Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Tapeter, Matte och Oskyldigt Dömd

Skrivet: 2009-09-30 Klockan: 21:09:23
bloglovin


Cha cha! ;)
Idag har dom tapetserat här hemma, och imorrn ska dom fortsätta. Mitt och Robins rum är kvar. Äntligen! Har väntat som tusan, så att man kan sätta upp lite tavlor och sååå :)
Har tvätt-tid nu  så det håller jag på med, och pluggar matte inför prov imorrn, OCH ser på oskyldigt dömd. Jag gör mycket på en gång. haha. Måste kila ner i tvättstugan nu  faktiskt. Vi höres imorrn hörrni. ciiiiaoooo

Hugg av mig halsen tack.

Skrivet: 2009-09-29 Klockan: 22:33:28
bloglovin

Jacka & Leggings: VeroModa Tröja: GinaTricot  Skor: Adidas Halsduk,Mössa & Vantar: Åhlens


Hej bloggen!
Alltså. Jag har så sjukt ont i halsen, på en sida. Jag vet inte vad jag ska göra, går typ inte att svälja. Haft så i några dagar och det känns som det blir värre. Får ta en tripp förbi apoteket imorrn, om det inte bättrar sig får jag väl ringa vårdcentralen. Kill halsen please. aj aj aj!
Nu ska jag fortsätta se Hells kitchen! Ciao

Purple Manchester

Skrivet: 2009-09-29 Klockan: 17:27:46
bloglovin

My new lovers! Lila sneakers i manchester. 699 kronor på Stadium!

Nu jääklar.

Skrivet: 2009-09-28 Klockan: 23:30:45
bloglovin
Nu blir det blogga igen. Ny design. Enkel, men helt okej. Jag trivdes inte med den andra, och det förstör när man inte gillar sin design. Nu ska det bli bättring haha! Ska svara på alla comments med, men inte just nu. Har suttit i illustrator halva kvällen. Fortfarande inte helt klar, men i alla fall. Alla ni sa ju Lady Gaga, och visst är det hon jag ritat!

Rawr:*

Bad bad bad..

Skrivet: 2009-09-26 Klockan: 16:19:47
bloglovin
Ja, mitt bloggande är kasst atm. Josefine är här och hälsar på! Har shoppat hela dagen och ikväll blir det fest. Ni får se pics later. Jag ska bättra mig. Jag ska. PUSS

Ed Hardy <3

Skrivet: 2009-09-24 Klockan: 23:34:16
bloglovin

Alltså. Jag har velat ha såna här skor länge nu, och nu finns det bara killskor???
Hur snygga är dom inte eller???  Me love Ed Hardy!

IKEA

Skrivet: 2009-09-24 Klockan: 19:17:47
bloglovin

 

Tjingeling bloggen!

Idag har jag varit busy busy. Mamma har varit här och hälsat på! Först drog jag och syrran och skrev ett matteprov i skolan, blö. Behövde 4/5 rätt för att få godkänt, tveksamt att jag fick det. . . . Sen åkte vi till IKEA. Där köpte vi en liten bokhylla, skohylla och en soffa. En EKTORP. Vi har den soffan hemma hos mamma och det är fan den bästa som finns, och nu har jag en jag med ♥ Wieee. Mys. Har lite annan klädsel, beige med lite blom-mönster. Massa fint, fynd var det också!

Nej nu ska jag skruva ihop bokhyllan och sen blir det idol! PUSS!

illustrator

Skrivet: 2009-09-23 Klockan: 13:06:57
bloglovin

Ser ni vem det blir? ;)

 

Tänkte visa vad jag sitter och gör just nu. Har fått en uppgift i skolan att rita ett porträtt i illustrator. Riktigt kul, och längesen jag gjorde sånt här! Känner på mig att det kommer ta tid nu när jag måste lämna in det också,, annars är jag bra på att slarva.. haha.

Hörs later. Puss!

