va såhär halvtaskigt väder ända tills ja åker hem. Inte kul alls, men ah, mer plugg åt mig. Jaja,Hörs lite senare!

Make up och manikyr?

Skrivet: 2010-05-19 Klockan: 21:49:56
bloglovin


 


Nellytävling

Skrivet: 2010-05-19 Klockan: 19:59:23
bloglovin



Ja är med och tävlar i Nellys tävling som går ut på att matcha mamma och barn :D
Gå in på nelly.blogg.se för att tävla du med :)

My Haircolor

Skrivet: 2010-05-19 Klockan: 17:54:41
bloglovin


Okej. Får massa frågor om min hårfärg, och nu får ni ett inlägg om det!
Det är jättesvårt att se min hårfärg på bild, den ser olika ut jämt och går ur jättefort eftersom det är en toning. Men dom här bilderna är original utan photoshop (inte för det visar hårfärgen så bra men i alla fall ofixade och tagna i bra ljus) . Till en början är det väldigt fint orange men sen tvättar jag håret så ofta så det går bort .. Känns typ gult just nu även om jag vet det inte är det. Det beror helt på vilket ljus man kollar i, och om man fotar skiftar det också!

En bra sak är att det är enkelt att färga själv med den här färgen. Man färgar när håret är blött så färgen räcker väl. :) Synd att det inte finns en färg färg, inte toning i den här. Men aa, det sliter ju inte lika mycket som att färga i alla fall !

Hoppas ni e lite nöjda :D

Overslept

Skrivet: 2010-05-19 Klockan: 10:02:50
bloglovin


Ja vakna lite sent. Inte så att jag inte hinner men fan. Ja som är så seg på morgonen, inte bra! Ska iväg till skolan och fixa klart projektarbetena, superskönt att det snart är färdigt. Sen kan jag bara koncentrera mig på tentorna. Goodie goodie.
Hörs senare gullisar!

Skolavslutningskläder

Skrivet: 2010-05-18 Klockan: 19:45:27
bloglovin
Okej. Det här var svårt. Jag hittar ett plagg som är bra, så hittar jag iinget att matcha med.
Men aa. Har i alla fall försökt sätta ihop lite inspiration till skolavslutningarna. :)



Dagens

Skrivet: 2010-05-18 Klockan: 17:09:17
bloglovin

Shit, dagens outfit! Händer det på riktigt? :D

 

Crappy bilder dock, kameran vill inte som jag vill.. Hoppas jag kan spara ihop till en systemis. Hade varit underbart. :) Ska ta och lägga upp ett inlägg om skolavslutningskläder sen! Fick lite kommentarer om att jag borde göra det så det är klart jag fixar det :) Kika in senare!

Crying out loud for the cure

Skrivet: 2010-05-18 Klockan: 16:00:55
bloglovin

Bild på mig och frugan. Vad hände med hårfärgen? Om det ändå såg ut sådär:P haha.


Tjingeling! Hemma!
Håller på att steka hamburgare. Antonia fick något sjukt hamburgeryck i skolan, så vi gick och köpte ingridenserna. Det blir asnajz. Mycket bättre än max och mcdonalds? =D Hahaha. Skriver sen, ska försöka slänga in dagens outfit. Kika in later!

Wonder Nails

Skrivet: 2010-05-17 Klockan: 18:29:27
bloglovin



HM. extrapris 39 kronor. Jag letade såå länge efter ett mintgrönt, men icke. När det sen kommer ett halvår senare så har alla det. Sånt är inte min grej. Då vill jag inte ha det längre haha. Kan låta drygt men det är ju inte roligt? Så jag valde det rosa, och syrran det mintgröna. Men ja, jag kommer sno det. Måste bara hitta på nånting coolt att göra. Any tips?
Ska ha tjejkväll på fredag med. Vi ska sminka och göra snygga frisyrer. Sådär som man gjorde när man va liten. Det ska bli så sjukt roligt! Då ska jag göra fina naglar med. :)

Todays

Skrivet: 2010-05-17 Klockan: 18:19:48
bloglovin


En dålig bild, på våran sunkiga balkong. Syrran får fan fixa där snart, så man kan va därute. ....



Hade inte tänkt gå utanför dörren idag. Men syrran ville till a6 och så ville även Cassandra. Sååå, jag fick följa med. Bra att gå utanför dörren ju iaf. På en halvtimme duschade jag, blåste håret (därav frillan) och sminka mig. Det är fanimig ett rekord som heter duga. Välja kläder var det inte heller fråga om, det fick bli vad som låg framme. Menmen. Ni har väl inte sett mina söta tights iaf så det är ju alltid någonting!

Skriver snart igen, ska visa mina nya nagellack ja o syrran köpte idag. Asnajz.

Monday.

Skrivet: 2010-05-17 Klockan: 14:09:55
bloglovin


Goodmorning little monsters som Gaga hade sagt?
Sjukt tråkigt inlägg. Det enda bra var den fina bilden på GAGA :DD I alla fall. Det är måndag igen, en dag närmare sommarlov och jag får åka heeem! Bara 12 dagar kvar!!!! Längtar så sjukt. MEN, innan det är det mycket kvar att göra. Känner att jag nog kommer faila på iaf en av tentorna. Kanske båda. :'( I will do my best iaf. Nu ska jag ta och äta frukost, sen plugga! Puss!

