Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Falling leaves

Skrivet: 2009-10-31 Klockan: 17:23:43
bloglovin

today i look like this!

 

För tusan!!! Jag hade skrivit ett låångt inlägg. I alla fall långt för att vara jag, så kommer jag åt nån knapp och skiten har inte sparats. fan fan fan. Aja. Jag tar det kort igen, jag skrev om alla fina höstfärger, och att jag har varit på kyrkogården. Sjukt fint var det. Jag tände ljus i minneslunden för min farfar som  var den bästa!  ♥

 

Nu ska jag fixa lite sen blir det Michael jacksson och this is it på bio!

PUSS!

On my balcony

Skrivet: 2009-10-30 Klockan: 20:10:42
bloglovin

Transparent tröja: Åhlens  Shorts: Avklippta jeans Nitskärp: Lindex  Stövlar: Scorett

Today i look like this! Har äntligen kommit hem till Mamma i Norrköping. Det var en jobbig resa men fan, jag klara det ! Nu sitter jag i soffa med lappyn och kollar på idol. Ska ta och äta ost och kex! mmm..
Hoppas att älskling kommer hit snart med, saknar honom!
Jaja, imorrn blir det stan. Ska hämta mina nya brills! wiihuuu!

PUSS!

Awesome!

Skrivet: 2009-10-29 Klockan: 21:32:45
bloglovin

Pics: LadyGaga.com

 

Så grym.. Jag nöter Bad romance låten. har köpt den på i-store nu med så nu ligger den i ipoden,mjau!

Bad romance

Skrivet: 2009-10-29 Klockan: 16:47:32
bloglovin

Lady Gaga - Bad Romance

 

ASbra låt med Miss Laady Gaga. Om ni inte har hört den eller så. Den ligger i min ipod nu tillsammans med lite annat nytt så jag har nå bra att lyssna på imorrn när jag tar bussen till Norrköping!

Photoshop!

Skrivet: 2009-10-29 Klockan: 09:34:28
bloglovin

 

Såhär kul kan man ju ha det i photoshop..... Haha. Vart inget superresultat eller så men i alla fall. Översta bilden är originalet och sen har jag gjort i olika mycket mättnad. La på värsta ögonfransarna som ni ser längst ner ;D Grr haha. Hörs senare!

 

 

Roadtrip?

Skrivet: 2009-10-28 Klockan: 20:21:48
bloglovin

Hej bloggen!

Jag är så seeeeeeeeg. Gick upp tidigt imorse och åkte till skövde. Haha, ah tur att man hade roliga personer i bilen:D Skulle åka dit på studiebesök, vi besökte Just nu tryckeri. Dom trycker allt möjligt, och gör även grafiska profiler. Fan så roligt! Jag gillade mest grafikerns jobb men, det där är ju liksom hela processen. Sjukt nice. Jag har valt rätt yrke för att trivas i alla fall. Efter det, blev det en kort stund i Skövde town. Vi åt hamburgare och sen kika vi lite i affärer. Efter det drog vi vidare, och stanna i Tidaholm. Och Antonia, SÅÅÅ litet var det inte! :D Där köpte vi färdgodis och sen var vi på ett fik. Efter det for vi hem igen, och jag slockna i sängen. Att göra det är galet. Man är ju döööd när man vaknar! Usch, jag hatar det! Men what to do. Nu ska jag photoshopa lite.. Hörs jaooo! PUSS!

Pics!

Skrivet: 2009-10-27 Klockan: 18:05:17
bloglovin

Min nya skjorta från HM. 299 kronor. I LOVE IT!
Sen idag körde jag på flätor och rosetter haha! cute?

One of my favourite songs.

Skrivet: 2009-10-25 Klockan: 22:32:44
bloglovin

Natasha Bedingfield - Wild Horses

 

I see the girl I wanna be
Riding bare-back, care-free
Along the shore
If only that someone was me
Jumping head-first, head-long
Without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free

All I want is the wind in my hair
To face the fear, but not feel scared

Oooh, wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind, I'll run free too
Wish I could recklessly love like I'm longing to
I wanna run with the wild horses
Run with the wild horses, oh

Löshår! ♥

Skrivet: 2009-10-24 Klockan: 23:12:22
bloglovin
FRÅGA:
Hej! har precis hittat in på din blogg o du verkar vara en jätte gullig tjej! Tänkte höra med dig var du köper ditt löshår, jag är nämligen med redhead o hittar inget som passar bra...  kram

SVAR:
Jag köper alltid mitt hår på Tajmahal. Där är de prisvärda och bra kvalite på håret. 
Jag brukar köpa ett ljust löshår som jag färgar i samma färg som jag färgar mitt eget hår! Om du nu är naturligt rödhårig och inte hittar nån färg som passar till det blir det nog svårt om du inte vill färga ditt eget, (GÖR INTE DET OM DU ÄR SÅ FIN NATURLIGT!!) Haha :) Jag är ju lite naturligt redhead, men mer guldblond och var ju dum nog att färga över det en gång ;) Good luck




Britney!