You`re callin' me more than ever now that we`re done

Skrivet: 2009-09-22 Klockan: 18:48:59
bloglovin

Skinnjacka: VeroModa  Jeans: VeroModa  Stövlar: Wedins   Väska: Accent  Scarf: Kappahl

 

Hallu bloggisen! Hoppas allt är bra! Jag har faktiskt hittat min kameraladdare, så here you go! Dagens outfit. Suddigt som tusan, vet inte va som hänt haha? Så kan det vara.

Idag hade vi 45 minuter matte, sen fick vi gå hem:S Skönt det då haha, och imorrn har vi också bara matte på morgonen. Hatar det, och på torsdag äre prov................ WOHO! Aja. Jag känner att jag yrar bara nu. Har inget vettigt att skriva. CIAO!

Skoluppgift!

Skrivet: 2009-09-21 Klockan: 20:19:22
bloglovin

Fina Nallis ♥

 

Bad update. I know. Men jag har fortfarande inte hittat min kameraladdare, så några nya bilder har jag icke. Får väl ta min gamla så länge... I alla fall. Just nu sitter jag och fixar med en skoluppgift! Retuschering och nu  ska det bli ett tidningsomslag. Grafisk design är kul! Mjau!

Pics från helgen♥

Skrivet: 2009-09-20 Klockan: 20:00:33
bloglovin
Nu är jag hemma från Norrköping igen :) Tänkte visa helgen i bilder ! Förresten så har min kameraladdare gått och gömt sig. Hittar den iiiiiiingenstans.  illa illa illa. SKa leta som fan igen imorrn. Annars får jag väl köpa en ny:S Inte okej.
Men i alla fall. Helgen i bilder var det. Here you go!




Syrran och födelsedagsbarnet Josefine!




The girls!



Sen blev det pizza på lördagen, Nattis och Sofie




Nytt löshår och ny hårfärg!




The hair!


Ah, det var väl allt för nu. Nu ska jag se på ensam mamma söker! :D
PUSS!

Norrköping

Skrivet: 2009-09-19 Klockan: 12:05:05
bloglovin
Hellu. Sitter i sängen med mammas laptop. Igår kom en sprängande huvudvärk, och när jag rörde huvudet imorse var den kvar. Jag avlider. Meeeeeeeen, det ska fan inte stoppa mig jag drar till stan snart med Nathalie, och sen med Josefine och Sofie. :D

Har inga roliga bilder eller nånting, det får bli imrorn när jag kommer hem. PUSS!

Sjöön.

Skrivet: 2009-09-17 Klockan: 20:03:52
bloglovin

Jeansjacka: SecondHand  T-shirt: Cubus  Shorts: Avklippta Jeans Leggings: HM Skor: Converse

 

Varit i skolan idag, hade matte. igen. Seriöst. Vi har alledeles för mycket matte. Det känns crap att vi ska ha prov på det nästa vecka. Eller aa, "redovisning" kallas det på högskolan....... bla bla.. Efter skolan drog i alla fall jag och syrran närmre stan. Stannade vid vattnet och fotade haha. Det är nåt som är bra med Jönköping. Det är vatten överallt, så fint.
I stan sen drog vi in på kicks, köpte ny hårfärg. EXTRAPRIS. Så perfekt. Slog till på 3 stycken, 1 till mitt hår, 2 till löshåret och 1 extra bara för att.  Fick örhängen på köpet. Gulliga små silver med rosa sten i. Alltid trevligt, även om jag är sämst på att använda örhängen? Vad hände med det liksom? Jag använde det jämt förut. Så kan det vaara. Ska göra lite annat nu, färga håret bland annat. Imorrn drar jag hem till Norrpan!

Höööres. PUSS!

Mamma har fått en bebis! Haha.

Skrivet: 2009-09-16 Klockan: 21:25:42
bloglovin

Har fasiken inte mycket att skriva. Helt tråkig dag. Hade matte 2 gånger. F*cking tråkigt. Har varit lite allmänt surig idag..  Vart inte bättre när syrran hade ut läsk på Nya matteboken som vi köpte igår, för FYRA HUNDRA FEMTIO KRONOR. mmmmmmmm det kändes kul.