Grym

Skrivet: 2010-05-16 Klockan: 18:11:43
bloglovin




Så söt haha. Och t-shirten gjorde det ännu bättre, perfect.

Nails

Skrivet: 2010-05-16 Klockan: 15:52:09
bloglovin



Haha, försökte prova olika saker på naglarna. Failade så hårt. FAST, det ser mycket bättre ut på riktigt än på bilden. Tur det i alla fall. Vi ska inte ha för stor bild heller för då ser man ännu mer hur fail det blev (A) Frågan är nu bara, hur fasiken ska ja kunna måla på andra handen. Det kommer aldrig gå. Jag är liksom sämst på att ens bara måla den andra handen vanligt. Det får nog va såhär. Mönster på ena handen. Fy tusan va snyggt!!!! inte.

EDIT: ae. Såhär kan de inte se ut, bort :D Gör om, gör rätt? =D

chill

Skrivet: 2010-05-16 Klockan: 13:54:47
bloglovin


Chill sommaroutfit. Typ. Festival? Allting kommer från HM. Jag har shortsen, dom är lovely :D


Men måste fråga. Äre nå fel på statistiken idag? :D

Shuffleee

Skrivet: 2010-05-15 Klockan: 20:58:40
bloglovin




Jumpstyle och melbourne shufffle. Haha. Alltså jag kan glo hur länge som helst. Det är så sjukt coolt!!

Make up

Skrivet: 2010-05-15 Klockan: 18:12:40
bloglovin







Bildbomb! I love Make up :D

Lördag

Skrivet: 2010-05-15 Klockan: 15:26:00
bloglovin


Lördag. 2 veckor kvar. Exakt 2 veckor kvar tills skolan är över och jag får åka hem till Norrköping. Jag längtar så sjukt mycket. Det ska bli underbart. Den här sommaren kommer bli den bästa ever. Det är jag helt säker på! Har mycket kul att göra , och med så underbara kompisar blir det bäst. Det här skolåret har jag lärt känna 2 av min nu bästa kompisar, Cassandra och Antonia. Förstår inte att det redan har gått ett år. Det var vi som pratade på facebook innan skolan började, nervösa och osäkra. Det är fortfarande vi som är med varann. Man brukar ju annars hitta andra efter ett tag, men icke :) Och det är jag sjukt glad för. Ni är bäääst. ♥

Nu ska jag färga syster hår. Leoparden has to go.
Och förresten. Jag hade sjukaste drömmen inatt. Seriöst. Det går aldrig att förklara en dröm i efterhand, och den inatt var inget undantag. Men det var som stora gorilla-buffel vita mjukisdjur med horn. Dom pratade med mig. HAHA alltså allting fungerar så bra i drömmar, men det går inte att få ut i ord. Så jag struntar i att ens försöka förklara.


Vi hörs sen.

Kärlek till frugan :D ♥

Designtävlingen

Skrivet: 2010-05-14 Klockan: 21:27:18
bloglovin
Vinnaren i designtävlingen blev http://ericapaulina.blogg.se/ ! GRATTIS :)


push push

Skrivet: 2010-05-14 Klockan: 16:37:41
bloglovin


LOVE IT. Push Push (Spanish Version) - Kat DeLuna feat. Akon

zip

Skrivet: 2010-05-13 Klockan: 20:24:32
bloglovin


Ge miiig :D Diggar leggingsen!

Vinn designen

Skrivet: 2010-05-12 Klockan: 17:47:32
bloglovin



AVSLUTAD, vinnare: http://ericapaulina.blogg.se/


Vinn designen. Klicka på bilden för att se den på riktigt!
Anmäl dig med en kommentar i det här inlägget. (inget annat räknas.)
Glöm inte skriva in din mail så mailar jag den som vinner om några dagar.

För att få designen måste du vara aktiv bloggare, annars känns det som nån annan kan få vinna :)

Miss Gaga

Skrivet: 2010-05-12 Klockan: 14:00:47
bloglovin



Såg på msn:s förstasida att Mirre hade fått träffa henne. Fy i fan va coolt.
I November hoppas jag på att få se Gaga igen. Hon e så jävla bra.
Känns lite som när man va liten och va galen i Spice Girls. men seriöst.
Lady Gaga är fan min idol :D Gillar ni henne?

Falling

Skrivet: 2010-05-11 Klockan: 21:07:52
bloglovin


musiktips . musiktips . musiktips . musiktips .musiktips . musiktips .musiktips . musiktips .musiktips . musiktips .



Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano Youtubelänk.

 

Tuesday

Skrivet: 2010-05-11 Klockan: 16:55:40
bloglovin

Fullt normala, oh yes! :]

 

Alltså. Idag gick ja hem vid 3. Det är sjukt tidigt. Brukar komma hem vid 6 tidigast nu när det är så mycket i skolan. Det kändes helt wunderbar. Har ätit så nu spricker jag snart, men jag måste ta tag i dammsugaren. Förstår inte varför min lägenhet blir dammigast i världen. Helt oförståeligt. Känns som ja dammsuger jämt :p

Hörs senare!

Arkiv