Skrivet: 2009-10-20 Klockan: 23:26:04
bloglovin

Den här låten spelas flitigt. Britney e bra!

Purple

Skrivet: 2009-10-19 Klockan: 17:24:45
bloglovin

Syns det vilken som är min favoritfärg? Jag hade massa lila i helgen haha. Muppbilder.Idag gjorde jag jättegod mat. Subway ala` Sannah. Haha. Baguette, kyckling, sallad aah massa gott i. MUMS. Ska äta lite mer nu(A) Hörs later. PUSss.

Sunny Sunday

Skrivet: 2009-10-18 Klockan: 11:26:26
bloglovin

Tjingeling  ♥

Första dagen på länge, det är sol ute! Härligt. Inge regn och mörkt. Härligt! Idag ska jag åka hem till jönköping igen. Känns skönt, komma hem och börja skolan igen. Det är faktiskt skönt, jag behöver nånting att göra varje dag. Men innan vi tar lastbilen med Stefan hem, så ska vi hem till Robins mamma och äta mat! Det blir bra det. Hörs senare eller så. PUSs!

My new glasses

Skrivet: 2009-10-17 Klockan: 21:19:52
bloglovin

Mja, nya glasögonen som kommer om en vecka ungefär! Kände att jag borde ha glasögon oftare och att det nog är därför jag har ont i huvudet så ofta.. Märkte även i skolan att dom jag har nu inte är tillräckliga längre, fan gammal snart elleeer!? Dålig hörsel har jag fan också ibland haha. Inte bra. Men aa, nu vill jag att mina brills ska komma. Jag gillar dom ! Vad tycker ni? Ni har ju inte fått se mig i glasögon nånting.. :]

Ska krypa ner i soffan hos Robin. Är seg, har varit hemma hos han och firat honom,  Världens Bästa Pojkvän♥

Billie Jean

Skrivet: 2009-10-16 Klockan: 23:24:10
bloglovin
HeyheyHey!
Ligger i sängen med laptopen. Hatar laptop. Seriöst, det är så sämst och jobbigt att skriva på dom är det. MEN, bra att man kan ta med sig den. ;D
Jag har varit med älsklingsrobin och sett idol. Jag undrar, varför sjöng ingen Billie Jean???????????????????? Hallå! Det är ju den bästa låten nästan? Dirty Diana är också en favorit, men Billie Jean borde nån valt.. Reza (heter hon så?) var i alla fall grym idag. Hon sjöng bra som tusan ! Och att Camilla åkte ut tyckte jag va helt rätt!
Nu blir det sängen! Puss Godnatt!

Inlåst

Skrivet: 2009-10-15 Klockan: 21:57:37
bloglovin
God kväll!

Sitter i mammas soffa och ser på inlåst. Gillar programmet, hoppas det går bra för killarna som hamnat snett i livet. Dom verkar hur rara som helst egentligen. Dom är ju  det innerst inne!
Annars då, ont i munnen med. Bra info. Min vis domstand har en dålig dag. Eller kanske en bra. Den växer ju liksom haha. Så tandköttet gör ont, det är svullet. Blähää!
Nu är programmet slut med.. Ska se om jag hittar nåt bra att se på. Mamma har hur mycket kanaler som helst nu. SF-kanalen t.ex perfekt för mig som älskar svenska filmer haha!


Jaja. Godnatt bloggen!

Röda färger

Skrivet: 2009-10-15 Klockan: 16:02:21
bloglovin
Hellu bloggen!
Tänkte att jag skulle skriva lite om mina hårfärger. Ni är många som undrar över dom.. Det finns en del röda färger, men som en sa, det finns rött , och så finns det rött! Om man vill färga, och inte tona så är Schwarzkopf bra. Dom har flera röda färger. Brukade använda de förut, då hade jag den här:

Schwarzkopf Intensiv röd

Ser lite extrem ut på bilden på förpackningen, men sådär blev det inte riktigt på mig.  På den här bilden har både jag och Nathalie den hårfärgen!  Ser väldigt rött ut på kort, men aa.  Sen beror det ju på vilken färg man har innan man färgar det röda.







Lóreal Casting Cream Gloss 834

En favorit. En toning, som inte håller allt för länge tyvärr, men när det är nyfärgat är det så sjukt fint. Man måste ha ljust hår för att det ska funka. Efter ett tag när jag färgat med den, X antal gånger tyckte jag inte att det blev lika fint längre. Så nu har jag bytit igen. Brukar bli att jag har den där på somrarna, och mörkare på hösten/vintern.






 

Lóreal Casting Paris Röd Koppar

Det här är färgen som jag har just nu. I like it a lot. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den. Det är i alla fall en toning, som ska hålla i upp till 6 veckor. Vi får väl se om den gör det!




Ja det var lite om dom i alla fall. Har ingen bra bild på den sista men det är ju färgen jag har nu, så det kommer! ;)Så om ni funderar på att färga rött, do it ;)

Tips!

Skrivet: 2009-10-14 Klockan: 21:23:15
bloglovin
Ge mig lite tips på vad ni vill läsa. Det är lite dött och inspirationslöst nu. Ungefär som ute. Tips tips tips tack!