Efter skolan åkte jag, sis och Cassandra till A6. Fixade present till the 20 åring, Josefine. Hittade inte vad jag skulle köpa, men men. Hon blir nog glad.

Aja, nu ska jag spela lotro.. Längtar till fredag, då ska jag till Norrköping. Men mamma är inte hemma, det suger. Saknar henneeee :( Hon skickar såna gulliga sms... Idag skrev hon om hur hon låg på stranden i Spanien. Fuuusk? Ehm just ja. Sen fick jag ett mms av henne:

"Jag har fått barn hi hi"

"Den heter Maja, hon är jättesnäll och klarar sig själv"

Hahaha vadå störd:D Hon har tjatat om att ha en docka hur länge som helst :P

Fniss.

 

Ha en bra kväll, imorrn är det torsdag, sen fredag. Happpyyyyyyyyyy. PUSS! ♥

The Hat

Skrivet: 2009-09-15 Klockan: 16:24:54
bloglovin

Mockajacka: BikBok   Hatt: Gammelfarfars ♥   Sjal: Kappahl   Leggings: HM  'Vantar': HM

Okey, today i look like this. Känns lite som att alla kolla, lite mer än vanligt liksom. Hoppas det är nånting bra.. haha. :) Har varit i skolan, hade matte! Sen drog vi till stan och köpte matteboken som vi fortfarande inte hade fixat.. Dyrt som fan med böcker. Herregud... Men vad ska man göra. jag kan i alla fall dela med min syster! Superbra. Nu ska jag spela lite dataspel, pewpew. Hörs väl senare om jag har nånting att skriva! Puss! ♥

Lady Gaga och ketchupeen haha

Skrivet: 2009-09-14 Klockan: 17:49:44
bloglovin

Lady Gaga på röda mattan. Ehm. Diggar inte outfiten den här gången. (;

 

Hejhejhej!

Såg ni VMA inatt ? MTV video music awards alltså! Det gjorde inte jag, men jag kollade på mtv.se. Ville så gärna se Lady Gaga som vann tror det var typ Best New Artist..  Hon uppträdde även, paparazzi. Försökte hitta klippet på youtube så jag kunde länka det men icke.. Ni som har missat det får se bilder ;) I slutet av hennes framträdande satte hon sig vid pianot och när hon reste sig upp så blödde hon. Eller aa. Ketchup hahah:D Här är lite bilder från uppträdandet :)

 

Bilder från Mtv.com

Groose haha? :D

Sex And The City

Skrivet: 2009-09-13 Klockan: 20:50:58
bloglovin

 

Här är en skoluppgift jag fick som jag gjort nu ikväll.. Att göra en filmaffisch till en existerande film, MEN att inte använda rätta skådespelarna och den fick inte likna orginalet. Tycker ni den blev bra???

Svar från frågestunden!

Skrivet: 2009-09-13 Klockan: 19:32:45
bloglovin
SVAR på frågestunden! En del frågor var lika så om ni undrar varför nån fråga inte kom med :)



Är du modell ?
Nixpix, det är jag inte.

Dina bilder du har på din outfits, vem tar dom bilderna ?
Det är oftast min syster som gör det!

Vad använder du för kamera ?
Casio Exilim EX-Z100


Hur träffades du och Robin?

Genom kompisar :)

Din bästa respektive sämsta egenskap som person?
När jag ska iväg eller så tar jag så sjukt lång tid på mig. Jag tror att jag har all tid i världen men sen är klockan dags................... Lite av en tidsoptimist, men inte när det gäller viktiga saker som tur är! Typ att lämna in skolsaker och så.. Jag är även sjukt dålig på att hålla kontakter. Jag hatar att jag är så dålig på det, måste bättra mig=(
Nånting bra.. Jag är väldigt omtänksam och bryr mig om mina kompisar! (tror jag iaf??? )

Kan du nämna ett av dina bästa minnen du kommer ihåg?
Ett av mina bästa minnen.. Gosh. Svårt att komma på nånting såhär.. Har många.. När jag fick min första kanin? När jag red på ängen med världens bästa häst en sommar? Kan inte välja ut något..

