Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

I'm gonna drink my tears tonight

Skrivet: 2011-05-26 Klockan: 18:36:00
bloglovin


Ni får stå ut med att mina rubriker kommer vara Lady Gaga texter ett bra tag framöver haha. Hon skriver ju så sjukt klockrent.
Tänkte mest visa mitt örhänge jag tog kort på idag haha. Ur och Penn. 29kronor. Väldigt bra. Man får ju 2 också och de vill man kanske inte ha, då ere ju bara o dela med någon. Halva pengen liksom. Det brukade jag och Antonia göra med fjäderörhängen hihi..  ♥

Don't be insecure if your heart is pure

Skrivet: 2011-05-26 Klockan: 18:26:11
bloglovin


Shorts: HM  T-shirt: Monki  Väska: Accent  Skor: Maxi

Get your hot rods ready to rumble

Skrivet: 2011-05-25 Klockan: 17:45:51
bloglovin


...‘cuz we’re gonna drink until we die

Me gånger 3. haha. De går verkligen inte att fota på min gård. Helt värdelöst. Det var i alla fall mammas bättre med.. :D

Har spenderat dagen med Saris. Arbetsförmedlingen och sen gjorde vi pannkisar. Pannkakor. Med Äpplemos. Och med Hallonsylt. De va galet längesen jag åt det! Namnam..

Nu ska jag fortsätta jobba och plugga. PUSS

Mina pennor

Skrivet: 2011-05-24 Klockan: 20:23:21
bloglovin
Jag får frågan ibland vad jag ritar med, som tex bilden här under. Den är gjord med ProMarkers. Först brukar jag rita med blyerts lite och sen fyller jag i med ProMarkers och sist målar jag i svarta kanter med pennorna som är på sista bilden. That's it ;)

En sån penna kostar typ, aa iaf 30 kronor ungefär och det finns verkligen hur många som helst. Man får samla några i taget.. :P

Jag har mina pennor i en burk som Cassis tipsa mig om. Den är från Ikea och har 3fack, så ja har delat upp färgerna lite. :)



Cute Cute Cute

Skrivet: 2011-05-23 Klockan: 16:44:00
bloglovin

And I want you to love me for who I am

Skrivet: 2011-05-23 Klockan: 15:30:12
bloglovin


Whenever I'm dressed cool,
My parents put up a fight.
And if I'm hot shot,
Mom will cut my hair at night.
And in the morning,
I'm short of my identity.
I scream Mom and Dad,
Why can't I be who I want to be?
(Uh huh, uh huh) to be.

I just wanna be myself,
And I want you to love me for who I am.
I just wanna be myself,
And I want you to know, I am my hair.

Lady Gaga - Hair ♥♥

Sunshine

Skrivet: 2011-05-16 Klockan: 19:42:00
bloglovin





Gabbe har smygfotat mig som en idiot sen han köpte sin nya kamera. Hahaha. Fyfarao. Man vill bara gråta över hur ful man är ibland hahaha :( Så aa ni får lite bilder typ. Va ju ett tag sedan.

Annars då. Kan inte riktigt förstå att det är min sista vecka på praktiken. Helt sjukt vad fort det har gått. 8(!) veckor. ShUpp så va dom förbi. Det är ju förtusan sommar ute liksom. Waaaow.
Har lärt mig sååå mycket och är såå glad för att jag fick vara hos Jimmy. :) Dock lite tungt nu på slutet med php. Jag hatar att inte känna att jag klarar av saker. Känner sig skitdålig. MEeeen. Jag kan nog lära mig. Efter en miljon idiotfrågor ;)

Mja. Har inte så mycket att säga. De liksom  bara rullar på. Examen 1a juni. Så nu ere snart rapportskrivning som gäller. Jaja.
HÖöööööööörs

Jordgubbar! !

Skrivet: 2011-05-07 Klockan: 20:33:41
bloglovin


Sanna har fått mig att lyssna på eurovision låtarna, har hittat en ja gilla iaf ;D
Kati Wolf – What about my dreams? - Eurovision Edit (Hunglish)

Koutsläpp

Skrivet: 2011-05-07 Klockan: 20:26:22
bloglovin


Hejhej

Idag åkte vi och kollade när dom släppte ut kossorna, de va sjuuuuukt mycket folk. Trodde de skulle va typ hundra pers kanske men de va säkert över femhundra eller nåt. Iaf trodde de skulle va mycket mer action än de va men såg inte så mycket i början så kanske missade de ? haha aja söta va dom iaf :)


Nu ska jag försöka fixa en ny header på mig och Sanna som vi kan ha här på bloggen och en liten logga som jag kan lägga under mina inlägg så ni vet vem som skrivit :D
ciaoo / snowzen

♥ hihi

Skrivet: 2011-05-06 Klockan: 23:48:28
bloglovin


♥ Photoshopade. Först gjorde jag en skitfin bild. SÅ DÖR PHOTOSHOP. damp!!! Så nu blev det inte alls lika bra.. blä.. Tyckte i alla fall att cassis blev superfin. Hon borde ha rosa läppstift på riktigt :D

Sitter och ser på inför eurovision.. älskar blue. Va kär i dom när ja va liten o är det än haha :D
Eurovision freak som jag är, längtar jag som tusan till nästa vecka när det är :P

ae orkar inte skriva pusshejj

Crazy snygga

Skrivet: 2011-05-04 Klockan: 00:06:31
bloglovin




Fisketur

Skrivet: 2011-05-02 Klockan: 13:50:15
bloglovin


Hej hej bloggen :D

Sjukt länge sen jag bloggade nu men iaf, Sanna har praktik nu så jag (Sofie) och pappa åkte till Söderköping och fiskade lite. De kom en sjuukt söt mus precis där vi satt och så fick vi några fiskar också så de va kul =)  Sen började de hagla som fan så vi åkte hem.

Får se om jag kanske uppdaterar med nåt nagelinlägg ikväll eller imorrn :P

ciao <3

Arkiv