Viva La vida

Skrivet: 2009-10-13 Klockan: 18:11:11
bloglovin

Darin - Viva la vida



Jag gillar han. I really do. Den här låten var jag kär i med Coldplay, och med Darin är den med bra!

Hade velat lägga upp lite klipp med Melissa Horn, men fanns inte nåt jag ville visa.. Men ni borde lyssna på henne. Melissa Horn alltså.

Säg ingenting till mig, Hur ska det gå? och Lät du henne komma närmre. Exempel på bra låtar med henne. Mjau. Musikinlägg blev det här jaaaaaa........ SKa bättra mig med bilder och sånt också.. Syrran är inte hemma, orkar inte be Robin ta kort hah. Höres cuties. puss

Brillzzz

Skrivet: 2009-10-10 Klockan: 18:25:11
bloglovin

Smycken från Bikbok. Sjukt nice :)

Webcam haha.

Skrivet: 2009-10-10 Klockan: 15:20:27
bloglovin



2 pics. Nu drar jag. Laters!

S O S

Skrivet: 2009-10-10 Klockan: 14:41:01
bloglovin

Jordin Sparks - SOS

Älskar låten. Har nötit den flera dagar nu, och den spelas just nu. Håller på att sminka mig och så. Ska tvätta klart, sen dra till stan och äta med världens bästa R ♥

 

Hörs later. Puss

Red red red

Skrivet: 2009-10-08 Klockan: 22:08:23
bloglovin

 

Muppbild.. Har pluggat matte och sett på inlåst nu ikväll. Bra program!
Har varit i skolan hela dagen, och sen efter det åkte vi till A6. Shoppade lite jao. Eller aa, behövliga saker! Fick höra flera gånger idag, från folk jag inte ens känner hur fint mitt hår var och mina kläder haha. Sjukt roligt när man får höra sånt! Nu ska jag sova, börjar tidigt imorgon. Ciao.

Feeling better

Skrivet: 2009-10-07 Klockan: 13:30:11
bloglovin

Bild från midsommar


Känner mig lite bättre idag! Skönt. Inte helt bra, men bättre. Ska ta och plugga matte. Sen handla och fixa mat! Ska försöka pallra mig iväg på caps ikväll också.  Inte bra att dricka när man inte är frisk, men jag drar hem efter capsen i så fall. Det blir nog bra. Aja, matte var det. Prov på fredag, jag kan typ inget. PLuggpluggplugg.
Puss!

Battlefield

Skrivet: 2009-10-05 Klockan: 18:55:35
bloglovin

Jag spelar Jordin Sparks om och om igen.
Nu ere Battlefield. I like it a lot. Hon är grym.

 

Idag har jag inte gjort nånting, mitt huvud har velat sprängas. Död åt huvudvärk, haft det sen igår. Hade ju så för ett tag sen. Vad tusan.. Jag brukar inte ha såhär mycket. usch usch usch=( Nu ska jag spela dataspel, orkar inte sova mer heller. Det har jag gjort för mycket idag!

Ciao.

Pictures.

Skrivet: 2009-10-04 Klockan: 13:24:59
bloglovin

 

Sitter och kollar igenom massa bilder.Oh. Sommar.
Jag gillar höst med, men när jag ser bilder så längtar man ju tillbaka.
Det var mys mys mys.

Brand New Eyes

Skrivet: 2009-10-04 Klockan: 11:28:37
bloglovin

GodMorgon Bloggen!

Eller aa.. godmorgon vet jag inte. Jag har varit vaken länge nu, men det har säkert inte alla andra med tanke på att det är söndag! Inte vilken söndag som helst, utan kanelbullens dag haha! Mamma skulle kommit, tänkte vi skulle ätit kanelbullar haha, men aa, hennes bil är knas. =( Inte okej. Nu ska jag slå på tv:n . Tror att det är massa idol, och jag har missat massor. Bra tidsfördriv liksom.

Förresten så finns Paramore nya album på Spotify, dom är så himla bra. Fast, bäst är ändå dom gamla låtarna. :>

Fail Fail Fail

Skrivet: 2009-10-02 Klockan: 15:12:12
bloglovin

Fyfan så fail. HAHAH ! Såg ni igår? Fyfan vad man skulle skämmas.

 

The hills ♥

Skrivet: 2009-10-01 Klockan: 11:42:08
bloglovin
Halluu.
Är hemma på håltimma! Gjorde prov på morgonen, och jag hoppaaas verkligen jag klarade det! I alla fall. Har precis kollat klart på första avsnittet av The hills, som visades i USA i tisdags. Det finns på mtv.com och i dom nya avsnitten är ju inte Lauren med längre, utan nu är det Kristin Cavalleri som står för dramat! Ahhhh. Ett nytt avsnitt varje vecka. Sverige är ju så efter så dom visar första avsnitten från säsong 5 nu. Buu på att Sverige är så sega..

Följer ni The Hills?

Vadå perfekt? :)

Blivit vän med bartendern Stacie har hon blivit med, haha.


Arkiv