Vad ogillar du riktigt mycket?
Oärlighet. Falskhet.

Hur gammal är du?
20. Fyller 21 i november!

Vart bor du?
Just nu bor jag i Jönköping för jag pluggar, men jag kommer från Norrköping!

Har du någon pojvän?
Ja, som jag skrev om . Robin :)

Hur är din familj, syskon, djur osv? (:
Det är jag, mamma, syrran och pappa! Dom har varit skilda sen jag gick i kanske 2an eller nånting sånt och jag har bott med mamma och syster. Nu däremot bor jag med syster och pojkvän! Har haft massa husdjur. Kaniner, hamster, mus, fiskar, undulater. Ja, en hel del :D

Längd/vikt?
Jag är 180 centimeter över marken! Sen hur mycket jag väger har jag ingen koll på nu, men det behöver ni inte veta heller.

Går du i skola eller pluggar?
Ja, jag går på tekniska högskolan här i Jönköping och läser Grafisk design och webbutveckling!

vadgår du på för gymnasium?
har du nån speciell inriktning?
vad vill du göra sen?

Ah som jag skrev ovan. Efter skolan vill jag bli webbdesigner :)

Vad får du din inpiration ifrån?
Jadu. Bloggar, folk på stan.. Modet som är och sen bara matchar jag det så som jag tycker :)

Favoritaffär?
I don't know.. Gina tricot, HM, såna affärer är billiga och bra. Köper hellre mycket kläder som är lite billigare än färre plagg som är dyra. Jag använder ändå inte plaggen så många gånger att det är värt att betala så mycket.. Second hand är grymt bra med. Förut tyckte jag inte om sånt, men vissa saker går ju att köpa så. T.ex har jag kavaj och jeansjacka från second hand. Sjukt bra!

Vad har du för stil , jag tycker du har allt möjligt men har du lixom ingen speciell?
Hmm.. jag har nog olika jämt haha. Ibland lite gullig, ibland lite tuff? :D

Följer du modet eller kör du bara helt enkelt på det du tycker är snyggt?
Det är svårt att inte följa modet när man handlar i dom vanliga affärerna men sen brukar jag väl mest välja ut dom lite udda plaggen och kombinera lite som jag själv tycker är snyggt.

Vad är din favoritglass?
Det är nog hallon och fläder sorbet!

Beskriv en fin höstoutfit?
En stor kofta/ stickad tröja, tuffa leggings och knästrumpor. Det är nog mysigaste som finns. Älskar det!

Jag har kollat din bdb och blogg många gånger,och jag undrar hur du sätter ihop dina bilder,exakt samma plats,men det är 2 stycken du;o hur gör du?
Jag använder photoshop till det. Lägger 2 bilder på varann och klipper och suddar ihop dom.. Lite svårt att förklara :D


vad använder du för smink? :)
Jag är en sån person som inte går ut utan. Wish i could men, ah. Har man inte världens finaste hy så har man inte det. Men till vardags äre foundation, puder, solpuder, mascara och eyeliner. Sen till fest så lite ögonskugga rouge och så!

Hur har du gjrot dina slitna tights?

Jag ska försöka få till ett inlägg om det...

Tjänar du pengar på din blogg, isf hur mkt?:D
Ja det gör jag, men det är inte så värst mycket. Måste börja blogga lite mera :P

vilken hårfärg färgar du med?
Loreal Casting Cream Gloss 834.


Har du fått din inspiration för kläder av amandaberg.com? du liknar henne en aning med din klädstil och håret ;D du e söt
Amanda Berg är en sjukt söt tjej med snygg stil. Men jag tycker inte att vi är så lika, bara för vi har rött hår liksom:D Klädstilen tycker jag inte är så lik den heller, hon vågar liksom ännu mer ;)

Vad har du för favoriter när det gäller musik, film och böcker? :)
Finns mycket bra musik.. Jag lyssnar på väldigt mycket olika, det beror liksom på vilket humör! Ibland är det Håkan Hellström och ibland är det paramore, ibland är det Michael Jacksson och ibland är det Tinchy Stryder.

Ehm, böcker............ Läser inte haha.

Film har inte varit min grej riktigt, blir så uttråkad lätt. MEN, jag har börjat gilla det mer haha! Typ, Beck är favoriter, såg nyaste häromdagen. Även Baksmällan grymt bra!
Sen finns det ju favoriter som är gamla filmer, titanic , Resan till Melonia,, disney! haha ja massa.. Kan inte välja ut bara nån..



Favoritlåt ♥

Frågestund!

Skrivet: 2009-09-12 Klockan: 22:00:29
bloglovin


Okej, ni har blivit massa nya läsare. SUPERKUL! Så tänkte att ni kanske undra lite saker? Go go go!

Slö Lördag.

Skrivet: 2009-09-12 Klockan: 14:40:29
bloglovin

Skinnjacka: VeroModa   T-shirt: HM  Shorts: Avklippta jeans  Skärp: Lindex Leggins m. dragkedja: HM

 

Ah, det vart lite sent igår så jag gick och la mig när jag kom hem. Ni får i alla fall se the outfit nu.. :)

Igår hamna vi hemma hos Kenny, där vi spela Guitar Hero och sjöng singstar ! Fyfan så roligt. Efter det drog vi vidare mot stan , där det sluta med att vi hamna på Tusen och en natt. Var väl sådär kul men va tusan. :D
Idag är papap här och hälsar på . Han tala om det igår kväll , så fick lite panik. Gick upp kl 9 idag och städa. haha jättekul va svintrött! Sen drog vi till stan lite och nu är jag hemma! Ska ta och laga mat med, pappas abborre och ris :D MMMMMMMMMM bästa som finns.

PUSS!

Friday night.

Skrivet: 2009-09-11 Klockan: 18:00:58
bloglovin

Hellu bloggisen!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska vi chilla på nåt ställe i stan. Först hem till Antonia. Jag slänger upp kvällens kläder och så senare. PUSS!

En dagens

Skrivet: 2009-09-10 Klockan: 20:42:26
bloglovin

Tröja: GinaTricot  Jeans: JC  Stövlar: Scorett

Yes, today i looked like this. Har inte så mycket att skriva, sitter och ser på idol. Ser ni också på det?

Buu på 3;s försäljare.

Skrivet: 2009-09-10 Klockan: 19:16:32
bloglovin


HejHopp! Hur mår ni? Hoppas att allting är bra!
Alltså jag stör mig på en sak, en sak som nog många stör sig på. Folk på stan som vill sälja på en saker. I tisdags kom dom fram på tele2/comviq. Frågade om jag eller syrran hade det, och syrran har det, "KOM SÅ FÅR DU EN PRESENT" . Syrran tvekar, men han tjata som fan så vi gick fram. Det slutade med att hon gick därifrån med ett bättre abonnemang än det hon har idag. Det var ju bra. Men i alla fall till saken.

Igår kom det fram en ny. Att hon var största puderfejset jag skådat hör inte till saken men fyfan va jag inte tålde henne. Hon va från 3 och babbla på som fan om hur bra allting var, FAST syrran sa att hon skaffade ett nytt dagen innan. Hon visa upp nån ny mobil o bla bla.. och när jag sa den va ful skratta hon och sa att jag måste skoja. Hon va övertrevlig och börja berömma syrrans nya klocka, kollade märket osv osv. När syrran sen säger att "Nej, jag är faktiskt inte intresserad" då vänder hon ryggen bara "eh okej, hej" typ så. Fan syrran och jag bara kolla på varandra och undra om hon skämta. Seriöst. Hon skämmer ut 3, alla kan inte ha deras mobiler och nu kommer man ju ännu mindre skaffa det. Okej om hon sagt att "aah visst, ni vet var vi finns om ni ändrar er, får tacka ändå" nånting sånt? Nej, vilken bitch. Pinsam.

Hörs lite senare hörrni, jag ska baka lite kladdkaka.
Puss!

Happy birthday to Plini mandolini

Skrivet: 2009-09-09 Klockan: 18:24:03
bloglovin

Skinnjacka: VeroModa Linne: GinaTricot   Shorts: Avklippta jeans  Leggings: HM Nitbälte: Lindex

Haha. slö bild. Whatever, är ju kläderna som ska visas :P Idag måste jag skriva grattis till Josefine!!!!!!!!!!!! GRATTIS. 20 år. Mjau!
Idag annars så har jag varit i skolan. Blääääää på matematiska verktyg säger jag bara... Jag hatar matte. Seriöst, det är fan bland det tråkigaste som finns. Hoppas att jag klarar av att få ett betyg i det, men det ska nog fixa sig.. Så länge jag får en 3a är jag sjukt nöjd.  Efter skolan gick jag och syrran på stan. Skulle kolla efter lite saker vi behöver ha. Sen hämtade jag även ut min kära plansch, den jag håller i på bilden ;) Grr så snygg. Imorrn blir det att köpa en ram till den.. :)
Nej nu blir det diska.. i lööve diska... icke. Men känns så sjukt skönt när det är gjort. PUSS!



Jag, Sofie och Josefine på nyår =)

Jönköpings town

Skrivet: 2009-09-08 Klockan: 17:22:38
bloglovin

Skinnjacka: VeroModa Linne: GinaTricot   Shorts: Avklippta jeans   Knästrumpor: Åhlens

Tjingeling!
Är hemma från stan nu. Var där med Sofie och kollade runt lite. Köpte inget speciellt, var mest syrran som skulle kolla på kläder! Annars har jag inte gjort mycket idag, varit ledig typ och nu ska vi äta mat. Färskpasta med köttfärssås. Mjau! Hörs väl senare eller så. Puss!

Tired . . .

Skrivet: 2009-09-07 Klockan: 21:21:25
bloglovin

I like that outfit.. kass bild, men imorrn ska jag nog ha nånting sånt...

 

Det är liksom bra att kolla igenom gamla bilder och få lite inspiration, speciellt när man känner att man inte vet alls vad man ska ha på sig! Förövrig så vaknade jag nyss. Gick upp och tog en ipren, känner mig inte pepp och frisk alls. Det suger! Aja, vi hörs imorgon, sleep tight. nighty.

Aj aj aj...

Skrivet: 2009-09-07 Klockan: 15:33:29
bloglovin

Jacka: VeroModa   Jeans: JC   Linne: GinaTricot Stövlar: Scorett

Suddiga pics.. Blixt i dagsljus is not the shit.

 

Chachaaaaaaa bloggen!

Jag kom precis hem från skolan. Hade grafisk design och gjorde lite uppgifter i photoshop.. Helt okej kul och sådär. Något mindre kul var att jag invigde nya stövlarna, (kunde inte vänta och idag vare inte så bra väder!!) och dom gav mig 2 blåsoooor. AAAAAAAJ. Menmen, snart är dom nog svinsköna. I hope. men jag tror det, för dom sitter bra liksom :>

Nu ska jag äta glass.. tycka lite synd om mig. Känner mig sjuk, typ feber. Inte okej!

Puss!

Ed Hardy

Skrivet: 2009-09-07 Klockan: 08:40:04
bloglovin

Ett av mina favoritmärken, det är grymt snyggt och finns som massa olika saker! Kläder, bilklädslar, skor, tavlor ja allt! Den här bara måste jag ha! mmmmmmmmm! Snart ska den va på min vägg :D

 

Nu blir det skolan snart! Hörs later. Puss!

Back home

Skrivet: 2009-09-06 Klockan: 22:47:42
bloglovin

Skinnjacka: VeroModa   Blus: HM   Jeansshorts: Avklippta LEE jeans

 

Tjohoo!

Hemma igen, i Jönköping. Blev lastbil hem, soft som tusan haha. Skönt att slippa betala bussbiljetter hem också, hoppas vi kan göra så oftare:D
Dagen spenderades med mamma och Robin. Vi åkte till Ingelsta och kollade lite saker och köpte present åt Linda som fyllde år. Sen åkte vi till henne på kalas och sen hem! Nu är jag sjukt himla trött och ska nog ta och sova. Hörs imorgon, Puss Natti!

Dop

Skrivet: 2009-09-05 Klockan: 12:54:29
bloglovin

Wierd bild... Nu blir det dop. Vi hörs senare! Puss!

Hemma i Norrköping över helgen

Skrivet: 2009-09-04 Klockan: 20:42:49
bloglovin
Mihi ja lever idag med! Var i skolan och sen nu har jag åkt hem till mami i Norrköping. Har ju inga nya bilder idag, får se om det kan bli några imorgon. Då ska vi på dop, Robins kusinbarn lr nånting sånt ska döpas. :) Men nu blir
deet film snart med mamma. Ska svara på alla kommentarer med , men inte idag. Jag tycker inte om att skriva på laptop haha.. isch isch. PUSS!

Bilder från i vintras eller nåt:P


Knock you down

Skrivet: 2009-09-03 Klockan: 20:25:22
bloglovin
Lalala.. Hej bloggläsare ♥
Hittar ni på för nåt? Jag gör inte mycket alls.. ska läsa lite till imorrn. Ska se på lyxfällan med snart tänkte jag, det börjar nya idag. Alltid nåt , sen blir det nog sova så jag är pigg imorgon! Imorgon åker jag förresten hem, hem till Norrpan. Saknar mamma och pappa haha ♥
Ha en bra kväll och sov gott sen! PUSS!


Music??

Skrivet: 2009-09-03 Klockan: 15:05:34
bloglovin


Ipod <3

Jag behöver lite musiktips, vill ha lite bra på bussen hem imorrn! Gimmie gimme gimmie!

Soool

Skrivet: 2009-09-02 Klockan: 16:03:27
bloglovin

Mjau, solig bild! Inte lika soligt ute idag, så jag ska pallra mig till solariet faktiskt.. Jag brukar ju mest använda brun utan sol, men jag vill ha mer fräknar så då funkar det ju inte riktigt :P Om man inte solar så ofta ska det nog inte behöva va så jättefarligt. Däremot vissa bloggar man trillar in på skriver ju om hur bleka dom är fast dom är jättebruna, och solar solarie jämt.. blinda idioter ;( Kommer ångra sig sen när dom har sin hudcancer höhö.

Annars idag har det inte hänt mycket alls. ingen skola idag. Ska ta och skriva ihop det där talet och skissa klart en uppgift . . . . . . ork ork ork. rycka upp rycka upp rycka upp . .  . . .  ah nu ska jag fixa det.
PUSS!

Lord of the rings online

Skrivet: 2009-09-01 Klockan: 23:32:02
bloglovin


Luthien
och Merenwen = Sofie och Sanna på alviska :)

Mjau! Det här har jag underhållit mig med hela kvällen! Köpte mig ett nytt igår, special edition, så syrran och jag har börjat. Jag var ju så duktig och slarva bort min cd key och mitt lösenord till mitt förra account........... 5oo kroNOr i havet där.. Så det tog emot lite att köpa ett nytt, men jag fick massa extra saker eftersom  det var specialutgåva. T.ex en riktig sagan om ringen Riiing!!! omg liksom! haha.

Nej nu är det slutnördat för idag. Puss och godnatt!

God Morgon

Skrivet: 2009-09-01 Klockan: 09:04:21
bloglovin


GodMorgon bloggen! Hoppas ni mår bra! Sitter här och äter frukost.. Börjar skolan vid 15 idag. Skönt som tusan, och imorrn är jag ledig. Fast har ändå lite att göra så blir inte att bara slöa i alla fall!
Nu ska jag försöka väcka Robin, och syrran så att hon kan komma och spela lotro med mig haha :)
Hörs sen ! puss!

Arkiv